מבצע טב"ע

ואיי מאתמולאני מנסה להזכר מתי

יעל אמרה את המילה הזאת "שובי דובי" ועכשיו נזכרתי באירוח שלה. אני רק לא זוכרת באיזה הקשר. היא פשוט היתה מצחיקה שם ברמות

בחירה - פרק 7

אחד הפרקים האהובים עליי
ורק לי ממש, אבל ממש אין כח לראות שוב את כל סיפורי עיליי-עלמה-שון-שירה?
סצינה #1 - רננה, נפתלי וקייזרמן ["ערבי הופך לתימני, לפתקיד היתומה מביאים לי את הדוגמנית הכי נוצצת בארץ, מעיפים אותה, מחזירים אותה, הכל הכי מיוחצן שיש!"] סצינה #2 - המשך רננה, נפתלי וקייזרמן ["לא ידעתי שיש בכלל פועל כזה... להקליל!"] סצינה #3 - כפיר בא... לחפש את הארנק
["סתם, התחשק לי, אתה יודע, היה מזג אוויר יפה."
] סצינה #4 - כפיר ורננה אוכלים חומוס ["השפתיים שלך?" "לא מותק, לא אחרי שאכלת סחוג"] סצינה #5 - השמחה של דנה נקטעת
["רננה שלום להתראות!"] - אחד הסופים הטובים

בחירה - פרק 8

הפרק של רון לוי
סצינה #1 - ההמשך עם דנה... ["אם הייתי יודעת שזה יגרום לך כזה אושר מזמן הייתי מתפטרת.."] סצינה #2 - עם אפרת באסימוב ["עם הבאזז והשמאזז הזה!"] סצינה #3 - עדיין עם אפרת באסימוב ["בשביל ז'אנר עליון את יפייפיה!"] סצינה #4 - רנה והסוכן, כפיר בא לבקר ["פששש, לשמוע חדשות רעות מהסוכן שלי זה באמת חדשות רעות"] סצינה #5 - כפיר ורננה ["שום דבר, רק הרסו לי את החיים לא משהו מיוחד.."] סצינה #6 - רננה משכנעת את עצמה
אבל כפיר עוזר! ["להרוג אנשים... לדרוס אותם עם משאיות.. להעיף אותם מגגות..."] סצינה #7 - רננה שומעת את נפתלי וטליה ["אני הופכת את הסיפור של רננה לפצצה..."]

מי זה רון לוי???

אחלה שם דרך אגב... חח את לא רוצה לדעת מה עשיתי לאדם הקודם שהכרתי שקראו לו רון
ולא שחר..
לצערי.. במקרה הזה.. בעצם אולי לא לצערי... טוב דיי.... אני לא הייתי שפויה

למעלה