מי אתם סימפל פלאן

double O S

New member
../images/Emo41.gifמי אתם סימפל פלאן../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif

תרגמתי לכם, אנשים יקרים שלי, 20 שאלות שכל אחד מהלהקה ענה עליהן [יש גם שאלה 21 אבל היא "באיזה ציוד אתה משתמש" וזה נורא קשה לתרגם שמות של כבלים אז וויתרתי
] נלקח מ- www.simpleplanonline.com לא להגיב עד שאני אסיים את כל ה-5 כי אם לא אני ארביץ לכם

double O S

New member
../images/Emo41.gifפייר../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif

1. שם: פייר בּוּבְיֶה 2. כלי נגינה: זמר
3. תאריך לידה: 09.05.1979 4. צבע אהוב: שחור וכחור 5. להקה אהובה: Good Charlotte, The Beach Boys, Blink-182, New Found Glory 6. אוכל אהוב: סושי [איח] 7. סרט אהוב: בחזרה לעתיד, מטריקס, אמריקן ביוטי 8. תכנית אהובה: חברים [הופהההה
] 8. להקת בנים אהובה: בקסטריט בויז [
] 10. משחק וידאו אהוב: טוני הוק 2 11. ספר אהוב: 1984 של ג'ורג' אורוול והארי פוטר 1-4 12. מופע אהוב [זה השמות של הלהקות שהופיעו, איפה הן הופיעו ובאיזו שנה]: NOFX, Face To Face, Ten Foot Pole, Trigger Happy - Montreal 1994 Edge Fest II toronto: Blink-182, New Found Glory, Sum 41, Good Charlotte, Jimmy Eat World 13. מגזין אהוב: הקטלוג של וויקטוריה סיקרט [
] 14. שחקן\ית אהוב\ה: ג'ים קארי, ג'וליה רוברטס 15. מקום אולטימטיבי לחיות בו: איפהשהו חם, על החוף עם גלים גבוהים 16. הנאה אסורה: בצק לעוגיות שוקולד צ'יפס של בן אנד ג'ריס [
] 17. במה עבדת לפני הלהקה: טבח במסעדת גריל 18. בוקסר או תחתונים צמודים: בוקסר 19. גיבור על אהוב: וולברין 20. חיות מחמד: 4 כלבים: זאק, סאני, זואי [חחח שוחי], מישה ודג אחד: Fishy [מקורי]

shoohy

New member
זואי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

חיחי היא בטח גם לאסבית פמיניסטית..:p

double O S

New member
../images/Emo41.gifצ'אק../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif

1. שם: צ'רלס קוֹמוֹ, או פשוט צ'אק 2. כלי נגינה: תופים 3. תאריך לידה: 17.9.1979 4. צבע אהוב: כחול תינוק [
] וורוד [
] 5. להקה אהובה: Blink 182, The Beach Boys, Guns and Roses, Good Charlotte, Linkin Park, Sugar Ray. 6. אוכל אהוב: סושי 7. סרט אהוב: הדבר הזה שעשית, כמעט מפורסמים, אמריקן ביוטי, בחזרה לעתיד 1 ו-2, לרדוף אחרי איימי [לוידע איך לתרגם את הסרטים
] 8. תכנית אהובה: שנות הפלא [או אנערף], סיינפלד 8. להקת בנים אהובה: LFO 10. משחק וידאו אהוב: NHL 2001 [לוידע מזה] 11. ספר אהוב: תיפוף לטיפשים [
], The ICE opinion של אייס ג'אם, שר הטבעות, כל דבר של M קונדראה 12. מופע אהוב [זה השמות של הלהקות שהופיעו, איפה הן הופיעו ובאיזו שנה]: NOFX, Ten Foot Pole, Face to Face, Trigger Happy - Montreal 1994 Pearl Jam and the Doughboys - Montreal 1992 Blink 182 with Unwritten Law - Montreal 1998 13. מגזין אהוב: אלטרנטיב פְּרֶס 14. שחקן\ית אהוב\ה: בן סטילר, אדם סנדלר, ג'ון פברו, קייטי הולמס 15. מקום אולטימטיבי לחיות בו: לוס אנג'לס 16. הנאה אסורה: "אני אוהב היפ הופ כ"כ!!!!1 נלי! ג'יי זי!" [מוזר
] 17. במה עבדת לפני הלהקה: כתב למגזין מוזיקה 18. בוקסר או תחתונים צמודים: בוקסר 19. גיבור על אהוב: באטמן 20. חיות מחמד: אין

double O S

New member
../images/Emo41.gifדיוויד../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif

1. שם: דיוויד דֶסְרוֹסְיֵיה 2. כלי נגינה: בס 3. תאריך לידה: 29.8.1980 4. צבע אהוב: שחור 5. להקה אהובה: Papa Roach, American Hi/Fi, Weezer, Jimmy eat world, Green Day, 22 Jacks, No Doubt, Sugar Ray, Strung Out, Stone Temple Pilot, No Use For A Name, Lagwagon, Goldfinger, Face to Face, Sum 41, Blink-182, Foo Fighters 6. אוכל אהוב: סושי 7. סרט אהוב: גריז, pump up the volume [לוידע מזה הסרט הזה
] 8. תכנית אהובה: שנות הפלא, [לוזוכר את השם האמיתי של התכנית] "בכיתי כ"כ הרבה פעמים כשראיתי את התכנית" 8. להקת בנים אהובה: בקסטריט בויז 10. משחק וידאו אהוב: Pro AM לנינטנדו 11. ספר אהוב: קאמא סוטרה [שהושאל מאחותי] [
] 12. מופע אהוב [זה השמות של הלהקות שהופיעו, איפה הן הופיעו ובאיזו שנה]: יש כ"כ הרבה, אבל אם לבחור אחד אז EDGEFEST 2 13. מגזין אהוב: "מתופף מודרני" [חחח] 14. שחקן\ית אהוב\ה: רובין וויליאמס, דרו ברימור 15. מקום אולטימטיבי לחיות בו: הוואי, אבל אני חייב להיות עם מישהו שאני אוהב 16. הנאה אסורה: להשתין במקלחת מרגיע אותי [XDDD] 17. במה עבדת לפני הלהקה: עבדתי במקדונלד'ס בעיר הולדתי 18. בוקסר או תחתונים צמודים: משום מה אין פה את התשובה לשאלה הזאת שלו
19. גיבור על אהוב: סופרמן 20. חיות מחמד: גולדן רטריוור, סם, שנפטר

double O S

New member
../images/Emo41.gifסאב../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif

1. שם: סאבסטיאן לֵפֶבּוּר 2. כלי נגינה: גיטרה 3. תאריך לידה: 5.06.1981 4. צבע אהוב: כחול 5. להקה אהובה: Green Day, Bad Astronaut, Linkin Park, Copeland, Zebrahead, Story Of The Year... 6. אוכל אהוב: סנדוויץ' טונה, פהיטאס [משו ספרדי אני מניח] 7. סרט אהוב: אמריקן ביוטי, לב אמיץ 8. תכנית אהובה: איש משפחה, הסימפסונס 8. להקת בנים אהובה: 2Gether [להקות מוזרות
] 10. משחק וידאו אהוב: סדרת פיינל פנטסי 11. ספר אהוב: סדרת הארי פוטר 12. מופע אהוב [זה השמות של הלהקות שהופיעו, איפה הן הופיעו ובאיזו שנה]: Warped Tour 1996 13. מגזין אהוב: כל חוברת קומיקס 14. שחקן\ית אהוב\ה: קווין קוסטנר 15. מקום אולטימטיבי לחיות בו: דיסני וורלד [
] 16. הנאה אסורה: לצחוק על אנשים...בדרך נחמדה 17. במה עבדת לפני הלהקה: שרת בתיכון שלי 18. בוקסר או תחתונים צמודים: בוקסר 19. גיבור על אהוב: ספיידרמן 20. חיות מחמד: אין

double O S

New member
../images/Emo41.gifג'ף../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif

1. שם: ג'ף סטינקו 2. כלי נגינה: גיטרה מובילה [
] 3. תאריך לידה: 22.8.1978 4. צבע אהוב: שחור, צבע עור [למרות שזה לא צבע] 5. להקה אהובה: U2, Guns and Roses, Pink Floyd, The Beatles, Jimmy Eat World, Blink 182, Def Leppard, Good Charlotte, Hendrix, The Used, Mest, Marvelous 3, Goldfinger (Oldfinger), Bad Religion, Face to Face, MxPx, Green Day 6. אוכל אהוב: איטלקי (הרוטב עגבניות שלי פשוט רצחני!), סושי 7. סרט אהוב: Stand By Me, כמעט מפורסמים, Y Tu Mama Tambien, Dead Poet Society, Transpotting, ספרות זולה, ג'נה אוהבת את רוקו [
] 8. תכנית אהובה:משפחת אוסבורן, חברים [הופהההה
], הסופרנוס 8. להקת בנים אהובה: New Kids On The Block 10. משחק וידאו אהוב: Britney Spears Dance Beat [זה לא המשחק הזה שאתה רוקד לצלילים של השירים של בריטני
] 11. ספר אהוב: הזקן והים [יהההה קראתי אותו!!!1], ספר הצחוק והשכחה, אמנות הסקס הטאנטרי [
], האלכימאי 12. מופע אהוב [זה השמות של הלהקות שהופיעו, איפה הן הופיעו ובאיזו שנה]: The Doughboys on the "Crush tour"Green Day on the Pop Disaster Tour. 13. מגזין אהוב: עולם הגיטרה [
], רולינג סטון, ספין, פלייבוי [חח], גיטרה1 [שוב, שמות מוזרים
] 14. שחקן\ית אהוב\ה: רובין וויליאמס, ג'ודי פוסטר 15. מקום אולטימטיבי לחיות בו: דרום צרפת או סידני, אוסטרליה 16. הנאה אסורה: לראות את דיוויד משתין באמבטיה, (בצחוק!!!) [זה מה שהיה כתוב שם, במת
], יש לי חולשה לאפרסקים 17. במה עבדת לפני הלהקה: מורה לגיטרה 18. בוקסר או תחתונים צמודים: תחתונים סקסים וצמודים [
] 19. גיבור על אהוב: וולברין 20. חיות מחמד: רוקסי [חתולה], מרלין [החתול השמן שלי], וולף [הכלב המשוגע שלי] ופוצ'י שנפטר

DARk lies

New member
טנקס שמוליק../images/Emo9.gif

חרשן!! [משהו פרטי. מה אתם קוראים בכלל
]

למעלה