למכירה

soelistit

New member
לא למכירה

פנתרה מזן נדיר ונכחד - מאולפת ומתורבתת - בהתאם לאלוף ודרגתו מצטיינת בתיזוזים מהירי תגובה - וחמקנית ביותר פייטרית מצויידת בצפורניים שורטות - וחתלתולה מתפנקת מעת לעת בעלת יופי ייחודי ובלתי מצוי - ותנועות גוף גמישות וחינניות במיוחד לעיתים שוהה במרחבי הג'ונגל - ולעיתים מסתגלת לחברת בני אדם ומשמרת את האנרגיות להסתערות מחושבת
 
מוכן לנסות את מזלו ללא לאסו ושוט.

מצויד ב"דרך" לחיות הפרא. אומנם צעיר ויש יאמרו חסר נסיון, הדרך נוסתה על חיות בדרג נמוך בלבד, הך הוכחה כמוצלחת. (בע"מ)
 

yairg4

New member
למכירה / השכרה / החלפה

שנת 81 , כמעט חדש , חצי אפוי עם קצת דנדש צפצפה רכה עם קול נעים נילהב להגיע למהיריות גבוהות אבל בד"כ נוסע שקט מגיע עם רדיו מיוחד שמשמיע פורטיס סחרוב , רוק בריטי ולא קולט גלגל"צ המנוע עובד טוב אבל מה שחשוב זה שההגה מאוזן לאחרונה ויש מערכת ניווט לוייני קומפלט דרוש בדחיפות טיפול 10,000 כולל פלגים, פלטינות , פילטר שמן , שמן ברקס והכי חשוב זה האלמנט אז אם יש לך את האלמנט : [email protected]
 
דגשים למשחק..

מסתבר שכמה מאיתנו פה פיספסו טיפה את ההגדרות.. אז הרעיון הוא כזה: אנחנו מתארים את עצמנו במדוייק, תוך ניסוח שייראה כמו מודעה בלוח דרושים. אפשר להשתמש ברמזים מובנים, אבל בעיקרון- אני לא יכול להתחיל מודעה במילים ``למכירה: אוטו``, או ``דירה להשכרה``, מכיוון שאני לא אוטו ולא דירה; ואני גם לא אכתוב שאני שרמנטי ורגיש, כי זה לא נשמע כמו תיאור של רכב או של בית. אפשר להשתמש בהשאלה במילים, למשל: אם למישהי יש שיער ג`ינג`י מתולתל, והיא מציינת ``גג רעפים אדום``- זה קשר אנלוגי ברור ולכן תופס. קומפקטית וצבועה בצהוב- זאת מרינה, מחומצנת הבית שלנו- זה גם קשר ישיר ומובן, ולכן גם כן תופס. בבקשה לא לכתוב סתם דברים, כי מישהו שמוסיף ``למכירה סובארו 1.6 אוטומטית שנת 86`, לפרטים ניתן לפנות ליוסי``- אולי מצחיק, אבל קצת הורס למי שמשתתף ברצינות. תזכרו- זו לא סתם תחרות! המודעה מייצגת אתכם, אז לכו תדעו, מודעה טובה יכולה עוד לעניין מישהו/י מהמין השני. בהצלחה לכולם!
 

PurpleFilth

New member
למכירה בהזדמנות

מכונת שתייה חמה. יוקרתית, קומפקטית, יד שניה במצב טוב. אבל בולעת לפעמים.
 
למכירה דג

למכירה דג בצבע כחול. מעודפי חיל השריון .(השלוחה הימית). שוחה נגד הזרם, ולפעמים בולע יותרמדי מים. לא מבין דגיגות, אבל אוהב לאהוב. חסין מפני טריפות. מתמודד על תואר הדג מאושר ביותר, עם הלב הגדול מדי...
 

Cobe Anan

New member
שכחת לציין..

שבהתאם לדגיותו, הוא מאד שקט, רק שלפעמים הוא נוטה לשתוק יותר מדי.. ומי שתתפוס את הדג הזה, תגלה שהוא מגשים משאלות..
 
יש צורך בנקבה

מראה כללי- טוב בבוקר ללא תוספות. (בעל חיבה לפשטות בנושא) אופי- חוצפה (סטיה מנמלית מהמידה הרצויה) אנטלגנציה ותבונה (קראו לך פעם "נעל"? לא? יופי) לב (ללא מנעול ובריח) מוכן להתפשר על מספר סטיות, המידה המדויקת תקבע על כוס קפה. הערות: יש עדיפות לנקבות בעלות סיבולת, סובלנות וחיוך. סטיה מנמלית מגיל 22. לא מקבל בתולות. עדיפות לראש פתוח.
 

Cobe Anan

New member
אין לי שום בעיה עם זה,

אבל את זה תפרסם ב``קופידון``, לא כאן. כאן זה לוח מודעות, ואם תקרא את הכללים, תבין שבאמת היה עדיף לו היית גורם לזה להישמע כאילו אתה מחפש מדיח כלים.
 
לוח מלחמת המינים

עיצוב כללי אינו מספיק אם כך? אז אתה אומר שבעצם החוקים מחייבים סימליות "רמיזות", אלו כן?
 

Cobe Anan

New member
אתה צריך לכתוב בצורה שתתאים גם וגם.

זה אמור לתאר אותך בצורה מדוייקת (נתונים אמיתיים, או מטאפורות בגבול המובן בקלות והסביר), אבל גם להיראות בדיוק כמו מודעת פירסום בלוח דרושים. אם תיקח את הדוגמה תראה שהמודעה הזאת שנראית כמו פירסום של רכב למכירה, מציגה תיאורים מדוייקים שלי: למכירה: דגם ספורטיבי, מודל 82`, יד שניה, אמין וידידותי לשימוש, אחרי תאונה קלה, ללא נזק שלדי. *נכון שזה נראה בדיוק, אבל בדיוק כמו מודעה לרכב? יופי- זה אמור להיראות בדיוק כמו מודעה לרכב. עכשיו תראה איך זה מתאר אותי בדיוק: דגם ספורטיבי (אני מתעסק המון בפעילות גופנית), מודל 82` (אני בן 24), יד שניה (הייתי ילד של אמא, עכשיו יש לי חברה נהדרת), אמין וידידותי לשימוש (לזה אתה לא באמת צריך פירוש, נכון...?), אחרי תאונה קלה, ללא נזק שלדי (נפלתי ברכיבה היום, אבל למזלי לא שברתי כלום..). אני מקווה שעכשיו זה יותר מובן. יש עוד הזדמנויות, אז בהצלחה!
 

E i n a v 1 1 1

New member
for sale

דירה למכירה במקום סבבי לגמרי... הרבה ספייס 4 חדרים - 2 חדים מימין, 2 משמאל 4 כיווני אוויר סביבה מטופחת לכל המרבה במחיר
 
למעלה