מורשת רבין

מושיק כ.

New member
../images/Emo41.gif מורשת רבין

בג"ץ: רבין ידע ואישר את מעשיו של שבס "שבס היה המנהל הכללי של משרד ראש הממשלה. זהו אחד התפקידים הבכירים ביותר בשירות המדינה. זהו התפקיד בעל השפעה רבה בתוך שירות המדינה וכלפי הציבור הרחב. בפעולותיו בפרשת שטרן ובפרשת שולדנפריי הוא היה נתון בניגוד עניינים חריף ביותר", כתב השופט ברק בפסק דין שבו התקבלה עתירת המדינה נגד זיכויו של שמעון שבס מנהל משרד רה"מ רבין, מאשמת הפרת אמונים. כתבת INN רותי אברהם מוסרת כי בפסק הדין עסק בג"ץ בהרכב מורחב של 9 שופטים, בשאלה: האם הפר שבס אמונים באופן הפוגע בציבור? והאם היה מודע לכך שביצע עבירה? בפסק הדין התייחס השופט ברק גם לשאלה האם ידיעתו של ראש הממשלה המנוח רבין על מעשיו של שבס יש בה כדי לנקות את שבס מאשמת הפרת אמונים, והוא כותב: "ידיעתו של ראש הממשלה לא היה בה כדי לנקות את שבס, לא 'מן הדופי האתי שדבק בפעילותו', ולא מהאיסור הפלילי שבה. ידיעת ראש הממשלה ואף אישור על ידו, אין בהם כדי לשלול את ניגוד הענינים, ואין בהם כדי למנוע את הפגיעה המהותית באמון הציבור".

מושיק כ.

New member
קשה להתמודד עם המציאות, הא?

ערוץ 7 הוא רק שליח שמדגיש את מה שאתם מנסים להסתיר בפסיקת הבג"צ. מה לעשות, והבג"צ מודה בפה מלא שמעשיו של שבס נעשו בידיעתו וברשותו של רבין. קשה לכם לקבל את זה? תמשיכו לחיות בהכחשה כאילו האליל השיכור שלכם אינו קדוש כפי שאתם רוצים להאמין.

אשרת

New member
עד כמה שאני יודעת..

ערוץך 7 היו ערוץ לא חוקי, אשר מפעליו נשלחו לכלא, לא????? וכמובן- עוד הוכחה לכך שהימין הוא שומר חוק וכי החוק הוא בראש מענייניו. קצת צבוע, לא? קצת עלוב, שאתם מביאים רק את החלקים שמתאימים לכם, למה שלא תביא את כל פסיקת בג"צ, ולא רק את הקטעים אשר תואמים את השקפת העולם הפשיסטית שלך. אגב, לא ברור לי מאיפה החלטת שאנשים פה מקדשים את רבין, ולא נראה לי שמישהו פה חושב שהוא היה מלאך או קרוב להיות מלאך. ואגב, מה המורשת של גנדי- חוץ מאשר לאיים על חיילים בחברון בנשק ולהפר את הצו שבזמנו הוציא מח"ט חטיבת חברון על אי כנינסה לשטח הפלסטיני? וזאת דוגמה נוספת שלמירת החוק מצדו הימני של המפה הפוליטית.

אשרת

New member
ודבר נוסף...

שמתאים לכם אתם מצדיקים ותומכים בבגצ , שלא מתאים לכם - אתם יודעים לאן לשלוח אותו, ועד כמה הוא לא מקובל עליכם וכל שאר השטויות שלכם... אז תחליטו, אם אתם מקבלים את הכרעות בגץ או לא?

the man is back

New member
ברור לכולנו שבמקרה זה המסקנה

של בג"ץ נכונה בהחלט. בניגוד אליך, אנחנו לא חושבים שגוף מסוים תמיד צודק או תמיד טועה בהתאם להשקפותיו הפוליטיות של חבריו אלא לפי העובדות הנתונות. הצביעות האמיתית קיימת אצל אנשי השמאל שסוגדים סגידה עיוורת לרליקוויות בהתאם לשיקולים פוליטיים.

אשרת

New member
...

בניגוד לשמאלנים. ההבדל הוא - שצד אחד מקדש קצת יותר מהצד השני את מוסדות המשפט בישראל בעוד שהאחרים , מוציאם את דיבת המוסד המשפטי כאשר הפס"ד לא מתאים לו. שנית, איך אתם יכולים לדעת מה העובדות הנוכונות כאשר לא הכל חשוף לתקשורת? איך אתם יכולים לדעת הכל כאשר אתם לא נמצאים באולם הדיונים?! זה קצת מוזר.

the man is back

New member
למה לא? התנהל כאן דיון משפטי

רציני במשך שנים כך שמאוד סביר להניח שכל העדויות נבדקו שוב ושוב והן כנראה נכונות. רגע, את טוענת ששבס לא אשם?!

אשרת

New member
אני לא טוענת כלום!

אני לא ממש עקבתי אחרי המשפט, ואני בניגוד לאחרים, לא טוענת שאני מכירה את כל העובדות , וזה שיש דיונים משפטיים רצינים, זה טוב ויפה, אבל בתור אחת שלומדת קצת את הדברים שקשורים לנושא הזה, אני יכולה להגיד לך- שלא הכל ישר, וגם את הראיות וגם את העובודת יכולים להבין בצורות שונות. ואם הן נבדקו שוב ושוב- אז תגיד לי, איך הוא יצא זכאי בעליון? לא נראה תמוהה קצת?

shirgan

New member
כבר רצחתם אותו אפשר להירגע

ולהפסיק עם ההכפשות המכוערות האלו מי שהיה מצוי בניגוד עניינים ופעל לקידום ענייני חבריו היה שבס לא רבין אנחנו צריכים להסתמך על גרסתו של שבס שמנסה להציל את עצמו בבית משפט ולכן ניסה להלבין את מעשיו ע"י שרבוב שמו של רבין? איך אפשר לאמת את הדברים אם רבין לא כאן בשביל להגיב? הדבר דומה ל"עדות" של שרון כאילו רבין לא התנגד לרעיון של ביצוע הפיכה בשנת 67. שרון "לא זוכר אם רבין הביע התנגדות או לא" וכך מרמז שרבין עשוי היה להסכים בלי שתהיה איזושהי אפשרות לאמת את הדברים או לרבין להגיב....

VINCI

New member
חוצפה מגעילה...

לקרוא לראש הממשלה שנרצח בגלל אנשים כמוך בשם גנאי גם לאחר מותו זה כל כך שפל...אין לך שום רמה או כבוד למדינה הזאת,פאשיסט טיפש. ערוץ 7 הוא אולי שליח של הימין הקיצוני שכאמור-לא ממש שם על החוק או על המדינה ברוב צביעותו...תפסיקו להתחסד כבר

האם חקרו את רבין בשביל לדעת ../images/Emo35.gif

האם הוא היה מעורב ? וערוץ 7 אינו מקור מהימן.. לא חושבת שאפשר להאשים מישו לפני שחקרו אותו.. בטח שלא ערוץ 7...

למעלה