מילון יעלי

mary lou

New member
קרח 9

והנה לכם סיפור ישן נושן. קרח 9 שרו את "הכל זה פופ" שככל הנראה נכתב על יעל (או משהו בסגנון). באחד העיתונים יעל פעם אמרה שהיא נפגשה עם הסולן שלהם (עליו אמרה ש"אני בכלל לא מאמינה שאני זוכרת את השם שלו") והוא התנצל, ובצדק. השיר הבעייתי: הכל זה פופ / קרח 9 אני אוהב אותך יעל, את מקסימה אך ההורים שלך הם לא נותנים לי נשימה אני רוצה אותך יעל, ילדה טובה בעוד כמה שנים תהיי אישה די עצובה (לא יכול לחיות בלעדייך) יעלי שלי... יום יבוא, יעלי חזה גדול יהיה לי אני יודע את יעל רוצה לגדול אך לא בבת אחת כי את תאבדי הכל הכל, הכל, הכל תשאירי זמן לשאול את יכולה ליפול בגדול בסוף הם ימכרו אותך בחוץ כל כך בזול (לא יכול לחיות בלעדייך) או או, יעלי שלי... יום יבוא, יעלי חזה גדול יהיה לי... (הוא דרש מחיר ואת שילמת) ואני לא מאמינה שאני נותנת לזה פרסום, ועוד פה.

SofyTofy

New member
"קרוב יותר"../images/Emo103.gif

אד הסרטים האהובים על יעלי. בכיכוכבה של נטלי פורטמן.

קליפים../images/Emo9.gif

יעל צילמה קליפ ביחד עם יגאל שדה מיכל בר זוהר אחותה ובעלה גיא זוארץ הנקרא 7 שנים המבוסס על סיפור רחל ולאה.. קליפ הפרחה-ביחד עם טובי הסלב השתתפה יעל בקליפ הפריחה של אילנה אביטל!

y b z

New member
רדיו גן

"רדיו גן" היא קלטת שירים וסיפורים לילדים עם יעל בר זוהר. היא התפרסמה לראשונה בשנת 1997 ע"י MCI. קיים גם בקלטת טייפ ובתקליטור. לקלטת המקורית מצורפת תמונה של יעל. אורכה כ-45 דקות. תקציר אם רציתם לצחוק, אם רציתם קצת שמחה, אם רציתם לרקוד ולהנות, אתם צריכים את ששון ושמחה, החצופים והעליזים, את יעל וקבוצת הילדים בלהיטי ריקודים מקפיצים ומהנים. "רדיו גן משדר לילדים, רדיו גן כולם רוקדים, רדיו גם מי לא שמע, רדיו קטן עם עוצמה." השירים 1. איזה יום שמח - תלמה אליגון/דפנה אילת 2. רדיו גן - חנוך רעים/ירון כפכפי 3. ילד פלא - לוין קיפניס/קובי אושרת 4. אנ דנ דינו - שייקה פייקוב/שייקה פייקוב 5. אברא קדברא - לאה לופנפלד/משה וילנסקי 6. שרה שרה שיר שמח - אבי קורן/יאיר מילר 7. ראש כרוב - תלמה אלייגון/קובי אושרת 8. סיבה למסיבה - לאה לופנפלד/שמוליק צ'יזיק 9. אמת או חובה - שמרית אור/קובי אושרת 10. שלום כיתה א' - אהוד מנור/מתי כספי 11. ידיד ושמו טינטן- מרים ילן שטקליס/קובי אושרת 12. ילדיסקו - אליעוז רבין/רוני וייס.

mary lou

New member
רשפון

ישוב שידוע בתושבי המבוססים
יעל גרה בו תקופה. (היא גם גרה ברמת אביב... זה גם בר')

Dark Force

New member
תעביר את זה הלאה../images/Emo56.gif|פגרה|

יעלי הנחיתה תכנית בידור בשם "תעביר את זה הלאה" תכנית שבו יש לעשות מעשים טובים.

למעלה