מיקום המפגש

AGENT SHESH

New member
../images/Emo41.gifמיקום המפגש../images/Emo41.gif

אוקיי, אז המפגש יתקיים בירושלים, אנא הוסיפו לכותרת הודעתכם את האייקון של המיקום אותו אתם מעדיפים. קניון ירושלים
, גן סאקר
, תחנה מרכזית
, אחר - פרטו.

AGENT SHESH

New member
../images/Emo105.gif

אני מעדיף את גן סאקר, נראה לי המקום הטוב ביותר..

תראה משה..

לירושלים אני כמעט בטוח לא יוכל להגיע. בכל מקרה איך שתרצה אמרתי את הדעה שלי פה.. איך שאתם רוצים

EL CHE VIVE

New member
../images/Emo18.gif באוטובוס אחד מראשל"צ

המקום הכי מרכזי בירושלים אוטובוס אחד מכל מקום! אפשר להיפגש שם למעלה במקדונלדס או באחד הדוכנים שם. ככה גם יואב יוכל להגיע בלי בעיה... אולי אפילו נעשה את זה ביום של משחק ומשם נלך כולנו ביחד למשחק... זאת ההצעה שלי...

וואלה לא הבנתי למה התכוונת

ולמה דווקא ראשון? בכל מקרה גם אני חושב שכדאי לפני משחק, כתבתי על זה אפילו

נראה לי גם הפעמון יכול להיות טוב

או ליד החומות יששם מלא דשה ויש בגן הפעמון מגרש כדורסל אולי נוכל לשחק קצת :)

AGENT SHESH

New member
הבעיה היא

שזה קצת רחוק, ואני לא בטוח אם ישנה גישה באוטובוס אחד משם..

שiש

New member
אבל זה מקום זוועתי

שמפוצץ בשבבניקים מעצבנים. לדעתי רצוי מקום פחות הומה מהמרכזית ומהקניון, שנוכל לשבת בכיף, אחרת סתם נאבד את עצמנו. גן סאקר נשמע טוב, ואם הייתי יכולה להכניס חינם לגן חיות (היה אפשרי לשלב עם אימון, זה מטר מהאולם) הייתי עושה את זה כי יש שם מדשאות מהממות, אבל אני לא :(

AmiTutiT14

New member
לדעתי זה מעולה!!

לא צריך בחינם, כרטיס עולה בדיוק 32 שקל (נו מי יודע יותר טוב ממך
) וגם לשלב עם אימון זה מעולה. אני בעד זה

AGENT SHESH

New member
אבל הקטע זה

לשלב עם משחק.. אימון זה די סתמי, ואם מוציאים ככר כסף - עדיף להוציא על הפועל מאשר על גן החיות (אל תקחי את זה אישית שוש..
)

AmiTutiT14

New member
שיט תפוז הזה:/

כתבתי, שאימון זה ממש כיף, אפשר לדבר עם השחקנים (אם נרצה) והם גם משחקים רוב האימון, ממש משחק של 40 דקות בלי הפסקות. אבל מה שבא לכם:)

שiש

New member
בכלל לא לוקחת אישית

לכן לא הצעתי והתבאסתי שאני לא יכולה לארגן משהו בלי כסף כי אני לא חושבת שאנשים פה ירצו לשלם בשביל זה, אבל אני מסכימה עם עמית שאימון עדיף על משחק, כי מטרת המפגש להיות יחד ולהכיר, ובמשחק לא כל כך נראה לי שיכול לצאת לפועל דבר כזה. יותר מידי בלגאן. אפשר כמובן גם פשוט לארגן מפגש נטו, נטול אימון/משחק.

למעלה