לכולם!!!

../images/Emo41.gifלכולם!!!

מה קורה אנשים....אני חולה עליכם ...במיוחד עליך 2 סוכר. חיים שלי....ואני רוצה להתנצל בפני כל אלה שאי פעם פגעתי בהם...ומי שפגעתי בו יודע... יאיר...סליחה ...אבל כל מה שאני אגיד לא יעזור ...תבין את זה שאני לא אדבר איתך יותר כי אני לא מסוגלת לגרום לך סבל שוב. יוסי...אני לא מוצאת את המילים לרשום...אבל תיהיה בטוח שיש לי הרבה בראש! וכמו שאתם רואים...אני פוגעת בהרבה אנשים....אל תתקרבו אלי!!! משועמם ..שיחקת אותה על ההודעה. תודה רבה. והדבר האחרון שיש לי לומר הוא לכל הבנים שבינהם אולי נימצא הא-ח-ד: לו רק נגעת בליבי לו רק שפתיך היו נוגעות בשלי לו רק היית נכנס לחלומותי לו רק היית יודע את מחשבותי לו רק היית פותח לי את דלת ליבך לו רק אני הייתי לצידך לו רק היית יודע כמה גדולה אליך אהבתי רק אז היום... אולי היית שלי............

2 סוכר

New member
נשמה יפה שליייייייייייי../images/Emo20.gif

מתה אני עלייייייייךךךךךךךךךךךךךךך.............חיים שלי..............ואת יודעת את זה...............יא חנות נעליים שלי...................מה שבטוח בי לא פגעת......וגם אם כן תמיד סולחת לך...............יפה שלי..............אני כאן אם את צריכה אותי.................להכל............אוהבת המון המון המון שלך דניאלה(2סוכר)

לאלינור הנשמה.

אני סולח לך אבל אים לא תדברי איתי אני לא יחזיק מעמד בילעדייך תעזרי לי להמשיך ליחיות אני לא רוצה למות אבל בילעדייך אני לא יחזיק מעמד ואני ימות אני כמו עץ שצריך כדי שהוא יחיה להשקות אותו תמיד ככה אני צריך אותך תמייייייייייייייייייייייייד מואההההההה

משועמם6

New member
אלינורוש החמודה../images/Emo25.gif 2 סוכר

אין אלייך נשמה היה כייף אחלה לילה שבעולם היה אחלה מתכון ממש טעים אם מישהו ירצה לטעום אז ככה אופן ההכנה לוקחים אלינורוש אחת מערבבים אותה עם משועמם6 מכניסים לתוכו משחק המשפטים מתבלנים עם עוד 6 משתתפים ולבסוף לוקחים 2 סוכר מערבבים הכל וואה וואה איזה מטעם יוצא אנשים תנסו חבלזז אלינורוש היה כייף סבבים איתך נהנתי יחד עם כולם ו2 סוכר שתדע לה לא נירדמתי באותו לילה כי רק צחקתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהב אותך המונים בתוספת 2 סוכר
תרשי לי להקדיש לך שיר על לילה נפלא באהבה ממני משועמם6אש אז ככה עוד בטרם תקראי בשמי אתייצב לצידך אהובתי בעומדך על גדות חייך ההם אהיה לך הגשר לחיים מסוג אחר אם רק תאמרי בוא עכשיו וניפגש תחת כוכבי המחר אארוז מטלטליי ואגיע אלייך לממש חלומותיי אודותייך בכוח שרק האהבה מעניקה אתן לך את לבי אהובה ועם כוחי שלי תוכלי ללחום בכל מי שיעמוד בדרכך להגשים חלום עיטפי עצמך באהבתי כבמעיל פרווה אשר עלייך תשמור בפני כל סופה צפוייה מכיוונו של זה אשר לגביו איבדת תקווה ואני אשיבך אל האימון חזרה באהבה עזה ועיוורת אשר תוכל לכל מיכשול בדרך משועמם6אש

2 סוכר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חולה עליךךך משועמם שללללללייייייי מתה עלייייייךךךךךךךךך

אלינור אוהב אותך

אלינור את פרח שהייתי מת להריח את שמש שהלוואי שתזרח עליי את כוכב נופל שהלוואי שיגשים לי משאלה אוהב אותך שרוף עלייך חולה עלייך (תודה למשועמם 6)

Danny The King1

New member
אלינור אני מתחיל לפחד ממך P:

מה זה חחח את פוגעת ללא הבחנה בבנים תמימים אמא'לההה
אני מקווה שיאיר יסלח לך וגם יוסי(למרות שאין לי מושג מה קרה ) את אחלה ילדה !!!!!!!!!!!!!!! את ממש חמודה ואם עשית משהו רע אני בטוח שזה לא היה סתם וזה הגיע להם או לפחות לאחד מהם .. אני מקווה
ותאמיני לי בסוף את תימצאי את האחד שיאהב אותך בזכות מי שאת מבתוך ולא מבחוץ ולא חייב להיות האחד אלא כמו שאני רואה יש מצב לאחת חחח 2 סוכר המאמי ואת מושלמות
אז נשיקות וחיבוקים בלה בלה בלה.. חולה עלייך נשמה
דן דן

למעלה