מומלצים ל-19.2

sh53

New member
החברים של היום והחברים של אתמול

שמעו יש לי בעיה ממש רצינית אני כולי מסובכת עם עצמי....השנה עברתי לבצפר חדש...זה לא שעברתי דירה או משהו, רק בצפר, כאילו אני עדיין גרה באותו מקום וכל החברות שלי מפה הלכו לתיכון אחר...(אל תשאלו למה אני עברתי לבד לתיכון אחר...זה מסובך) בקיצור בבצפר החדש ממש נחמד לי יש לי חברים והסתדרתי כבר והכל אבל אני מתרחקת מהחברות שגרות באזור שלי אלה שהייתי איתם שנה שעברה...ואני לא רוצה להתרחק מהן כי אני ממש אוהבת אותן.... ועכשיו אני מנסה לשלב בין שני העולמות זאת אומרת גם להישאר חברה של אלה מפה וגם אלה שלומדים איתי...וזה ממש קשה!! אני כל החיים שלי תלויה באמצע, אף פעם לא בחבורה מוגדרת אחת, תמיד מתנדנדת ואני לא מוצאת את עצמי!!! חלק בטח יגידו לי לבחור עם מי אני רוצה להיות חברה ממש טובה ועם מי רק בקשר כזה של פעם ב.... אבל זהו שאני לא יכולה ולא רוצה להחליט!! כי כולם חשובים לי באותה מידה.....וחשבתי על זה שעוד כמה חודשים החופש הגדול ואז מה אני יעשה? אני משתגעתתתתתתתתתתתתת כי מצד אחד יש לי חברות שגרות קרוב אליי אבל הן בבצפר אחר ולכן התרחקנו כי יש מלא דברים שאני פתאום לא קשורה אליהם שקורים להם בבצפר.......ויש את החברות שלי מהבצפר שיש לי ת'צחוקים איתם והכל אבל הם גרות רחוק....ואני לא יודעת מה לעשות... בקיצור מצטערת שבלבלתי לכם ת'שכל יותר מדי אני מקווה שמי שהבין משהו יוכל לעזור לי, תודה קישור

sh53

New member
../images/Emo23.gif משפטים על ../images/Emo23.gif

"החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת אלא לפי מספר הרגעים בהם עצרת את נשימתך" בואו להוסיף משפטים משלכם
קישור

חייםלוי

Member
מנהל
הסדרה חדר מלחמה ואפילפסיה

בסדרה חדר מלחמה ששודרה היום 19.2 סיפר אחד הגיבורים שהוא חולה אפילפסיה ושבגלל זה לא יכולים להיות לו ילדים. ההודעה הקפיצה את חברי הפורום.

למעלה