למה אני?

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifלמה אני?../images/Emo41.gif

פרצו לי. ככה לפחות כל הסימנים מראים: כשנכנסתי לאתר הוא אמר לי שכדאי לי להחליף ססמא, החלפתי. נכנסתי למשחק, אין לי שום דמות בבחירה...מוזר. ננסה לעשות דמות חדשה ולראות אם יש דברים בכספת....אבל הPIC לא נכון. פה חשדתי. החלפתי PIC, ונכנסתי עם הדמות הזאת, וכאילו זו הדמות הראשונה שלי במייפל, אין לי את השאלה "האם לדלג על המדריך ולעבור ישר ללית' הארבור?". ועכשיו, ניר נכנס למשחק ובדק שאצלו הכל כשורה.... אז כן, נפרצתי. אין לי מושג למה, לא עשיתי רע לאף אפחד, אין לי שום דבר מיוחד מבחינת חפצים, ואני לא איזה PRO או משהו...סתם מישהו פרץ /= וזו פריצה יפה, כי הוא שינה לי את הPIC ולא דרך האתר, כי לא קיבלתי על זה שום מייל. עכשיו, השאלה אם יש טעם להתחיל מחדש...מה הבעיה שלו לפרוץ שוב? למרות ששיניתי ססימאות? ואם לפתוח מחדש,מה לפתוח?/= אין לי כוח שום להתלהבטויות האלה, אין לי שוב חודש שלם עכשיו בבית להעלות מהר את הדמות רמות.... איזה ביאוס.

Gen3siS

New member
שרשרו את זה בבקשה לשרשור של אדם

סליחה. ואני עדיין בודק אולי יש בעיה אחרת /= אבל אני בספק

מ י ל ר

New member
:(((((((((((

אוףף לפחות שפרצו שיגנבו שיהיה להם לתרופות, אבל למה מחקו לך את הדמות!!!! :((( אם תחליט לפתוח דמות חדשה, אני אשתדל לעזור לך במה שתצתרך. ממש עצוב, אני לא יודע מה להגיד.. זה כזה גרוע :( אני מקווה שלא תפרוש בכול אופן :(

Gen3siS

New member
טוב, את הדמות יש...

אבל עדיין דברים מוזרים.... בכל אופן, אפשר למחוק את השרשור

מ י ל ר

New member
מה!?@#?!?#?

לא הבנתי, אתה לא יכול לבוא להגיד שפרצו ואז להגיד הכול בסדר יש לך את כול הציוד?!?! מה הולך פה?!

Gen3siS

New member
לא יודע משהו ממש מוזר קורה פה.

אבל זה נראה כאילו זה בסדר....פחות או יותר... בקיצור למחוק את השרשור בבקשה =]

אבישי ר

New member
קרה לי כמה פעמיים

שהתחברתי למשתמש, לא ראיתי כלוםםםםםם אבל אחרי שעה שעתיים שהתחברתי הכל חזר... באג של נקסון

Hasselblad

New member
הסתדר חזרו לך הדמויות?

יש ציוד? לא הבנתי מה קורה כל כך....

btekx

New member
אה זה מכיר הרגשה

קרה לי לפני כמה שנים, היה מה זה עצבני-דיכאון שנמשך חצי שעה, ובדקתי שוב, והכול חזר כאילו לא קרה... זה היה מה זה מפחיד...

למעלה