למכירה

תומRיקו

New member
../images/Emo41.gif דיבורית של סקאלה ריידר ../images/Emo41.gif

דגם G4 מולטי סט , פרטים ב

splitfire

New member
GS500 שנת 2004

60500 ק"מ יד 2 אצלי חצי שנה יש טופס בדיקה מסטפן מלפני חצי שנה עבר החלקה לפני חודשיים וחצי, טופל ומאז אני רוכב איתו כל יום! שרשרת +_גלג"ש חדשים דיסק קדמי חדש + רפידות אחרי טיפול שכלל - טיפול לבולמים קדמיים, החלפת שמן, פילטר שמן והחלפת אטם אגן שמן. אופנוע במצב מכני מעולה! יש היסטוריית טיפולים מלאה מחירון!! גמיש מעט לרציניים ומהירי החלטה! http://www.up2me.co.il/images/14963988.jpg יהב - 0578194691

Rhinovirus

New member
למסירה dunlop D220 160/60-17 עם פאנצ'ר

נסע אולי 2000 ק"מ והוחלף בגלל פאנצ'ר (אחרי סדרת פאנצ'רים בצמיג קודם) לצמיג ממוגן. חשבתי שאתקן אותו וארכיב אותו אבל התמכרתי לצמיגים הממוגנים (יותר מדי רכיבות בשוליים של כביש 4) כך שהוא שוכב ללא שימוש כבר בערך שנה. אני לא בטוח אם אפשר לתקן אותו (מצורפת תמונה להתרשמות ממיקום הפאנצ'ר), בכל מקרה הוא ייזרק שבוע הבא, אז אם מישהו רוצה לקחת אותו ולתקן את הפאנצ'ר הוא מוזמן

raanansh

New member
מצבר YUASA YTX14

במצב מצויין. מתאים לVN800 ואופנועים נוספים. מצבר איכותי בן פחות משנה.

סינבד

New member
../images/Emo41.gifבגדי עבודה ל DRZ../images/Emo41.gif

למכירה סט פיירינגים כחול לבן (כולל מיכל דלק) לDRZ הפיריגים לא נראים מבריקים וחדשים, מתאימים למי שרוצה לשמור את הפירינגים שלו כאלו. באותה הזדמנות, אם למישהו יש להציע לי חליפת עבודה ל KLE החדש והיפה שלי, אני אשמח מאד מאד. פרטים במסרים.

doutsh

New member
למסירה - זוג צמיגים מישלין סיראק

ישנים, אך במצב חדש. מידות: קדמי 90/90-21 אחורי 120/80-18 צמיגים לדו"שים - נטייה חזקה לכביש. אני מניח שיתאימו לטנרה, KLE, וכד' התמונות הן של האחורי. שימו לב שיש עליהם עדיין את חוטי הגומי הקטנים של צמיגים חדשים, אך כאמור הם ישנים מבחינת תאריך הייצור.

doutsh

New member
EVS WEB KNEE BRACE מידה M ברך ימין

מצב מעולה. 1000 ש"ח (מעט גמיש), חדש עולה בארץ 1900. הברייס נמצא בת"א. יוחאי 0542400143

aaronc76

New member
למסירה, מעיל דיינז

מעיל אנדורו ראלי. מידה 54 מצב טוב. רק לבוא לקחת. איזור השרון.

למעלה