מאמר פורום חדש.

סלוניק

New member
../images/Emo41.gif מאמר פורום חדש.

כעת נכנס לדפי הפורום מאמרה של רולין קטילאת ("הפסיקו חזרה") אשר פורסם גם במגזין דו-עט: "החיים בצל הדואליות", ולדעתי היה המקסים מתוך סדרת המאמרים. באם ישנם חברי פורום אשר פרסמו במקומות מסויימים מאמרים פרי עטם בתחום, נשמח באם נוכל לפרסמם גם כאן, אל תהססו לפנות במסר.

קראתי את המאמר

ואני מאמין בכנות למה שנכתב בו. רולין, גרמת לי לחוש כאב כזה של הזדהות שעורר בי את ההבנה שלמרות כל הכאב ומלחמות התרבות והשנאה אנחנו חייבים לזכור שאנו בני-אדם קודם. כתבת על הנורמות הכי פסולות שבחברה הישראלית והערבית- אלה של ההתנשאות והניכור והתחושה שלא מעריכים מאמץ שכן נעשה. וכשכתבת על זה שהלכת למסע לפולין התנפץ בתוכי מאין מיתוס קטן ששרד בתת-מודע על כך ששבגלל המנטליות החברתית דברים כאלה לא יכולים לקרות... ואז טעיתי ואני שמח שכך. זה מעורר בי אופטימיות לעתיד.

היי...

שמחתי לקרוא את שרשמת, הדבר גורם לי לרצות להשמיע קולי כמה שיותר. לגבי המסע לפולין- לדידי, על כל אדם ( יהודי וערבי כאחד ) לצאת למסע זה למרות הקושי בדבר. המסע חיזק עוד יותר את הרצון שלי להנחיל בקרב אנשים רבים את שתי המילים- סבלנות וסובלנות. שמחה כי הצלחתי להפיח בך רוח אופטימית, אנא ממך אל תאבד אותה. רולין.

nikkey

New member
../images/Emo140.gif היי רולין.

את פשוט נהדרת. הכתיבה שלך מאופיינת ברגישות,חמימות, ורצון כן ואמיתי לדו-קיום. נהניתי לקרוא אותך, ואף להכיר בחורה נפלאה כמוך. יא ריית ויירבו כמוך. מרגישה לומר לך, שישנם יהודים רבים שמכירים היטב את הפן היפה שבמסורת הערבית,ואף את הפן הלא כל-כך נעים,כמו בכל מסורת. ליהודים רבים יש קשרים ידידותיים,ואף יותר מכך עם ערבים. לפעמים נוצרים קצרים במערכת הייחסים הכל-כך עדינה עם הערבים,כשאנחנו שומעים בתקשורת על שיתוף פעולה של ערביי-ישראל (מיעוט אומנם,אבל תמיד מצליח להפר את האיזון) עם הפלסטינים,ועל נאמנותם כלפי הפלסטינים הקודמת לנאמנותם לישראל. אני מקווה,שעם הזמן האוכלוסייה הערבית תרגיש יותר שייכת,ותהיה מוכנה להקשיב לנו בלי חשדנות מסוייגת. המשיכי להפיץ את דעותייך ברבים. בהצלחה רבה. בידידות אמת.

היי nikkey ../images/Emo24.gif

תודה על כל המחמאות אשר הרעפת עליי בזמן כתיבתך. הרגשה נעימה ממהרת לעטוף אותי ברגע שאני מגלה כי לכתיבתי ישנה השפעה חיובית. אני אישית, מאמינה כי יהיה בסדר. אין אנו צריכים לוותר- עלינו לקום ולפעול. ידוע לכולנו כי זוהי דרך רבת מכשולים אך אין זה צריך להרתיע אותנו. לקראת סיום, ארשום כי מטרתי היא להפיץ את המאמר אשר רשמתי ולהמשיך להשמיע קולי, אעדכן אותך בכל אשר מתרחש
בברכה
רולין.

nikkey

New member
../images/Emo24.gif את גדולה מהחיים. נורא

שמחתי שתגובתי גרמה לך לאושר. מגיע לך. מאחלת לך,שהמאמר הזה יגיע לכמה שיותר אנשים,ואולי תצליחי לשנות את פני הדברים. אוהבת אותך.

למעלה