מישל.............. התפרסמו תמונות חדשות מהסרט Land of Plenty שבו מישל משתתפת..
L LillipooT New member 1/8/04 #1 ../images/Emo41.gif מישל.............. ../images/Emo60.gif התפרסמו תמונות חדשות מהסרט Land of Plenty שבו מישל משתתפת..
../images/Emo41.gif מישל.............. ../images/Emo60.gif התפרסמו תמונות חדשות מהסרט Land of Plenty שבו מישל משתתפת..
L LillipooT New member 1/8/04 #3 שמישהו ירה בי ../images/Emo60.gif התמונות נמחקו. $%^@#$(^&$%*^&@)#%$&@^
L LillipooT New member 1/8/04 #9 ../images/Emo175.gif../images/Emo60.gif העולם שונא אותי היום. ואתמול ושילשום וכל השבוע הזה! ואני פה לבד. איפה אתם לעזאזל!? דיר באלק התפוז נתקע שוב. *החיים קשים לאמא*
../images/Emo175.gif../images/Emo60.gif העולם שונא אותי היום. ואתמול ושילשום וכל השבוע הזה! ואני פה לבד. איפה אתם לעזאזל!? דיר באלק התפוז נתקע שוב. *החיים קשים לאמא*
L LillipooT New member 1/8/04 #10 ../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif איזה חמוד שוןשון הוא חש בכאבי ונכנס לחדר
ל ל ו ק י ט ה New member 1/8/04 #12 יוחזר הבלונד ומיד../images/Emo88.gif על התמונות לי הפורום דיי מת.. תעשי משו!!
L LillipooT New member 1/8/04 #13 או! אנשים! ../images/Emo60.gif אלה! צריך להחיות את הפורום!!! איפה כולם בחו"ל איפה דניאל? טל? ומה קורה עם דניאל היפיופה?
או! אנשים! ../images/Emo60.gif אלה! צריך להחיות את הפורום!!! איפה כולם בחו"ל איפה דניאל? טל? ומה קורה עם דניאל היפיופה?
ט טל גקסון New member 1/8/04 #14 טל מתייצבת!../images/Emo105.gif אין לי כל כך גישה למחשב בימים האחרונים אז אם אני נכנסת בקושי יש לי זמן להגיב...גם עכשיו אני לא בבית מבטיחה להגביר את הנוכחות! ותודה לי על התמונות היא קצת מפחידה...
טל מתייצבת!../images/Emo105.gif אין לי כל כך גישה למחשב בימים האחרונים אז אם אני נכנסת בקושי יש לי זמן להגיב...גם עכשיו אני לא בבית מבטיחה להגביר את הנוכחות! ותודה לי על התמונות היא קצת מפחידה...
ג גל1234 New member 2/8/04 #15 חזרתי גם... הרגשתי אני צריך קצת חופש לפני שאני קופץ מאיזה חלון אז ארזתי מזוודה נסעתי קצת להרצליה , עכשיו אני פה עד יום חמישי ואז שוב עף ...
חזרתי גם... הרגשתי אני צריך קצת חופש לפני שאני קופץ מאיזה חלון אז ארזתי מזוודה נסעתי קצת להרצליה , עכשיו אני פה עד יום חמישי ואז שוב עף ...
U unnicked New member 3/8/04 #16 תודה על התמונות, לי../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif היא נראית לא רע...אבל בהחלט הבלונד צריך לחזור....
תודה על התמונות, לי../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif היא נראית לא רע...אבל בהחלט הבלונד צריך לחזור....