מיני מפכ"ל!!

la bella dama

New member
../images/Emo41.gifמיני מפכ"ל!!

בעקבות ההצעה שהועלתה על גבי הפורום.... מתי נוח לכם ללכת לראות ביחד את התוכנית?? לי נוח ביום רביעי הזה וביום ראשון שבוע הבא.. אז...כדי שתתחשבו בי וכי אתם מתים עלי...חחחחחח אם אתם יכולים ביום רביעי תשרשרו
אם אתם יכולים ביום ראשון תשרשרו
ואתם אתם לא יכולים בשניהם תשרשרו
ותכתבו מתי אתם כן יכולים

eliranri

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif

הימים האלה הכי הכי מתאימים לי כי שבוע היה יש לי מבחן בהיסטוריה ויום ראשון זה איכשהו מסתדר והשבוע יום רביעי זה הכי מתאים. מה דעתכם? מתי אתם יכולים? אגב נראה לכם שיעשו בעיה של גיל שם? אני בן 16 (אבל הרבה אומרים שאני נראה בן 18-19).

פלגמט21

New member
אההמ אההמ..

בשביל להיות קהל בתכנית אפילו אני מוכן לצאת מהבית :) יום רביעי נשמע אחלה, אבל אני לא גר בסביבה, וזאת תהיה בעיה בשבילי לחזור אח"כ.

la bella dama

New member
נחוווווווווווווווווווווום

גם לנו יש בעיה לחזור....עדיין תבוא!!!!!!!!!

Nahoum

New member
באיזה שעה הכל ייגמר???

יש מוניות שירות משם לירושלים<???

la bella dama

New member
אתה שואל אותו שאלות קשות מידי..

אבל אם התוכנית נגמרת ב11 ורבע אני מנחשת שקצת אחרי זה יוצאים משם... ואין לי מושג איפה זה ככה שאין לי מושג אם יש שם מוניות...

מונית שירות לירושלים

ממסוף רידינג(2 דקות מתיאטרון על הירקון), תקח אוטובוס לתחנה המרכזית. שם יש מוניות שירות לירושלים

זונע

New member
זה אפילו לא 2 דקות

מסוף רידינג ממש סמוך לתאטרון על הירקון.

זונע

New member
לי אין כח לראות

פעם אחת היה נחמד וזהו מה טובה המצאת הטלוויזיה

Nahoum

New member
לזונע

הכינוי שלך קורע אותי כל פעם מחדש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

la bella dama

New member
כי זאת לא תשובה יפה ולא ממש בא

לי לראות הודעות כאלו... וסתם פשוט זה לא יפה לקבל תשובה כזאת..במיוחד בפורום..במיוחד אם הוא נחמד אז בקשה...

eliranri

New member
לדעתי יום רביעי זה הכי מתאים

לדעתי יום רביעי זה הכי מתאים כי ביום ראשון יש את הדרבי התל אביבי בכדורסל (צהוב עולה!) חוץ מזה גם לי אין עדיין איך לחזור אבל חפיף נמצא כבר איך מי בדוק בדוק בא?

la bella dama

New member
תן לכולם הזדמנות לראות את זה..

אני מנחשת שמחר בערב נדע סופית(כולל אני)מי בא בטוח ככה שנוכל לספר לכל מי שמתחת לגיל 18(כולל אותי)כניסה לשם..

למעלה