מומלצי 25.5

איך מתמודדים עם קנאה?

"הקנאה שלי כלפי חברתי אובססיבית וכואבת קשה לי לראות אותה עם חברות אחרות מבלה או משוחחת איתם בטלפון , אפילו שאני יודעת שהקשר שלה איתן אפלטוני אני מתה מקנאה איך נגמלים מקנאה? איך מטפלים בבעייה ? בוכה בלילות מפחד שמא אחרת תקח אותה ממני.." ההודעה בגאווה וזוגיות גאה.

דור לוי

New member
../images/Emo91.gifדת העבודה../images/Emo63.gif

לפי הפילוסוף הבריטי ראסל, המקור הוא בקונספירציה של בעלי ההון והקרקעות, (בעיקר בעלי מכרות הפחם), "דת" שנוצרה ושווקה על ידם כדי לתת לצמיתים תחושה של גאווה כפיצוי על תנאי חייהם הבלתי נסבלים. ולחסוך לעשירים הגדלת סעיף השכר לצמיתים. ... יש הטוענים שהשתלטותה של דת העבודה על מערכות חיינו בארצנו המתחדשת מקורה בהתנכרות ליהודי הדתי הגלותי ולמורשתו. קברניטי הישוב, אנשי העליה השניה, מתוך רצון להתבדל מהוריהם, קידשו את דת העבודה, כתחליף לדת העתיקה אותה נטשו. ... הדת היא העבודה. והממון, הפך להיות המשיח, לא תנאי החיים הסבירים, לא המשפחה וחדוות היחד, לא השלווה והשקט. אלא העבודה והממון. בשם אלו אנשים מזניחים את משפחתם, ילדיהם, עקרונותיהם ושמחת החיים התמימה, כדי לאגור עוד ועוד כסף. ומאחר והכסף נוצר ונאגר, קמו עוד ועוד תעשייות שמטרתן לאפשר לאדם לממש את כספו, כך שיווצר לו מניע לשוב ולעבוד אלו קטעים מהמאמר המלא בפורום רפורמה כלכלית.

למעלה