מומלצים - 3.6

פינת עידכון המדע הביולוגי../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

האם ידעתם שקיים קשר בין מוצא אבותיכם הקדומים לרגישות שלכם לחלב
... נראה לכם הגיוני ששבט אחד של בני אדם קדומים הוא המוצא הגנטי לכל צפון אמריקה
... הידעתם ששינוי גן אחד בזבובים גורם להם לפתח נטיות הומוסקסואליות
... ומעוניינים לדעת כיצד תוכלו להאשים את חיידקי המעיים שלכם בהשמנה
... הכל אצלנו - בעידכון המדעי של פורום ביולוגיה ומדעי החיים בואו ללמוד על החיים - כי אצלנו הם נראים קצת אחרת

yramcity

New member
שדה מגנטי והשפעתו על תאי הגוף

האם יש קשר בין השדה המגנטי של כדור הארץ ,על פעילות תאי הגוף? האם קיים מחקר בנושא ?

dht160

New member
109: איך היה השבוע, ואיך יהיה הקיץ?

מה עשה ומה הרס לכם את השבוע על המסך ? ולמה אתם הכי מחכים בעונת הקיץ הקרובה ? פורום הטלוויזה של ישראל גאה לחזור ובגדול. אחרי חודש מאי המוצלח גם בקיץ יהיה שם חם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=109 גיא

שוד לאור היום

פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש כי נשדד... משוטט לו בפורום או בבלוג וקורא משהו יפה. יפה מאוד אפילו. אבל זה מוכר לו. זה מוכר לו מאוד. זה הוא כתב! כן, זה קורה. זה קורה פה בתפוז, ומחוצה לו. גניבת זכויות יוצרים באינטרנט, היא אחת המגפות הקשות ביותר כיום. הן מבחינת היכולת להלחם נגדה והן מבחינת השלכותיה עלינו כיוצרים. אני חוויתי על בשרי יותר מפעם אחת, והפעם האחרונה שזה קרה לי הביאה אותי לנקוט עמדה בנושא. כך נולד הבלוג של "המאבק של כולנו". אתם מוזמנים להצטרף למאבק פרטי, שהפך לציבורי, כנגד גניבת זכויות יוצרים באינטרנט. היום זה קרה לי, אתמול זה קרה לאחרים, מחר זה יכול לקרות לכל אחד מאתנו - עד שלא נשים לזה סוף הבעיה לא תיפתר. בלינק הזה תוכלו למצוא את מטרות המאבק של כולנו למען הגנה על זכויות יוצרים. אם הנושא חשוב לכם, אם גם אתכם זה מקומם, אם גם אתם מרגיז שהנהלת תפוז לא עושה מספיק כדי למגר את התופעה הזאת, תגיבו כדי שנוכל להוסיף את שמכם לרשימת המשתמשים שחושבים שתפוז צריך לעשות משהו. תודה רבה מראש יאיר 33 ומירב המהרהרת

הסתכל ביבי....

הסתכל ביבי מאת: Avy Slomaaו 03/06/05 | 09:48 הסתכל ביבי הסתכל סביב, הנה הבאת לנו את האביב. איש שמן אוכל תרנגולת, איש רזה אוכל רק את הכרבולת. הסתכל ביבי הסתכל סביב, מה אתה אומר לאיש נכה חביב, לך עצל לנמל לעבוד, למען פרוטה וחצי זה עניין של כבוד. הסתכל ביבי במראה על חיוכך השטני, אתה גיבור על מסכנים. אתה צבור לך שומן ואל תתפלא שברחוב יקראו לך... המן.... פורום זכויות ומוגבלות(נכים)286 באתר תפוז

הגבלת שימוש בקלנועית-יקבור אותנו

הגבלת שימוש בקלנועית. swfm ו 17:24 | 24/05/05 היום נאמר בחדשות קול ישראל שעקב תאונות יגבילו את השימוש בקלנועיות למוגבלי ניידות וקשישים בלבד. נשמע הגיוני, אך ההגבלה השנייה בעייתית יותר, לדעתי: איסור על נסיעה בכבישים, כולל כבישים עירוניים. ברוב הערים שאני מכיר המדרכות לא מתאימות. גם אם כן, הקלנועיות יסכנו הולכי-רגל. לא ברור לי גם איך יאכפו את איסור הנסיעה בכביש... בקיצור, צריך לבדוק את הידיעה ולפעול בהתאם אם היא מדויקת. פורום זכויות ומוגבלות(נכים)286 באתר תפוז

ר ו ני

New member
משבר..

הנה זה בא - השלב של הגעגועים. הכעסים מתמתנים, הזיכרון עושה סינון כשהדברים הטובים עוברים והפחות טובים נשכחים, ואני מוצא את עצמי מחזיק את הטלפון ביד וכמעט מתקשר.. כבר שלושה ימים אני חושב עליה. הרבה יותר מידי. מתכנן מה להגיד לה אם היא תתקשר, מנסה להסיט את הדעת לדברים אחרים, מתענג על כל רגע שאני עסוק, ומהרהר ביני לבין עצמי אם ניתן להשתגע מלחשוב יותר מידי על...

למעלה