לך איתה

• פותח הנושא halar
  • פורסם בתאריך

halar

New member
../images/Emo41.gifלך איתה../images/Emo41.gif

שיר שכתבתי "לך איתה" אותם אני אהבתי להם הכל נתתי הם בי בגדו ואותי הם לא באמת אהבו לי הם רק שיקרו את ליבי הם רק שברו. תילך איתה תחבק ותנשק אותה תשקר גם לה ותבגוד גם בה שבור גם את ליבה לי לא אכפת ממך. אתה עוד תבכה יום יבוא ויבגדו גם בך יום יבוא ויענישו אותך אני אותך כבר לא אוהבת אני למילים שלך לא מאמינה השקרים שלך כבר לא פוצעים לי את הנשמה. תבטיח לה המון הבטחות תציף אותה באשליות תתן לה להרגיש נאהבת כי היא אותך כבר אוהבת היא באמת כבר לא תבחין. תמשיך לשחק בבנות תמשיך לשבור לבבות יום יבוא ובחורה לך תשקר יום יבוא ובחורה לך את הלב תשבור יום יבוא ואתה על הכל תשלם יום יבוא ואתה עוד תסבול. אתה עוד תבכה יום יבוא ויבגדו גם בך יום יבוא ויענישו אותך אני אותך כבר לא אוהבת אני למילים שלך לא מאמינה השקרים שלך כבר לא פוצעים לי את הנשמה.

sh53

New member
העתקתי חלק ממה שכתבת,ואתייחס לכך

אותם אני אהבתי להם הכל נתתי הם בי בגדו ואותי הם לא באמת אהבו לי הם רק שיקרו את ליבי הם רק שברו. אולי את מתאהבת דווקא באנשים שלא מתאימים לך (האם זה אתגר בעינייך - האם תוכלי לשנות אותם?) אני בטוחה שהתחילו איתך גם בנים מקסימים ונפלאים, אולי את החלטת לומר להם לא כדי להיות צודקת? יש שיר של אייל גולן שאני זוכרת בענין זה, הוא מדבר על אהבתו למישהי, על כך שאנו לא בני אדם מושלמים, לכל אחד יש מינוסים, הוא אומר לה תראי מתוקה יכול להיות שאת צודקת, אבל מה תעשי עם הצדק בלעדיי? כלומר האם עדיף להיות צודק ולבד, או שעדיף להתפשר ולהתגמש כדי להיות יחד? ובמקרה שלך, אולי כדאי לבדוק איך אנו בוחרים את בני הזוג שלנו ולמה אנו תמיד בוחרים באנשים הלא נכונים? שווה לבחון את עצמנו. תילך איתה תחבק ותנשק אותה תשקר גם לה ותבגוד גם בה שבור גם את ליבה לי לא אכפת ממך. הוא לא מתאים לך והוא הלך? אמרי לעצמך: ברוך שפטרנו מהצרה הזאת, למה לחשוב על מי שעשה לך רע? למה לחשוב על בנות אחרות שהוא יעשה להן רע? אולי הוא לא יעשה להן רע, כי הן יודעות להסתדר והן יודעות להיות חזקות ושלא ינצלו או יפגעו בהן? אתה עוד תבכה יום יבוא ויבגדו גם בך יום יבוא ויענישו אותך אני אותך כבר לא אוהבת אני למילים שלך לא מאמינה השקרים שלך כבר לא פוצעים לי את הנשמה. נקמה לא מובילה אותנו למקום טוב, היא בטח לא משפרת את ההרגשה, כי אנו ממשיכים לחשוב עליו - במקום לחשוב על מישהו שווה ביותר
תבטיח לה המון הבטחות תציף אותה באשליות תתן לה להרגיש נאהבת כי היא אותך כבר אוהבת היא באמת כבר לא תבחין. כמו שכתבתי קודם, אם לא הלך ביניכם, זה לא אומר שלא ילך לו עם אחרות. אז אתם לא מתאימים, האם זה אומר שהוא לא ימצא מישהי שמתאימה לו? מישהי שתעשה קצת "שרירים" ותדע לעמוד על שלה?

למעלה