מה עושים כש

לדעתי לא יזיק לו אם הוא

יצא איתך קצת. לא כל פעם שאת יוצאת אבל מדי פעם...ואת תלכי איתו לדברים שהוא אוהב. לדעתי בני זוג צריכים קצת להתענין בתחביבים אחד של השני ולא רק לשבת בבית ולחכות שזה יעבור.

M a x i1

New member
באמת..אמשוך אותו באוזן לרקוד ...

עופר...שבוע שעבר ראיתי מישו ממש דומה לך!!! במסיבת בנות שהיתה לנו...

למה לוותר

יש לך בחור נחמד שפשוט לא אוהב מועדונים מה לעשות אבל את יכולה להנות אתו בהרבה מקומות אחרים. זה מה שיפה בקשר השוני בשני אנשים הויתור. פשוט מפעם לפעם את יכולה לצאת עם חברות לרקוד והוא ילך למקום אחר אני מאמינה שהוא יבין והקשר ימשיך לזרום. הוא לא צריך לרצות אותך וללכת אתך ולסבול כל הערב אני מדברת מנסיון גם אני עשיתי פעם דבר דומה בשביל בן זוג ותאמת ממש סבלתי מכל העסק אז למה יש דברים שאפשר לעשות ביחד ויש דברים שאפשר לעשות לבד.

M a x i1

New member
תודה על התגובה...

לא התכוונתי לוותר על הבחור..חברים!!! שאלתי כדי לשמוע את דעתכם. אני לא רוצה "לסחוב" אותו בכוח לדיסקוטק כי אני לא אהנה אם הוא יילך לשם בחוסר טעם , מה הוא יעמוד שם כמו פסל בלי לרקוד? אולי עם הזמן אבקש ממנו (יפה
) להתלוות איתי למועדון דאנס בר ששם גם יושבים וגם רוקדים...ואז גם אשב איתו וגם ארקוד..זה כן. אבל עוד מוקדם...לאט לאט. אני לא חושבת שצריך לעשות "הכל" בשביל בנזוג, לא צריך לסבול. אם הוא היה אוהד כדורגל/סל ושות' (למזלי הוא לא...) אז הייתי צריכה ללכת איתו למשחק רק "בשבילו"...איזה בול
...וזה מופנה לנסיך שאמר ש"אני חיה בחלומות", אז נסיך- לא הכל צריך לעשות עם בן הזוג, וזו דעתי. יש דברים שאפשר לעשות גם לבד. ביחד אבל לחוד.

gilad269

New member
פשוט תהיי את

אל תנסי לעשות הכל כדי להתאים עצמך אליו.אם הוא לא טיפוס של מועדוניםוריקודים,אל תנסי לשנות כלום.אני מכיר מישהי שהיא נשואה,ובעלה הוא טיפוס של בית וכלל לא יוצא,והיא כמעט כל שבוע יוצאת ומבלה,ויש להם זוגיות טובה מאוד.

M a x i1

New member
לה לה לה

אפצ'ייי מי מצודד פה מי? רמז: לא אני באתי לדנזל עם סירופ

איפה כאן השאלה?

תישארי איתו. אם כל השאר מתאים לך אז זו הקטנה שבבעיותייך. אפשר להגיע לפשרה - יום אחד בשבוע לצאת עם חברות בשביל להתפרק ושינסה למנוע ממך את זה

למעלה