לוח הודעות

התנצלות

התחלתי לעבוד השבוע, כך שבזמן הקרוב אני חוזרת לנוכחות מינורית יותר בפורום. שום נושא לא יחמוק מעיני, בעיקרון, אולם לא לכולם יהיה לי את הזמן להגיב. מי שרוצה ליצור איתי קשר - המייל שלי פתוח ונבדק תכופות - כמו גם הטלפון הנייד (למי שיש את המספר). אף פרוייקט ועשייה לא "יקופחו" על ידי כעת, כפי שלא קופחו מאז ומתמיד, גם בימים שביליתי חלק ניכר מזמני בנסיעות עבודה. מודה לכן על הסבלנות ומודה אף יותר על ההזדמנות לגלוש כאן הרבה ולהכיר טוב יותר את גולשותינו, בששת החודשים בהם ביליתי בפורומים בהרבה הזדמנויות לאורך היום. אז...
חנה

tali_le

New member
ב"ש זועקת לשלום

מחר, יום שישי ה- 22/3 בין השעות 8:00 – 14:00 יתפרסו פעילי נוער מרצ ופעילי שמאל נוספים באזור קניון הנגב ותחנה מרכזית. במהלך הפעילות הם יתלו שלטים ויחלקו חומר הסברה בקריאה - למצוא פתרון מדיני למצב הקיים. הפעילים יפגינו תחת הסיסמאות: "אין פתרון צבאי", "לצאת מהשטחים – לחזור לעצמנו" ו"כשאין שלום – באה מלחמה". ביקורם של זיני וצ´ייני במזה"ת מעמיד בפנינו אפשרות היסטורית שאסור לפספס. חובתנו לנצל הזדמנות זו לחזור למשא ומתן ולהגיע להסכם שלום. כי אין דרך אחרת, אין פתרון צבאי. כולם מוזמנים לבוא ולהפגין. החשיבות היא גדולה מאין כמוהה להראות כוח שמאל גם בדרום! לפרטים: טלי לרנר 054-814347 עדי ליבני 054-626374

oren*

New member
קבוצת אנשים שקמה ועשתה

מייסדי המגזין האנטי תאגידי/מותגי החדש "עוד!" פותחים את הפה על מלחמה בשימוש בגופן של נערות על הפסקת הצביעות בכתבות בעיתונים על שחרור האדם מכבלי המזון המהיר ורשתות האופנה הגדולות

Goldust

New member
ח"כ זנדברג יתארח בפורום שינוי

ביום ראשון 24/3 יתארח בפורום שינוי, ח"כ אליעזר(מודי) זנדברג, יור סיעת שינוי בכנסת הינכם מוזמנים להצטרף לפורום ולשרשר שאלות לקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=232&msgid=3264103

עופר 123

New member
../images/Emo26.gifפורום "שמנות ויפות"../images/Emo36.gif

שלום לכולן ולכולם, החברה המודרנית יצרה אידיאל יופי נשי (ולאחרונה גם גברי) "בלתי אפשרי" המתמקד ברובו במבנה גוף רזה במיוחד. אידיאל זה דוחק הצידה נשים רבות, ופוגע אף יותר באנטי-תזה ליופי הרזה - הנשים הגדולות. פורום "שמנות ויפות" שנפתח לאחרונה, שם לו למטרה להביא לשבירת המשוואה "שמנה=מכוערת", והדגשת האידיאה שיופי יכול לבוא בצורות שונות, לרבות, כמובן, נשים שמנות. אנו בפורום מזמינים אתכן ואתכם לבוא לבקר. ה-
והכיבוד עלינו
נתראה בפורום, עופר - מנחה "שמנות ויפות"

../images/Emo127.gifנפתח פורום חדש../images/Emo127.gif

בשעה טובה נפתח פורום סוכרת-408. כולכם מוזמנים. **חן**

למעלה