המסע בעקבות חצי השקל ../images/Emo63.gif../images/Emo88.gif
זה לא ממש מאמר, זה סתם סיפור שכתבתי לא מזמן = "הכל התחיל אחרי בית הספר, ממנו יצאתי עייף ותשוש לאחר 4 שעות מייגעות. באותו היום השמש לא הפציעה מבעד לעננים הזחוחים. גשם הציף את הרקיע ומבעד לחלון התווספו גלים של ערפל ואדים. (או במילים אחרות- היה גשם.) הלכתי לי לעבר הקיוסק השכונתי. תיכננתי לקנות קרואסונים וקפה ("כדי שלקפה יהיה עם מי לדבר" -אבנר מלחיי האהבה
) לא היתה לי מטרייה, ונכנסתי לקיוסק כולי רטוב ועם נעליים מלאות בוץ. שלט התנוסס במרכז הקיוסק. עליו נכתב "לצערנו, נפתח כיום את הקיוסק רק בשעה שתיים, בעקבות היעלמותה של אחת המוכרות" גיחכתי. זה בטח סתם תירוץ כי המנהל לא קם בזמן.. נשארתי כרבע שעה עד שהגיעה השעה שתיים. בקוצר רוח נעמדתי על הדלפק, מנסה לשווא לדחוף את כל שאר הילדים הקטנים שקפצו וניסו להידחף. "קטקטים מעצבנים." מלמל מי שעמד לידי, שעל חולצתו היתה תווית "גלעד". (
) לאחר זמן מה גיליתי שמטבע 10 האגורות שלי נעלם מהדלפק. בלעדיו לא יכלתי לקנות את הקרואסונים. (בעל החנות הוא קמצן) פניתי הביתה בייאוש, ולפתע גיליתי על הרצפה משהו נוצץ. עגול וזהוב. היה זה מטבע של חצי שקל. הייתי מאושר. פניתי לקחת אותו, ולפתע המטבע התגלגל אחורה. ניסיתי לקחתו שוב, והוא התגלגל מעבר לחנות. כך רדפתי אחרי חצי השקל, עד שלפתע מעדתי ונפלתי לתוך חור בכביש. (כבישי תל אביב כידוע הם כבישים מאוד.. מעניינים) בתוך החור הצלחתי לתפוס את המטבע הסורר. ברגע ששמתי אותו בכיסי הרגשתי שאני נשאב לתוכו. הפכתי להיות קטן יותר ויותר, ונכנסתי לתוך מערבולת זהובה. ~~~~~~~~~~~~ * ~~~~~~~~~ "הלו אנד וולקאם טו דה קלאב אוף חצי השקל!" צעקה ילדה שהחזיקה צפרדע בידה. "היי! לי לא אמרת את זה!!" צעק מישהו אחר "אפליות!" "לא נכון עופרי!" צעקה הילדה בחזרה. פה התחילו שניהם לריב ולהכות אחד את השני, בעוד 2 ילדים נוספים הרימו פונפונים ועודדו אותם. "איפה אני?!" מלמלתי לעצמי. "נראה לי שגם אתה נגעת בחצי השקל המזויף." מלמלה מישהי עם חולצה של "הקיוסק של הלל" (אהה!) "שבו כולם" שאגה מישהי למיקרופון, וכולם התישבו במעגל גדול. "נו באמת לאקי! אני יכולה להגיד את זה יותר טוב!!" כעסה יאקי. "אני!!" כעסה חאקי. "אני!" כעסה טאקי. "אני!!!!!" כעסה קאקי. "אאוטש!! נחתכתי בגלל השפיץ של החצי שקל!!" צעקה מישהי בלונדינית. "ממתי לחצי שקל יש שפיץ?
" תהה מישהו. "אני הולכת לטיול. חכו רגע." אמרה מישהי שעד עתה ישבה עם מישהו שישב ובהה בה כל הזמן בחיוך חולמני. "המממ." אמר מישהו שעל התווית שלו היה כתוב "פגעסוס- לקה בהתקף לב לאחר שמשתתפי הפורום שלו החליטו לארגן יום שרשוריפלצת" "מי זה?" שאלה מישהי והצביעה עלי. "אני חושבת שהוא לא שרוט מספיק כדי להיות בפורום =\" מלמלה מישהי, ודחפה אותי הישר לתוך מערבולת זהובה נוספת. ~~~~~~~~ * ~~~~~~~~ הדבר היחידי שאני זוכר מאז זה שכשהתעוררתי ראיתי אנשים משונים בחלוקים לבנים, וכאשר אמא לקחה אותי משם, הבהרתי לה שאינני מתכוון להשתמש שוב בחצאי שקלים." הערה: שמתי בסיפור הזה בערך 4 או 5 ילדים, כך שאין לכם מה להיעלב או משו.. והסיפור הזה מושפע במקצת מפורום ה"פ [
] אבל לא גנבתי משם משהו
ו.. הממ.. כתבתי לא מזמן את "המדריך לחוששים" בשרשור למפגש.. אני חושבת שזה אולי מתאים למאמר