מחווה לאברהם דשא "פשנל" עכשיו בשידור חי ברשת ג' הראל ישיר שיר, מומלץ מאד לעקוב
A ayaliar Well-known member 15/7/05 #1 ../images/Emo41.gifמחווה לאברהם דשא "פשנל"../images/Emo41.gif עכשיו בשידור חי ברשת ג' הראל ישיר שיר, מומלץ מאד לעקוב
../images/Emo41.gifמחווה לאברהם דשא "פשנל"../images/Emo41.gif עכשיו בשידור חי ברשת ג' הראל ישיר שיר, מומלץ מאד לעקוב
O omri120 New member 15/7/05 #2 ייאא.איזה יופי...צביקה פיק... איזה שיר יפה "מת אב ומת אלול" בגרסת פסנתר בלבד. המאסטרו.... והראל ישיר את "בתוך" בהופעה. יפה יפה
ייאא.איזה יופי...צביקה פיק... איזה שיר יפה "מת אב ומת אלול" בגרסת פסנתר בלבד. המאסטרו.... והראל ישיר את "בתוך" בהופעה. יפה יפה
א אלירז בת 18 New member 15/7/05 #4 וואי איזה יפה זה היה!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים!!! איזה קוללללללללל והוא שר שיר מתוך מחזמר שפשנל הזה כתב : יוסף וכותנת הפסים... וואי הוא שר פשוט מדהים!!!
וואי איזה יפה זה היה!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים!!! איזה קוללללללללל והוא שר שיר מתוך מחזמר שפשנל הזה כתב : יוסף וכותנת הפסים... וואי הוא שר פשוט מדהים!!!
A ayaliar Well-known member 15/7/05 #5 השיר נקרא "דלת סיגרו עלי" והביצוע היה מדהים ברמות אני מכירה את השיר הזה בביצועים אחרים והראל מבחינתי מתעלה מעל כולם
השיר נקרא "דלת סיגרו עלי" והביצוע היה מדהים ברמות אני מכירה את השיר הזה בביצועים אחרים והראל מבחינתי מתעלה מעל כולם
ר רעותתתת1 New member 15/7/05 #6 מדהים מדהים מדהים ../images/Emo99.gif ומרגש כמו תמיד... איזה קול נעים איזה ביצוע מעולה!
ש שרונוששH New member 15/7/05 #11 שיר מדהים,ביצוע מושלם איך שהקול שלו נוגע זה מדהים כמה כישרון יש בו תודה !!
V vivaviva New member 15/7/05 #12 השיר איזה שיר מדהים .איזה ביצוע,הו הביצוע. מישהו יודע מי כתב את השיר ומי הלחין אותו ? כי אני שמעתי את השיר הזה היום בפעם הראשונה. דרך אגב גם אצלכם השיר נשמע לא נקי ? כאילו שיש איזשהם רעשים מיותרים ברקע ? ברמקול ?
השיר איזה שיר מדהים .איזה ביצוע,הו הביצוע. מישהו יודע מי כתב את השיר ומי הלחין אותו ? כי אני שמעתי את השיר הזה היום בפעם הראשונה. דרך אגב גם אצלכם השיר נשמע לא נקי ? כאילו שיש איזשהם רעשים מיותרים ברקע ? ברמקול ?
A ayaliar Well-known member 15/7/05 #13 הלחן הוא של אנדרו לויד וובר התרגום העברי הוא של אהוד מנור ז"ל והרעשים הם מהאיכות של ההקלטה.
V vivaviva New member 15/7/05 #14 תודה ,תודה תודה. אגב... באתר הזמני יש את השיר הזה להורדה והוא באיכות הרבה יותר טובה ללא הרעשים.
V vivaviva New member 15/7/05 #15 ויש להורדה גם את הביצוע של הראל לשיר "שמע ישראל" במקור של שרית חדד.
A as40 New member 16/7/05 #20 אפשר לקבל את הכתובת של הפורום הזמני אפשר לשלוח לי במסר פרטי בבקשה את הכתובת של הזמני אם את לא רוצה לפרסם את זה כאן?
אפשר לקבל את הכתובת של הפורום הזמני אפשר לשלוח לי במסר פרטי בבקשה את הכתובת של הזמני אם את לא רוצה לפרסם את זה כאן?
ש שלומית הראשלצית New member 15/7/05 #17 תודה. מישהו היה באירוע עצמו? והאם כל השירים שקטים ועצובים? או שגם היה משהו שמח??