למי יש YES ראיתם את הפרסומת ל"שיר שלנו" נינט שם עם שמלה סגולה.
P perrinat New member 4/3/04 #1 ../images/Emo41.gifלמי יש YES../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif ראיתם את הפרסומת ל"שיר שלנו" נינט שם עם שמלה סגולה.
../images/Emo41.gifלמי יש YES../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif ראיתם את הפרסומת ל"שיר שלנו" נינט שם עם שמלה סגולה.
ק קושקושִית לנצח New member 4/3/04 #2 אני ראיתיייייי מעלפת...../images/Emo99.gifהנה כמה תמונות.... תווודה לאור על התמונות המהממותתת...
ק קושקושִית לנצח New member 4/3/04 #3 ../images/Emo2.gif אין לי מילים....../images/Emo47.gifמלכה../images/Emo47.gif
D Dream within a Dream New member 4/3/04 #8 ../images/Emo41.gifלוקחת השראה מבריטני..../images/Emo70.gif בגלל הכובע כאילו..
ט טיטול לא נקי New member 4/3/04 #10 ../images/Emo51.gif רבה על התמונות מותק../images/Emo95.gif לי אין יס ואני אצטרך להסתפק רק בהן..
A Aviad1987 New member 4/3/04 #13 כן אבל היא וויתרה על זה. אבל.. אפרת בוימולד מחליפה אותה. גם נחמד (לא כמו שירי אבל בכללל זאת)
מ משהו מתוק מעלית New member 4/3/04 #15 אין לי יס... אבל ראיתי!!!! ראיתי היום המבוקשים (ערוץ 24... וד"א נינט ואלי היו היום מקום ראשון...) והיה את הפרסומת...
אין לי יס... אבל ראיתי!!!! ראיתי היום המבוקשים (ערוץ 24... וד"א נינט ואלי היו היום מקום ראשון...) והיה את הפרסומת...
ב בועז ד New member 4/3/04 #16 הפרסומת באתר של נינט-בקישור../images/Emo140.gif לחברים ערב טוב תודה לכל אילו שהתאמצו לשלוח ולהביא את הפרסומת היא מופיעה כאן כמו גם קליפים נוספים בועז
הפרסומת באתר של נינט-בקישור../images/Emo140.gif לחברים ערב טוב תודה לכל אילו שהתאמצו לשלוח ולהביא את הפרסומת היא מופיעה כאן כמו גם קליפים נוספים בועז
P perrinat New member 4/3/04 #17 יש את הפרסומת גם בערוץ 2../images/Emo103.gif רוצה לראות 5 פרקים בשבוע של "השיר שלנו" YES YES YES יש פה מישהו שהתחבר לYES רק בשביל התוכנית הזו
יש את הפרסומת גם בערוץ 2../images/Emo103.gif רוצה לראות 5 פרקים בשבוע של "השיר שלנו" YES YES YES יש פה מישהו שהתחבר לYES רק בשביל התוכנית הזו
A Aviad1987 New member 5/3/04 #39 יש הבדל. יש את הפרסומת המלאה שהיא בערוצים המסחריים (2,10,24) ויש את הפרומואים (טיזרים בעצם) בערוצי הבית של יס... 2 דברים שונים
יש הבדל. יש את הפרסומת המלאה שהיא בערוצים המסחריים (2,10,24) ויש את הפרומואים (טיזרים בעצם) בערוצי הבית של יס... 2 דברים שונים