לכולםםם

cuteangel16

New member
../images/Emo41.gifלכולםםם

מחק אני עוזבת אותכם לשבוע כי אני נוסעת לים המלח ל-8 ימים ברחתי מנהריה(כי אני גרה שם) ועכשיו אני אצל דודים שלי בחיפה(מקווה שהיה בסדר) ביי

simhit

New member
לצרפת הולנד ובלגיה ../images/Emo13.gif

אני יוכל להכנס לפורום רק ביומיים הראשונים כנראה כי בבית מלון שאני יהיה בו יהיה מחשב.... אני כבר רוצה לטוס אבל אני יתגעגע
ואין לי עדיין את הדיסק של הראל
אני חייבת לקנות אותו לפני שאני טסה כדי שאני יוכל לקחת אותו איתי... את טסת פעם?

לאו14

New member
חח כן..../images/Emo141.gif

טסתי.. הייתי בטיול בת מצווה בהולנד בלגיה וצרפת.. מדהיםםם שםםם!!! תעשי חיים יפתי!! גמאני יתגעגעע!!

simhit

New member
זה הפעם הראשונה שאני טסהה

ואין לי מושג מה לעשות המזוודה שלי נראית לי קטנה כול כך בשביל כול הדברים שאני רוצה להכניס לתוכה! בקיצור אין לי מושג בזה בכלל! אבל לא משנה
איך היה לך???

לאו14

New member
חחח אל תדאגי!!../images/Emo141.gif

אויי הטיסה הראשונה שלי הייתה בכיתה ד'.. לטורקיה.. את לא מבינה איך הייתי לחוצה..אבל אל תדאגי.. בטיול בת מצווה היההה מושלםםםם זה היה טיול מאורגן.. ואני טסתי עם חברה שלי מהכיתה.. והכרנו ילדיםם מתוקיםםם ואנחנו בקשר איתם עד היום.. צרפת מדהימההה!!! הכי נהנתי שם!!! בדיסני הכי שווה.. תעליי עלל כל המתקנים אם את הולכת!! ויש איזה רחוב בפריס..אנ'לא זוכרת איך קוראים לו.. אבל זה רחובב ענקקקק וממש יפה!! יש שם חנות בשמיםםם ענקיתת!! אבלל ע-נ-ק-י-תתת יש שם בשמים ממש טובים[אבל כל הריחות ביחד זה די רע.. יש שם מקום כזה של איפור והכל..ויש איפור לילדים אז אני וחברות שלי התחלנו להשתולל ולאפר אחת ת'שניה.. אם תעברי ברחוב הזה..תכנסי..!! וגם הולנד ובלגיה ממש יפות!! הבתים בהולנד ממש יפים!!! ובבלגיה בכל מקום יש שוקולד..הכי שווה בעולםם!!! בקיצור..חפרתי!! זה טיול ממש כיף!!!

simhit

New member
וואיי נשמע כיףף

גם אני הולכת בטיול מאורגןן בחברת נסיעות של מגהפמילי... נשמע ממש כיף! תודה שסיפרת לי
אוהבתתוותתתךךךךך המוןןןןןןן

לאו14

New member
תהנייי מאמיי שליי!!../images/Emo141.gif

אני מקווה שתהני!! תחזריי עםם הרבהה חוויות!! [טיול מאורגן זה כל כך שווה!!]
מואה
מואהה
מואהה

skaatushonet

New member
יאו צרפתתתתתתתת=[

תמסרי נשיקות לדודים שלי :( חולה עלייך מאמי תהני=]

simhit

New member
תודהההה ../images/Emo9.gif

מתה עלייך!!! =] ואני ימסור נשיקות לדודים שלך

תומר 10

New member
הרגע היה מטח על חיפה ../images/Emo12.gif

בהדר ובמפרץ ובצ'ק פוסט. אני ברחתי משם..אני לא חוזרת עד שנרגע...עשו שם צפירה לרדת למקלטיםםםםם!!!!! :(

למעלה