מומלצי ה- 11/5

לכו תסבירו לבריטי מה זה יום הזכרון.

... לאחרונה, תהיתי לעצמי כיצד הייתי מסביר לאנשים זרים, אם הייתי, נניח, שגריר ישראל בלונדון, על יום הזכרון לחללי מערכות ישראל. מה הכי מייצג את יום הזכרון? הצפירה? המוזיקה השקטה? הקריין? אולי זה יציאת הנשיא בתום טקס יום הזכרון בכותל?! http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=363229

ה מוזה

New member
מכתבי זכרון

דודתי האהובה קרין שלי "במוחי תמונתך היפה, עינייך הירוקות ותלתליך החומים.. היית יפה במדים,כל כך רצית לשרת בצה"ל, כל כך היה חשוב לך להיות חלק מהמדינה הזו.."
"..עכשיו אני יודע שאתה שומר עלינו שם למעלה, רואה אותי וגאה במחלקה שלנו ובמה שהיא הייתה. הרבה תודות אני חייב לך. חברך לעולם."
"..היום היה לי האומץ להגיד בפעם הראשונה שבאתי ממשפחה שכולה, למרות שאני "רק" אחיינית. זה קרה בחדר המנהלת של החטיבה לאחר שהסתכלתי על לוחות הזיכרון שעליהם נכתבו שמות כל מלחמות ישראל, ורק המלחמה שלך, המלחמה שלנו, לא הייתה כתובה בינהן.." מכתבים נוספים לזכרם בפורום מכתב שלא נשלח

ה מוזה

New member
בן 19 ניצחי

"כבר 19 שנה עברו ... ואני כבר בת 36 ואתה בן 19 ניצחי.... התגייסתי,השתחררתי, התחתנתי , ילדתי, ואתה? רווק ניצחי אתה חסר עם החיוך אני כבר אמא ואתה? בן 19 נצחי...."

לא יום הזיכרון דווקא

דיון על הפרסומות לספרים ברדיו הכוללות קריינות של קטעים מן הספר. האם הן מעודדות ומה הן מעודדות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=372&msgid=52526133

../images/Emo166.gifעל האש - על הכיפאק!

לקראת יום העצמאות ששמו השני הוא בעצם יום המנגל הבינלאומי, אספתי עבורכם כמה מהסוגים הנפוצים הקיימים בהווי החברתי הנקרה - "על האש". על האש - על הכיפאק!

sh53

New member
פוחדת שהצבא יפריד בינינו

אני וחבר שלי חצי שנה ביחד.זה אהבה הראשונה של שנינו אנחנו ממש מאוהבים. תחילת אוגוסט הוא היה צריך להתגייס לתותחנים אבל אחרי שהוא סירב להתפנות ומעצר של יום וחצי (והוא עבר את זה עם עוד כמה חברים ביחד ) הוא עכשיו גובניק במשטרה צבאית בבסיס 5 דקות מהבית. הוא מסיים את הטירונות ב19 לחודש(שבוע הבא) הבטיחו להם שבעצמאות הם משחררים אותם הביתה אז תכננתי לנו יום רומנטי ביחד אתמול בבוקר אמרו להם שלא משחררים בסוף ועכשיו שבועיים לא ניפגש. אין לי בעיה לעשות את היום הרומנטי פעם אחרת אבל בגלל הטירונות בשבועיים האחרונים נפגשנו פעמיים ועכשיו עוד שבועיים לא ניפגש ואני לבנתיים מצליחה לעודד אותו ולשפר לו את ההרגשה אבל אני מתה מגעגועים אליו ואני לא יודעת מה לעשות. אני לא יותר על אהבת חיי כול כך מהר. תודה מראש על התגובות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=52590073

sh53

New member
רוצה חברות,אבל לא רוצה להיות סמרטוט

שלום, אני בת 15. אני תמיד רק קוראת בפורום אבל הפעם אני חייבת לכתוב פה כי נמאס לי פשוט נמאס אתם לא יודעים עד כמה. אז נפתח בזה שכל החברות שלי כאלו מגעילות שחושבות רק על עצמן אני מרגישה כל כך לבד. בתחילת השנה, היה לי מאוד טוב היה לי כיף הכל היה מושלם תמיד הייתי עם חברות שלי והיו לי 2 חברות ממש טובות ואחת מהן הייתה הכיטובה, חברה מהגן והיה ממש כיף. עד שלפני כחודשיים רבתי איתה(עם ההכי טובה) ועל ממש שטות. היא התעצבנה עליי ככה סתם, ואני לא הזבל שלה ניסיתי להבין מה היא רוצה אבל היא לא ידעה מה להגיד אז היא אמרה לי את כבר יודעת רציתי מאוד להשלים אבל לא הייתי מוכנה להוריד שוב מהכבוד שלי אחרי כל הפעמים שאני זאתי שבאה אליה גם על דברים שלא עשיתי כלום אם באמת אני חשובה לה שתבוא. טוב אחרי שבועיים בערך לא זז כלום, חשבתי לעצמי היא לא רוצה אז לא צריך היא לא חברה אמיתית, אבל הרגשתי ממש לא טוב כי היא הייתה חסרה לי, בזמן הזה אפילו שאר החברות לא ניסו להשלים בינינו שזה היה ממש מגעיל אני לא מבינה מה כאב?שהיינו חברות כל כך טובות? רבנו אז יותר נוח להן עכשיו?! נעזוב את זה, במשך הזמן הזה מאז שרבנו עד עכשיו פתאום כל החברות שלי השתנו כולל היא. 2 חברות שלי שהיו סבבה והכל פתאום כל הזמן איתה, והיא כמובן מעדיפה שאני לא יהיה בסביבה כי אנחנו לא מדברות אז לא נעים להן אז גם הן לא קוראות לי שיורדים למטה ואני באה לחברה שלי ואומרת לה למה את לא קוראת לי זה ממש לא נעים והתעצבנתי עליה שזה לא יפה מצידה שאני ככה יושבת בבית לא עשיתי לאף אחד שום דבר שככה לא ישימו עלי ולא יתייחסו אלי- והיא ענתה לי שזו לא היא שמחפשת אותה אלא היא באה וקוראת לה והיא לא מרגישה בנוח לקרוא גם לך! הייתה עוד חברה אבל היא כבר עזבה את כל החבורה הזאתי בגלל שהפסיקו להיתיחס אליה, אבל אותה אני לא ממש מחבבת. בקשר לחברה שהיא גם טובה שלי.. זאתי שהינו בייחד 3..היא ממש ילדה חמודה והכל סבבה איתה ואפילו עלייה גם לא מתייחסים בגלל שהיא רבה עם החברה ההיא. והיא גם התעצבנה עליהן וגם לה לא קוראים בגללה. אבל אני לא יכולה לסבול יותר, היא כל הזמן עסוקה רק בעצמה מתלהבת מדברת והכל רק היא אני באה לספר לה משהו אחד אני מרגישה חוסר יחס מצידה כל הזמן היא סביב עצמה, הרגשה לא טובה בכלל...! אין אפילו מה לדבר איתה כי היא תמיד הייתה כזו היא ככה וזהו, מתי שהיינו שלושתנו יחד פחות הייתי שמה לב לזה אז זה לא הפריע לי כי כבר היה לי למי לספר.. אין לי חברות בכלל אני מרגישה לבד כל כך למה זה בכלל מגיע לי? אני לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד אני העיקר בסדר עם כולם ובסוף ככה דופקים אותי. חברות טובות אלו? בכלל לא כל אחת דואגת לעצמה לא שמות עליי בכלל. החברה ההיא שעסוקה בעצמה אמרה לי שכדאי שנתרחק מהן ואם לא יזיז להן אז הן לא חברות בכלל אבל אני לא יודעת מה לעשות! היא בכל עוברת עוד מעט דירה לעיר אחרת אבל עדיין היא תישאר בבי"ס שלי בכל מקרה היא כבר תמצא לה שם עוד חברות, אבל מה איתי? אם נעזוב אותן אז מי ישאר לי? רק היא וגם זה בלחץ? איפה בכלל אני יכולה למצוא חברות חדשות עכשיו אני כולי הרוסה ורע לי כל כך. שאר החברות שלי הם רק שלום שלום ניסיתי להדק איתן קשר אבל לא מצליח לי הן סגורות בתוך עצמן ויחד עם החברות שלהן ורק אני לבד מקנאה שכל אחת יש לה חברות שאוהבות אותה ורק אני לבד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=52574886

sh53

New member
אוהבת אותך הכי בעולם כי

1. כי אתה מתחשב וקשוב במיטה. 2. כי אתה תמיד שם בשבילי ולמעני כאשר אני צריכה אותך. 3. כי אתה הבן אדם הכי מצחיק בעולם שאני מכירה. 4. כי אתה מפנק, מפרגן ויודע לעודד כשצריך. 5. כי אתה אוהב להינות מהחיים הטובים. 6. כי אתה מאוד סבלני, ואם אני עושה טעות, יש לך לב לסלוח. 7. כי אתה נותן לי להתבטא, להתפתח ולצמוח כמו שאני רוצה ואוהבת. 8. כי אתה כנה וכנות זה השם השני שלך. 9. כי אתה האחד, היחיד והמיוחד בשבילי. 10. כי אתה יודע לחבק, לנשק... ועוד כמה דברים 11. כי אתה נותן לי את החופש לו אני כל כך זקוקה בתוך הזוגיות שלנו. 12. כי אתה יודע לסלוח ולא שומר טינה. 13. כי אתה ורק אתה יודע לקרוא לי בשמות חיבה שממיסים ומצחיקם אותי. 14. כי אתה נותן כל הזמן אהבה ואיתך האהבה זו חגיגה שנמשכת כל השנה. 15. כי אתה גורם לי אושר. 16. כי אתה מפלפל את חיי וגם מלח שם קצת בשביל הטעם, ובלעדיך חיי חסרי טעם. 17. כי אתה עוטף אותי באהבה גדולה ועצומה שאין כאן מספיק מקום לתארה. 18. כי אתה המלך, אני המלכה ולשנינו יחד יהיו בעתיד נסיכים. אוהבת אותך כי למרות כל הקשיים שחווינו יחד, וחווינו בהחלט לא מעט קשיים, אנחנו עדיין יחד וחלק נכבד מזה – זה גם בזכותך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=52597950

sh53

New member
בין ענפי עצי הפרדס

בין ענפי עצי הפרדס בין ענפי עצי הפרדס, כשתפוזים זהובים מקרינים אור סביב, חי לו בשקט ובשלווה התפוזון מחולון. תפוזון שלנו כבר ידע אהבה מה היא, בהחלט אוהב הוא את החיים הטובים והנוחים, אך לחיים בשניים אוותה נפשו. רצה מאוד התפוזון באהבה מיוחדת במינה, האהבה עליה מספרים כל התפוזונים בפרדס, זו שכולם מדברים בשבחה ולא מפסיקים להללה. עוד משחר גרעיניהם שכנים לפרדס היו הם, אמנם לא היו קרובים עד כדי נגיעה, לא שכנים לאותו פרדס ואף לא היו הם עץ ליד עץ, אך כשיש אהבה כתומה וחמה, תפוזון יכה שורשים ויגיע אפילו עד הפרדס שנמצא בעיר האורות פתח תקווה, הפרדס בו גדלה ופרחה לה התפוזית של סיפורנו. תפוזון שלנו רומנטיקן חסר תקנה הוא, כשמזהה הוא את האהבה, יעשה הכל על מנת להשיגה. שלח תפוזון יקירנו אל תפוזית במסרון סלסילת תפוזים מרהיבה ביופייה בתוספת הקדשה נוטפת רוך ואהבה, על מנת לשבות את ליבה. כך התחיל סיפורם הקט של תפוזון ותפוזית, אשר החליטו לאחד כוחות ביניהם. אם תמשיכו לעקוב אחריהם, יום אחד עוד תיווכחו ותראו פרדס גדול ומפואר כאשר את עציו מעטרים תפוזונים קטנים, מתוקים ונאים להפליא. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=52597860

azaria

New member
להעניש את הגרוש על חשבון הילדים?

זה חלק מן הדילמה שמוצגת בפורום משפחות מורכבות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=693&msgid=52591345|סלינק

Elizab3th

New member
פרוייקט התפחת מפיות

בפורום אומנות שימושית למתחילים.

ר ו ני

New member
אל תעשו סקס עם הידידה הכי טובה שלכם

היא באה לפתות אותי - זה היה שקוף כמו שמיים של אי טרופי. ביקשה לדעת אם באמת גדל לה החזה, ואם הוא מעוצב, והכריחה אותי לעשות לה מסאז` כי "כואב לה כל הגוף", ואז רגע של חוסר זהירות מצידי והופ - מצאתי את עצמי עושה מה שכל גבר סביר היה עושה בסיטואציה כזאת.

למעלה