לקט כלמיני...

Voyagers

New member
הורים לתינוקות - ליקוי בויסות החושי

אני אמא לתינוקת בת שנה ו-3 חודשים. בתי בתהליך אבחון של מרפאה בעיסוק בלוינשטיין בשל רגישות במגע, שמיעה וכו'. אשמח להתכתב עם הורים אחרים שנמצאים באותה סירה.

ציוד לרפוי בעיסוק

סגרתי את הקליניקה שלי ויש הרבה ציוד וחלקו ממש חדש ונהדר - רוצה לתרום. אנא ענו במסרים אלי. תודה

hildes

New member
שאלה למומחים

אני סטודנטית לרב"ע ואני מחפשת חומר או הפניה לחומר על התאמת דיור ואביזרי עזר לחולי פרקינסון.אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי!

mishtal

New member
האם מישהי יודעת

היכן מתקיימות השתלמויות או קורסים בנושא ויסות חושי ודיאטה סנסורית באזור המרכז? ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא...

omeriko111

New member
אני אשמח

באמת?! את תורמת?! תראי, אני עובדת בבי"ח, אבל אין לנו תקציב לקנות דברים ואני כל הזמן מרגישה שחסרים לנו הרבה דברים. אני עובדת בשיקום גריאטרי ורוב האביזרים שאנחנו משתמשים בהם מיועדים במקור לילדים, כך שבטח יהיו דברים שיתאימו. (אני מניחה שהייתה לך קליניקה לילדים). אבל לא נעים לי, את בטח התכוונת לתת את זה לאנשים פרטיים. בכל מקרה, תדעי שאני אשמח להעיף מבט.

אני לא בטוחה

שתמצאי כאן מה שאת מחפשת כי רוב הכותבים הם מרפאים בעיסוק. כמובן יש גם הורים ומי יודע... אולי. בהצלחה, שרון

הציוד במקורו לילדים. ציוד ל- SI

תחושה, תפיסה, משחקים דידקטיים, המון משחקי בניה והרכבות, ועוד ועוד. אבחון מילר מלא

dikli28

New member
שלום...

אני עובדת במרכז גדול המטפל בילדים עם PDD ואנחנו חיים המון על תרומות. אני אשמח לשמוע עוד פרטים ולעניין את הבוסית במרכז.

mercazrakefet

New member
ציוד לריפוי בעיסוק

מרכז רקפת להתפתחות הילד ברמת בית שמש הינו עמותה והיינו שמחים לקבל תרומה של ציוד. האבחון של ה MAP יעזור לנו מאד אם את עדיין מעוניית לתרום אותו. אפשר להיות בקשר איתי ישירות ליותר פרטים על מרכז רקפת. זיוה

שושאני

New member
ציוד לטיפול בילדים

במכון להתפתחות הילד בחולון ישמחו לקבל כל ציוד טיפולי בילדים. בתודה יש לנו הרבה פניות לטיפול, וציוד שמתכלה וחסר תקציבים לחידושו. תודה על תשובתך דרך אתר זה.

zmajde

New member
מקבלים תרומות בשמחה...

אני מרפא בעיסוק טרי.. התחלתי לעבוד לפני כחודש ביחידה להתפתחות הילד בכפר מנדא שנפתחה רק לפני חודש ע"מ לשרת אוכלוסיה רחבה בגליל.. ליחידה אין הרבה תקציבים ועדיין חסר ציוד במיוחד לריפוי בעיסוק. אשמח אם נשתף פעולה. מג'די.

למעלה