מבזקון

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo41.gif מבזקון ../images/Emo41.gif

ביום רביעי הקרוב ישודר פרק הסיום של החיים הפשוטים 2. פרק כפול למי שתהה.
ב-30 לאוגוסט עולה ב-FOX "הקומפלקס" - שמונה זוגות צריכים לשפץ קומפלקס דירות במליבו כאשר כל שבוע זוג אחד עוזב והזוג המנצח זוכה בכל.
חברת ההפקות של בן אפלק ומאט דיימון עובדת על סדרה בשם "אמריקן סטארט-אפ" - שמונה עסקים קטנים יקבלו מימון של 50,000 דולר כאשר בכל פעם שעסק כלשהו לא יעמוד בציפיות הוא יודח מהתחרות. כנראה יעלה בספייק טי-וי (משדרים את ג'ו שמו).

yoooni

New member
עד כה שודרו בארה"ב 8 פרקים

ואם נשאר פרק כפול, אז זה 10 פרקים
אוף רציתי יותר.

yoooni

New member
מעצבן אותי שמחליטים לסיים את 1300

המייל שנותרו לפאריס וניקול בחיים הפשוטים 2 בפרק כפול כאשר במשך 8 פרקים הבנות נסעו מרחק דומה. טעות גדולה שלהם, חבל.

איזה דפוקים היוצרים של הסידרה הזו

העונה הראשונה היתה משודרת לפחות במשך חודש (נדמה לי) , למה עכשיו הם עשו אותה רק 10 פרקים ?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo41.gifהתוספת שתופסת../images/Emo41.gif

העונה ה-2 של "השוליה" - תכנית הריאליטי מבית היוצר של מארק בורנט (הישרדות, אקו צ'אלנג') שמנסה למצוא מתלמד לדונלד טראמפ - עולה לשידור ב-9 לספטמבר. הפעם 18 צעירים ינסו לזכות בתפקיד הנחשק. לצידה של קרולין - אחת מהעובדות הבכירות של טראמפ שהשתתפה בעונה הראשונה כמעין יועצת לדונלד - ישב/תשב הזוכה של העונה הראשונה כמחליפ/ה לג'ורג' שהביע את רצונו לא לחזור לעונה ה-2. מבטיחים שהמשימות יהיו גדולות ו"משוגעות" יותר ושהרף יעלה בעונה הזו.

maya567

New member
בוא'נה איך הזמן טס!

ולחשוב שעד ספטמבר אני אמורה לסיים שתי עבודות סמינריוניות ולמצוא נושא לשלישית. למישהו באמת יש הצעה לנושא מעניין לעבודה סמינריונית לקורס "אמריקניזציה וגלובלזיציה"? חשבתי לעשות על תופעת ה"כוכביזציה" ולקחת כדוגמא כוכבי ספורט כדוגמת דיוויד בקהאם ומייקל ג'ורדן - אבל לא ממש מצאתי חומר אקדמי בנושא.

yes REAL

New member
זה בטוח? לפי מה שראתי זה רק ל-3

פרקים שבהם ג'ורג' לא היה פנוי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
ייתכן ואתה צודק

זכור לי שבהצגת מועמדויות האמי ראיינו את הזוכה ונאמר שהוא/היא יהווו תחליף לג'ורג' לצידה של קרולין. לא יודע אם מדובר לכל אורך העונה או רק למספר פרקים כמו שציינת.

yes REAL

New member
"הקומפלקס" היא גירסה אמריקאית

לסדרת הריאליטי האוסטרלית המשמימה "הבלוק". משום מה באוסטרליה יש להם פטיש לסדרות ריאליטי על בניית בתים.

Boran

New member
נצל"ש- ../images/Emo58.gif ביג בראדר 5

מישהו ראה את הפרק היום במכושפות?
כל הזמן דיברו על ה-4 הורסמן של האפוקליפסה, וה-4 הורסמן פה וה-4 הורסמן שם זה היה כזה קורע

למעלה