מומלץ

../images/Emo41.gif מומלץ

הליפגלוס החדש של רבלון ( מצד אחד ליפגלוס צבע ובצד השני ליפגלוס מבריק) פשוט מעולההההה! פעם ראשונה שבאמת אודם מחזיק לי מעמד שעות על גבי שעות... אוכל ...שתייה ... נישוקוקים , הוא פשוט מחזיק מעמד! הוא במבצע היכרות עכשיו ב - 59 ש"ח. מה שכן... אין מבחר גדול מאוד של צבעים יפים לדעתי ( הרוב נוטים לכיוון אדומים וורודים ) אבל אני מצאתי חום שדווקא אהבתי.

ch0c0L0ver

New member
באמת?? לכמה זמן הוא החזיק לך?

את מדברת על השפתון החדש מהפרסומת של האלי ברי נכון???

Philosopher

New member
יש בגווני סגול?

הוא באמת מחזיק מעמד אחרי כל אלו..??????. אם זה נכון..זו חובה לקנות!

כן מהפרסומת של האלי .. לא זוכרת

אם יש בצבעים של סגול ,כפי שאמרתי אין מבחר ממש גדול ויפה אבל שווה לבדוק . יש 2 צבעים של חום נחמדים... אחד מהם קניתי !

שוקאטה

New member
לחיפאית 21

גמני ניסיתי את הגלוס החדש..ולדעתי הוא פשוט מעולה..באיזה גוון ניסית?

שוקאטה

New member
חיפאית21 שאלה קטנה

למה את מתכוונת? לגלוס עם האפקט המנצנץ או לשפתון?

זה שפתון מצד אחד עם צבע חום

ומהצד השני שלו הוא גלוס שקוף. ניראה לי שאנחנו לא על אותו כיוון... יש פרסומות עכשיו עם האלי בארי בערוץ 2 , זה השפתון שאני מדברת עליו.

שוקאטה

New member
את צודקת..

כן את צודקת..אני דיברתי על הליפ גלוס שהוא חד-צדדי עם אפקט היהלומים..שדרך אגב הוא גם מעולה..אבל לא חשוב אני ממליצה בכל מקרה..אני השתמשתי בגוון הכתום..

michal18

New member
המרקם שלו לא מטריד אותך?

הוא יבשושי כזה ולא נעים על השפתיים.. אני מעדיפה שפתון רגיל ולא אכפת לי שהוא צריך חידוש ואם הוא משאיר סימנים בנשיקה... מה רע?

אז זהו.. שבד"כ אני לא משתמשת

בשפתונים עמידים כי הם לא נעימים על השפתייים יש הרגשה כזאת כאילו שמו לך גבס יבש על השפתיים. אבל הליפגלוס הזה ממש לא משאיר הרגשה כזאת...הוא נורא עדין.

lovebear

New member
תגובה בקשר לשפתון

ישנם 3 דרכים לשמור על השפתון לאורך זמן א)לפדר את השפתיים, למרוח שפתון ושוב לפדר ושוב שפתון (מחזיק המון זמן) ב) פשוט במקום שפתון להשתמש בעיפרון שפתיים ועל זה מעט גלוס. ג) יש חומר (דמוי לק) שפשוט שמים על השפתון וזה מחזיק יומיים עצה ממאפר וקוסמטיקאי מקצועי

למעלה