מילון יעלי

mary lou

New member
גיא זו ארץ

בעלה הראשון (והאחרון, אם ירצה ה' טפו טפו טפו בלי עין הרע) של יעל. השניים הכירו בתאטרון "הבימה" במחזמר "מרילו" שבו יעל שיחקה את מרילו וגיא עדיין משחק את גבריאל (התפקיד הראשי). השניים נישאו בסוף ספטמבר האחרון. רקע כללי: גיא נולד ב21.3.73 בת"א. שירת בלהקת חייל האוויר. תלמידו של הלל נאמן. השתתף בהצגות הילדים: "עוץ לי גוץ לי" (שר הארמון), במחזמר "הלהקה חוזרת". סיים להקליט תקליט סולו ראשון. בתיאטרון "הבימה": "בוסתן ספרדי","לא בגלל הזכרונות" (מאיר), "תל אביב הקטנה", "מראה מעל הגשר" (רודולפו), "גן ריקי" (איתמר), "יומנה של אנה פראנק", "ללכת עד הסוף", "פרפרים הם חופשיים". בטלוויזיה: "רמת אביב גימל", "בקצב הקצב", "טיפול נמרץ". ואם יורשה לי להוסיף- הוא אדם מקסים

גבולות בר זוהר../images/Emo9.gif

מי הטוב ומי הרע?תוכנית לילדים בערוץ הילדים עם יעל בר זוהר על בסיס שבוע

y b z

New member
דוד

יעל שיחקה את בת שבע בגרסה הראשונה של המחזמר של ירון כפכפי ב-1996.

Nofar723

New member
הפיה הקסומה

על מטה הקסם בלילות לאור הכוכבים היא רוכבת אמיתית מאגדות לסיפורים ומגע ידה משי שמלתה קטיפה כחולה ועיניה נוצצות ואור בורק בתוך ליבה... את פית אהבה קסומה כל לילה קסם מעל המיטה מפזרת אבקת מלאכים ומאירה באור החיים...... במכחול קסמים צובעת שיערך הופך צהוב את השקר את הפחד מגרשת למרחוק היא נושפת אז מפיה שובל של רשפים מרחיקה ומפחידה את הרוחות והשדים... את פית אהבה קסומה... הכל לילה געגוע לכל ילד וילדה לא סיפור לא צעצוע רק מגע רך של פיה בואי אמא ותראי איך זה קורה לי באמת תעצמי את העיניים ויתחיל שוב לדגדג..... את פית אהבה קסומה...

Nofar723

New member
החיים הם קרקס

החיים הם קרקס ואני לוליינית שהולכת על חבל מתוח החיים הם קרקס הכניסה היא זמנית ובפנים שום דבר לא בטוח החיים הם קרקס ואני רקדנית שעושה צעדים מול הרוח החיים הם קרקס שסוגר התוכנית ואחר כך הכל שוב פתוח החיים הם קרקס ואני מקורקסת קצת זורקת קצת תופסת קצת בונה וקצת הורסת החיים הם קרקס ואני קצת שמחה קצת כועסת אחר כך מתפייסת את ידי פורסת ורוקדת ורוקדת ורוקדת העולם הוא קרקס והשמש פנס שמאיר פה ושם את חיינו העולם הוא קרקס וירח הוא פנס שנמתח ומחזיק מעלינו אהבה היא קרקס וכולם ליצנים שרוצים לעבור את הגשר אהבה היא קרקס וכולם נגנים ותזמורת הים והגשם אהבה היא קרקס ואני מקורקסת קצת זורקת קצת תופסת קצת בונה וקצת הורסת האהבה היא קרקס ואני קצת שמחה קצת כועסת אחר כך מתפייסת את ידי פורסת ורוקדת ורוקדת ורוקדת החיים הם קרקס פעם ג'וקר ופעם אס החיים הם קרקס אם תצליח תיקח ת'פס אהבה היא קרקס והלב שביר אהבה היא קרקס והראש... באויר אהבה היא קרקס ואני מקורקסת קצת זורקת קצת תופסת קצת בונה וקצת הורסת האהבה היא קרקס ואני קצת שמחה קצת כועסת אחר כך מתפייסת את ידי פורסת ורוקדת ורוקדת ורוקדת...

mary lou

New member
השכנים של צ'יץ

הלהקה שאליה יעל הייתה שייכת בצעירותה. ב"שכנים" היא השתתפה במחזמר "דוד" (שזכה בשנתיים האחרונות להפקה מחודשת) ושם גם הכירה את יודה לוי :)

Dark Force

New member
טושטוש../images/Emo56.gif|פגרה|

התוכנית טושטוש עלתה לאוויר וכיכבו בה יעל ומיכאל הנגבי.

y b z

New member
טקס מלכת היופי

יעל הנחתה את טקס מלכת היופי לשנת 2004.

למעלה