אבל זאת לא הבטן שלה..
מ מיימונית בדם New member 18/7/05 #22 כנראה בתמונה זה יצא מוזר../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif אבל זו היא.. בדוק!
מ מיימונית בדם New member 18/7/05 #23 כנראה שפה זה יצא קצת מוזר../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif אבל זאת שירי.. בדוק!
ח חולה על הסדרה New member 19/7/05 #35 אוי.... סליחה.. לא התכוונתי.. להעליב אף 1 פה אני אוהבת את כולם!... אממ.. לא נראה לי שזה פוטושופ..!
מ מיימונית בדם New member 18/7/05 #14 אני מכירה את התמונה הזו..../images/Emo90.gif אבל אני לא כל כך אוהבת אותה
ח חולה על הסדרה New member 19/7/05 #28 אני מחבבת את התמונה חח..! בפרצוף וזה היא נראת טוב כמו תמיד.. אבל הלבוש הזה.. והגזרה הגבוהה הזאת.. והעגיל בפופיק.. זה לא מחמיא ((או איך שלא רושמים את זה חח..)) לה..!
אני מחבבת את התמונה חח..! בפרצוף וזה היא נראת טוב כמו תמיד.. אבל הלבוש הזה.. והגזרה הגבוהה הזאת.. והעגיל בפופיק.. זה לא מחמיא ((או איך שלא רושמים את זה חח..)) לה..!
נ נועוW New member 18/7/05 #20 ראיתי אותה באתר של דור../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif היא יפה לדעתי והעגיל בטבור פעם ראשונה שאני רואה
ראיתי אותה באתר של דור../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif היא יפה לדעתי והעגיל בטבור פעם ראשונה שאני רואה
« «° מסטולה°» New member 19/7/05 #37 ראיתי ת'תמונה הזו.... זה פורסם בפורום הרשמי שבאתר שלה.. העגיל בפופיק הוא עוד מכוב נולד!! אל תגידו לי שלא ריתם את העגיל ב"דון קיחוטה" והחצאית הזו או מה שזה לא יהיה ממש לא מחמיאה לה..חח זה גבוה,והגוון הירוק הזה בכלל לא מתאים לה שירי,אולי תסבירי לנו מה הולך כאן נאווה
ראיתי ת'תמונה הזו.... זה פורסם בפורום הרשמי שבאתר שלה.. העגיל בפופיק הוא עוד מכוב נולד!! אל תגידו לי שלא ריתם את העגיל ב"דון קיחוטה" והחצאית הזו או מה שזה לא יהיה ממש לא מחמיאה לה..חח זה גבוה,והגוון הירוק הזה בכלל לא מתאים לה שירי,אולי תסבירי לנו מה הולך כאן נאווה
ש שירנוש 178 New member 20/7/05 #39 גמני.... אבל אף אחד לא יודע למה היא הצטלמה ככה? כילו לאיזה מטרה?????