מומלצי ה- 10.10.2004

הותר לפרסום דו"ח מבקר המדינה...

דו"ח מבקר המדינה 55א' הותר לפרסום לפני שעה קלה, לאחר שהוא הוגש ליו"ר הכנסת ולחברי ועדת ביקורת המדינה. הדו"ח עוסק בצה"ל, ופרקים נרחבים ממנו עוסקים בתחנה הצבאית גלי צה"ל. חברי פורום רדיו
חיכו זמן רב לפרסום הדו"ח... ועכשיו, כשהוא פורסם, הפורום יעסוק בהרחבה בנושא. להלן תקציר מסקנות מבקר המדינה בנוגע לגלי צה"ל. הפורום ימשיך לעסוק בנושא הדו"ח גם בשעות הקרובות, כשהוא יפורסם באופן רשמי באתר האינטרנט של מבקר המדינה.

Pinky Teenager

New member
הבלוג שילי

ממ לפי מה שהבנתי מפרסמים פה.. יאפ? טוב הנה
הבלוג של Just A Teenager Girl

Pinky Teenager

New member
חחח לא הלך ---> הנה הכתובת

blog.tapuz.co.il/pinky_teenager אני לא הכי מתמצאת במערכת פורומים הזו והקודים שעושים פה..

elninyo

New member
../images/Emo91.gifסדקי לב / טשטושה

סדקי לב / טשטושה "..."מָא לָאקְ"? שאלה עפיפה והביטה לי עמוק בעיניים שלראשונה, אחרי שבועות ארוכים של שתיקה, הרגשתי את הלחלוחית עולה בהן. מה לי? עפיפה, איך לספר לך מבלי שתשפטי אותי ברמות המוסר איתן את באה לעולם הזה?, אך לספר לך כשבעצם גם אני עצמי חיה בפיצול שנים ארוכות כל כך כשמחציתי לא שלמה בעצמה עם מעשי? אבל ביודעי את סגולות הקפה של עפיפה, לגמתי לגימה ארוכה, החזקתי את הקפה בתוך חלל הפה ואפשרתי למרירות לריב עם מתיקות הסוכר על המקום בלשון ואז שחררתי את הנוזל הישר אל הקיבה משל ביקשתי להטמיע עמוקות את אותו סם נדיר שכולנו חשבנו שעפיפה "שמה" לנו בקפה.. הכול התחיל ערב אחד לפני כמעט עשר שנים סיפרתי,.."

anatile

New member
מחפשת לינק למומלצים מ"מעריב"

כפי שפורסמו היום במדור "כלכלה" שבעיתון. לא הצלחתי למצוא אותם על האתר. תודה!

ה מוזה

New member
זמן אבוד

"זוכר איך נתת לי את המכתב באותו יום במסדרון בעבודה? יש לי כאן את כל הפרטים שלך ואני מפחדת להתקשר, מפחדת ליצור קשר כי לא יודעת מה להגיד. מקוה שיום אחד תסלח לי שהייתי כזאת אטומה ועיוורת. אני חוששת שהפסדתי אותך ולא אוכל להחזיר את הגלגל " מכתב שלא נשלח

למעלה