לילה טוב!

danielo18

New member
בואי ואני אספר לך מה אפשר לעשות...

לכל צנון דוס יש תרופה והדרך לליבו עוברת איך לא - דרך זה שאפשר לשכנע אותו שאם הוא רוצה להיות צדיק - את מציעה לו לקיים איתך את מצוות "פרו ורבו" בהקדם. מה שעוד עובד זה הרבה אלכוהול - נסי ותגיעי לתשואות מרהיבות..!

זוראידה

New member
אהה! פיתרון יעיל ומהיר!

הקטע עם הפרו ורבו לא ממש תקף אם אין טבעת על האצבע...
אין ספק שאלכוהול הביא אותי מספר פעמים לתשואות מרהיבות....יש מצב שזה הפיתרון! הבעיה היא שרוב הגברים לא מתפקדים כל כך טוב אחרי כמה כוסיות, רובם פשוט לא עומדים בקצב שלי כשמדובר באלכוהול. אבל זאת אופציה מבורכת! תודה

danielo18

New member
אני לא יודע מה עם אחרים...

אבל גם עם אלכוהול אני מתפקד די טוב (אמנם אני קצת הולך בזיגזג וככה גם נוהג - אבל בשאר הדברים אני יכול להגיע לריכוז מינימלי)

Piren

New member
כל זה לא משנה...

"הכל משמיים". אם המצב כרגע הוא כמו שהוא, כנראה שזה מה שמגיע לך. מה לעשות, אלוהים לא אוהב את כולם

נועם m

New member
אוהב אוהב

משום שהוא כל כך אוהב אותה, הוא עושה את זה. זה הכל לטובתה.

Zoharrr

New member
אז זה מאוד מאוד טוב

לילדה בת 5 שאבא שלה דוחף לה את הזין שלו לפה שלה? מאוד טוב לה,נכון?

תגידי מה שתגידי

מה שקורה לטובה קורה גם אם זה נראה הכי רע שבעולם יש אלוהים למעלה ואם היית יודעת את החשבונות שלו היה לך זכות לדבר את רואה רק מבחוץ את רואה את השיקולים לא לכן קל לך לבוא בטענות למשל את יודעת מה הילדה הזו היתה בגלגול קודם את יודעת מה התיקון שלה לא אבל לבוא ולהביא דוגמאות זה הכי קל

Zoharrr

New member
פחחח....

אז כי בגלגול הקודם היא היתה זונה בגלגול הזה מגיע לה כאב כזה וזה לטובה? הצחקת אותי...

אם אתה מאמין באלוהים

ואתה מאמין שהוא אוהב אותך אז אלוהים אוהב אותך אם אני לא מאמין באלוהים, או שאני מאמין שאלוהים לא אוהב אותי. אז אלוהים לא אוהב אותי. דיי לקבוע עובדות המבוססות על אמונה

יש לך בעיה קלה בסנמטיקה.

ובהגדרות. רחוניות ודת מבוססות על אמונה, ולא על ידיעה ועובדות. אבל אני אשמח אם תאיר את עיניי ותספר לי איך אתה *יודע* שיש אלוהים

יש הרבה דברים

אם תסתכל באמת טוב על התנ"ך תבין שלא יכול להיות שהוא נכתב על ידי בשר ודם אלא רק על ידי יישות עליונה תקרא אאת הספר קודים בתנ"ך תבין יש התחייבוית בתנ"ך שעד היוםמתקיימות ובתקופה ההיא זה היה נראה מעל הטבע כמו הכללה של בעלי החיים כמו שהכותל לא ייפול לעולם וכו יש מלא הוכחות רק צריך לדעת להסתכל ודבר שני היהדות מבוססת על ידיעה לעומת הדתות האחרות אני לא מאמין אני יודע שיש אלוהים

אתה קראת את החתימה שלך?

נראה לי שעברת את שלב האמונה ההגיונית. היהדות לא מבוססת על שום ידיעה, בטח שלא לעומת דתות אחרות.

היהדות לא מבוססת על אמונה בלבד

אבל בזכות האמונה יש לנו הוכחות צריך לפתוח קצת עיניים ולרצות באמת לא להסתכל מהצד ולומר ' אם יש ה' אז שיעשה לי עכשיו נס' זה לא עובד ככה

maverick 42

New member
בלי להתחיל להכנס לזה לעומק

אתה מדבר שטויות. למשל ההכללה של בעלי חיים - איפה קראת את זה, באיזה עלון שחילקו לך בתחנה מרכזית? קח את החיה הנחמדה הנקראת ברווזן - גולתה בתחילת המאה ה 20 באוסטרליה (יבשת שכמעט ולא הכירו אותה עד אז - לפחות לא מבחינה זאולוגית, בוטנית ואנתרופולוגית) ובילבלה מדענים לאין שעור - מצד אחד היא מטילה ביצים, מצד שני - צאצאיה יונקים מהאם! חצי יונק-חצי ציפור! מעניין - התנ"ך לא מתייחס אליה... מה קרה? אלוהים "שכח" אותו? והברווזן החמוד-מודי לא לבד, קיים גם קיפודן נמליים... http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%96%D7%9F יש עוד אלף דוגמאות לדברים שמציגים כאילו הם "נכונים" בתנ"ך, אבל בעצם מסתמכים על בורות מצד מי שקורא את מה שכתוב בהם. שלא נדבר על "פירוש-רטרואקטיבי" בתנ"ך... לדוגמא, כתוב כי נתון פיזיקלי כלשהו (גודל ירח, אורך שנה באופן מדויק של שניות, מסת השמש, וכו'...) הוא נגיד: "חמישה עשר ירכתא, שלושה מגערה ושישה מסתמה" (למי שלא הבין - סתם המצאתי בשביל הדוגמא), ואז מפרשים מה הגודל ה"אמיתי" של כל אחד מהמילים הללו ככה שיתאים לנתונים שמדענים גילו. בקיצור - בולשיט אחד גדול. ולגבי קודים בתנ"ך - אני יכול למצוא גם קודים בקופיקו אם אני אחפש מספיק טוב. וזה מוכח. אמונה מבוססת על אי ידיעה. ברגע שאני יודע שמשהו קיים אני כבר לא מאמין בו. ומבחינה פילוסופית - אנחנו לא יודעים כלום (גם מבחינה קוואנטית). בגלל זה המשפט seeing is believing (צריך לראות בשביל להאמין) הוא שגוי. ברגע שאני רואה, אני כבר לא מאמין - אני יודע! מי שמתיימר לדעת שאלוהים קיים - או שחי באשליות, או שלא יודע על מה שהוא מדבר, או שצריך להיות בבית משוגעים, או שהוא סתם אידיוט. וכאלו יש בשפע. לאיזה קטגוריה אתה נופל?

זוראידה

New member
האמונה מתחילה איפה שההיגיון נגמר...

מצד שני.... הרב זמיר כהן -"המהפך". תקרא תדע!

זוראידה

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא!

אלוקים כן אוהב אותי! הוא פשוט יודע עד כמה אני אוהבת אתגרים...

למעלה