ורוד אדום מרקר זוהר
ס סנילית בהכחשהXP New member 31/8/10 #26 יכול להיות אבל מרקר זה מדהים וזה התאים לי ממש לפיג'מה אז לא ממש איכפת לי ^^
ס סנילית בהכחשהXP New member 31/8/10 #32 לא פיג'מה פיג'מה X: גופיה ורודה כזאת ^^" אממ. אף פעם לא חשבתי על זה ככה, אבל באמת לרוב זה מה שקורהO:
י יפה ושמנה זה מה יש New member 31/8/10 #22 אתה.. שמעתי היית במפגש.. איך היה? ראית מישהי מעניינת? אני אסדר לך אותה בכיף
י ישראלאלי New member 1/9/10 #44 אה את אמת על המפגש חשבתי שזה יהיה הרבה יותר כיף ודי נהנתי לפגוש את ... בקיצור מה הבנות זה בעי אני גזען ! אבל שקירה ואלנור יפות ועד כאן החפירות לא אוהב לדבר על יופי בסדר
אה את אמת על המפגש חשבתי שזה יהיה הרבה יותר כיף ודי נהנתי לפגוש את ... בקיצור מה הבנות זה בעי אני גזען ! אבל שקירה ואלנור יפות ועד כאן החפירות לא אוהב לדבר על יופי בסדר
י יפה ושמנה זה מה יש New member 31/8/10 #23 לא אוהבת לק? או מתעצלת לשים? אני רוצה לאק לא מהכלב שלך.. ממך.. אצלי במיטה
L Liron1005 New member 31/8/10 #24 לא אוהבת! פעם הייתי שמה וכל היום הייתי מתעסקת עם הציפורניים בגלל זה. סיוט. ואת יכולה להשאר בסלון, אני כבר אסתדר עם המיטה...
לא אוהבת! פעם הייתי שמה וכל היום הייתי מתעסקת עם הציפורניים בגלל זה. סיוט. ואת יכולה להשאר בסלון, אני כבר אסתדר עם המיטה...
0 0פי7 New member 31/8/10 #34 התמונה לא עולה, אז נוסיף קישור... http://www.up2me.co.il/images/80376235.bmp
י יפה ושמנה זה מה יש New member 31/8/10 #37 אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא זה לא נראה טוב !!! ספיייייי תחליפייייייי