מומלצים ל - 26/9

ה מוזה

New member
במכתב שלא נשלח

היא נפרדת מאהוב ליבה לעולמים [ מכתב לא קל לקריאה ] "הקלדתי את הטקסט בדיוק כפי שנכתב בבלוק המכתבים שלי. בלי עריכה, בלי תיקונים, ככה, כמו שהוא. חיפשתי מקום בוא אוכל לשתף אחרים במה שעבר עלי... לא רק בשל עצת הפסיכולוגית שלי, אלא כי חשתי צורך. אני מקוה שהגעתי למקום הנכון... מכתב שלא נשלח לאוהד (אודי) שלי: רגע. רגע אחד. הטלפון מצלצל. אמא שלך. "ברי, אודי בבי"ח", היא אומרת. אני לא יודעת מה לחשוב. תאונה עם האוטו? משהו בצבא? לא הרגשת טוב בזמן האחרון. כששאלתי תמיד אמרת שזה כלום. למה? למה תמיד אני האחרונה שיודעת? מה פתאום סרטן הדם? מאיפה זה בא? אני כותבת לך ויודעת שזו כתיבה חסרת טעם.

טאKילה

New member
מפורום אהבה וירטואלית 753

סיפורו של מופרע חוקי: לפני 3 שנים הכרתי בחורה בצ'אט ... בת 23 דיברנו הרבה וכנראה נוצר בינינו הקליק .. עברנו לטלפון וקבענו להיפגש ... ומאז הלכנו ביחד כל הזמן ... החלטנו למסד את הקשר .. ולהפוך אותו לנצחי ... המשפחות נפגשו ..התארסנו ... אמת היה כיף שלא חוויתי מעולם ... יצאנו טיילנו צחקנו .. מה לא עשינו .. הייתי כזה מהופנט בה שהעולם מולי היה רק היא ... ההמשך כאן- אהבה וירטואלית גמר חתימה טובה

liorp1000

New member
הכל על טירונות 02 / פורום מתגייסים

טירונות רובאי 02 - מ-א' ועד ת'

האם לנצח לחיות בעיר? ../images/Emo61.gif

המון אנשים עוברים בשלב זה או אחר לעיר גדולה, כדי להינות ממהיצע התרבותי ומאפשרויות הבילוי. אך האם המגורים בעיר הם לתמיד, או שזו רק מן תקופה הנזנחת בסופו של דבר לטובת החלום הבורגני של בית בכפר
דיעות שונות בעניין, בפורום יוצאים מהבית.

למה רק ביום כיפור?

הרעיון: פעם בחודש למשך הערב משביתים את תנועת המכוניות בעיר, ומעבירים את זכות השימוש ברחובות לידי הולכי הרגל, הילדים, הכלבים, האופניים, הרולר בליידס, קורקינטים, עגלות תינוקות, כסאות גלגלים, ואנשים שבא להם לשחק שש בש וקלאס באמצע הרחוב. בפורום תרבות.

למעלה