חח, למה להיות שיכורים רק לפני הגיוס? תוך כדי הגיוס - הכי מצחיק.
Y yehuda18 New member 2/7/07 #38 תקופה כזו שכולם או לפני גיוס או בטירונות ורק רוצים להתפרק כל הזמן.. אז הולכים למסיבות.. שותים.. עושים שטויות..
תקופה כזו שכולם או לפני גיוס או בטירונות ורק רוצים להתפרק כל הזמן.. אז הולכים למסיבות.. שותים.. עושים שטויות..
J Jan22 New member 3/7/07 #50 חחחח תקועה? איזה שרשור מצחיק. השילוב של שניכם הוא זה פרומו של אלי ומאריאנו.
J Jan22 New member 3/7/07 #52 הם שני האנשים שהכי מצחיקים אותי בעולם אחריהם ,אזרח ואת! נכון זה מעצבן ? עופי לבלאטה !
א אזרח111 New member 2/7/07 #27 אז החמצת את פלייר הפרסומת שהפצתי באותו זמן? אחחח כל פארק פרס היה מפוצץ בעלונים עם תמי בתנוחות יפות ...
אז החמצת את פלייר הפרסומת שהפצתי באותו זמן? אחחח כל פארק פרס היה מפוצץ בעלונים עם תמי בתנוחות יפות ...
J Jan22 New member 2/7/07 #31 חחח אני הגעתי לבק''ום שיכור לגמרי הורדתי בערך איזה ליטר וודקה באותו היום. התגייסנו כמה אנשים ,וכולנו באנו שיכורים. איזה צחוקים .......
חחח אני הגעתי לבק''ום שיכור לגמרי הורדתי בערך איזה ליטר וודקה באותו היום. התגייסנו כמה אנשים ,וכולנו באנו שיכורים. איזה צחוקים .......
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 3/7/07 #53 חלאס!!! נמאס עם השרשורי שיחות המחורבנים שלכם! לכו תכינו קפה!