זה לא בין תחנת רכבת לתחנה מרכזית.
איזור סואן? הכביש היחסית רחוק אולי כן, אבל איך זה קשור לשטח הדי גדול שיש שם שכל מה שאי פעם עשו בו בעבר זה ללכת באלכסון. אז נכון ששם אין ממש ילדים, בקטע של ילדים יותר התכוונתי למזרקה הזהה שיש ברחבת הספריה. בנוגע לבתי המשפט, יש שם כבר מזרקה בוא נתחיל מזה, יותר בסגנון של מפלים ואם תסתובב שם בשעות אחה"צ-ערב תראה המון ילדים שבעיקר באים לרכב על אופניים-סקייטבורד ושאר דברים דומים במתחם הזה. בנוגע למיקום במתחם הרכבת, אז כמו שאמרתי זה גם ככה לא קרוב לפתח היציאה מהרכבת וגם ככה עם כל ההמולה אף אחד לא שומע את המים הרחוקים, שלא לדבר על באי המרכזית שאין להם כמעט סיכוי להגיע אליה. בנוסף מי שכבר מגיע לעיסוקיו בקרית הממשלה ובתי המשפט, בין אם הגיע באוטובוס או רכבת, גם לא מגיע למקום הזה אלא הולך עם הכביש שמוציא מהמרכזית לשדרות בן צבי וחוצה את הכביש. מה שאני אומר בעצם שגם ככה המקום הזה כפי שהיה בעבר לא משך אליו כמעט אף אחד ולא הייתה שם תנועה כה ערה של בני אדם. בכל מקרה אני לא חושב שלהקים שם מזרקה מרשימה זה רעיון טוב, כי מי יראה אותה? לא חבל על הכסף? יש מספיק מקומות אטרקטיביים להקים מזרקות מרהיבות, אני ממש לא חושב שהרחבה הזאת היא מקום למזרקה מרהיבה. בגבעתיים שי אחת בקניון גבעתיים שזה מקום דיי מרכזי בעיר. מה שהולך שם בקיץ זה כמו בריכה עירונית, זה גם צמוד לפארק כזה ומשפחות פשוט מגיעות לשם לפיקניק + השתעשעות במים לילדים. הקונספט הזה בגבעתיים מנצח ביותר, אם היו עושים את זה באחד מהפארקים המרכזים בעיר זה היה נחמד, אבל רגע, אין לנו ממש כאלה במרכזי העיר אלא רק בשכונות.