מוכר Echostar AD 3600 IP

הלווין

New member
מה סיבת המכירה?

אם יש לך בעיה במקלט בהפעלה כל שהיא ספר אולי אפתור?

goikhman

New member
מהות הבעיה...../images/Emo101.gif

שלום, הקטע הוא שרוסים החלו בשידור עם SR 33477 והמקלט שלי מעבד רק עד 32000 ( Express A1R, 40 E ). פניתי ליצרן אומנם לא קיבלתי תשובה ברורה אם זו בעיה של חומרה או תוכנה... מה אתם אומרים?

hammer27

New member
אקוסטאר

אבל את אותן התחנות כמו באקספרס אפשר לקלוט בבהוטבירד, סיריוס והוריזונט בקיו בנד, אולי תעבור לקיובנד

הלווין

New member
תגובה להאמר 27

לא ניתן ליקלוט בדיוק את אותם הערוצים בקיו בנד . האופציות העמדות בינתיים הם.בLNB Cבנד עם פיד סירקולר או הוספת פולורטור. לחבר מנוע זרוע המופנה יותר לאיסטים.אל הלוינים.ב53E.80E.89.8E. אבל כדי ליקלוט את הערוצים ORT1.RTR RUSSIA.תצטרך לחבר מקלט לווין אנלוגי.וכל הערוצים האלה כולל בדיגיטל לא מוצפנים.אני מאמין שתספיק לזה צלחת 1.8 מטר אבל לתקופות רוחות וגשמים עדיף כמו שלי 2.7 מטר.

goikhman

New member
להעשרה... ../images/Emo22.gif

ב 53E נמצאת ORT + שעתיים עם 80E חייב צלחת 2.40 לפחות, על מנת לקלות טוב ויפה. אגב, אני עושה את זה עם 1.90 ב 89.8E אין RTR RUSSIA, ORT

הלווין

New member
נכון אבל ב89.8E יש את הערוץ

קולוטורה טלאנאל.הנמצא גם ב40E.ולכן המלצתי על מנוע זרוע .בקשר 53E ORT התכונתי לקליטה ממוצעת לא חלקה זה גם טוב מכלום לא? ואיך קולטים את הORT ב11W וב14W ב1.8 מטר?אפשר לנסות אופציה זו אבל להשתמש במנוע H TO H או מנוע גיר. ומה זה +2?הפרש השעות בין ישראל לרוסיה או או שבמשך שעתיים הערוץ משדר שידור מערוץ אחר?

הלווין

New member
אז בדגם זה יש אפשרות לשנות את

הסימבול אם החברה רוצה זה רק עניין של ביקוש כמו למה קודם לא היו שפות תפריט בשפות יוונית ורוסית ועכשיו יש ?איך פיתאום המקלט מזהה את השפות האלה.אקוסטאר יכולה לעשות גם שפה בעברית אבל היא לא מעוניינת כי אין ביקוש מרוב לקוחותיה יכול להיות שרוב לקוחותיה לא אוהבים יהודים מישראל ולא מעוניינים לעשות להם חיים קלים בתרגום לעברית שזו השפה הכי טובה שלהם.אז בינתיים אין בתפריט אפשרות בעברית.כי החברה לא מעוניינת.זה לא שהחברה לא עושה תרגום לעברית כי רוב האנשים בעולם לא מבינים את השפה עובדה לאחרונה יש שפה ביוונית ורוב האנשים בעולם לא מבינים אותה הם מבינים יותר ספרדית ואנגלית וצרפתית וגרמנית אז זה לא עניין של אי אפשר או מיותר זה עניין של לא רוצים.האקוסטאר תומך בסי בנד וקיו בנד בלבד אבל בגלל שהסימבול זה חלק מצורת השידור של הקיו בנד והסי בנד.בדיוק כמו הFEC .אז זה ניתן לשינוי דרך התוכנה.וגם מספר הערוצים ניתן לשינוי דרך התוכנה אבל החברה לא מוסיפה יותר ערוצים בכוונה כדי שתקנה את הדגמים היותר מתקדמים שבהם יש יותר ערוצים.ועוד עובדה היא שידרגה את ההצפנות שיעבדו גם ל שיטת הצפנה 2.זה רק מראה שאפשר לשנות הרבה דברים אבל החברה אקוסטאר לא מעוניינת .כנראה שהחברה לא מגדילה את טווח הסימבול כי רוב האנשים הצופים בערוצים הרוסיים מסתפקים במה שיש.הארדיסק זה חומרה אז בדגם בלי הארד דיסק לא ניתן להוסיף מהתוכנה ארדיסק אבל בדגם של הארדיסק אפשר אם יש להחליף אותו בארדיסק עם יותר נפח איכסון.אבל לפי הידוע לי לא ניתן לשים בדגם בלי התקן מוכן לכרטיס להצפנת ויאקסס התקן מוכן לכרטיס של הצפנת ויאקסס. אז-הבעיה של הסימבול היא מהתוכנה .אבל לא נתייאש ונראה בעוד שנה או חצי שנה מה חדש. ומשהו אחר אבל בתחום הלווין. כאמור יש לי צלחת 2.7 מטר אבל עדיין לא החלפתי את הקבל לRG11 כי אני מחכה לLBNF KU בנד ליניאר ססיפרת הרעש בפועל היא מתחת ל0.6. שמתי לב שבצלחת 2.4 כל התדרים שבהם מידי פעם כל בין 20 ל30 שניות.הפס קליטה העליון בלבד עלה ל30 אחוז קליטה.לפני ששוגר הוט בירד6.שזה התדרים 10873V10911V10992V11862H12054H בצלחת 2.7 הם נקלטים בלי פריזים .ובצלחת 2.7 בלויין ב13E מידי פעם הפס העליון עולה ל30 אחוז קליטה בתדרים 11843V11881V11958V11996V12034V12073V12713Vגם כל בין 20 ל30 שניות.כלומר צריך עוד טפה קליטה כדי שהפס העליון יקבל יציבות ויביא איתו את הפס התחתון ואז תבוא הקליטה בתדרים אלו אז לצורך זה אני צריך לחפש LNBF לפריים פוקס שבפועל ולא מה שרשום עליו ספרת הרעש היא מתחת ל0.7.דציבל בנוסף להחלפת הכבל לRG11 הנותן היתנגדות יותר חלשה אבל אם אני לא אמצע LNBF כזה אני אצטרך להחליף את הצלחת בצלחת 3.1 מטר רגילה.הרי בצלחת מתחת ל3.7 מטר אין הגבלה בסיבוב צלחת ללוינים הנמצאים בזויות נמוכות למעט מקרים בהם מהירות הרוח היא מ50 קמש ומעלה.ואילו בתדרים12341V12418V12635V.פס הקליטה העליון מתייצב ל30 אחוז קליטה פעם ב3 או 4 דקות.אז לזה צריך צלחת 3.2 מיקצועי הזהה ל3.7 רגילה.

goikhman

New member
LNBF Ku-Band

ממש בימים אלו נמצאת אצליינו בבדיקה LNBF Ku-Band עם רעש עצמי 0.3dB בינתיים אין לי משהו להוסיף בנדון. ברגע שיהיו לי יותר פרטים אפרסם בפורום. כמו כן תודה על תשובתך ה... ערוכה ופרטנית.

למעלה