אשששש
C CastroBoy New member 12/5/04 #11 לו הייתי סופה../images/Emo167.gif אוווווו מ-ג-נ-י-ב!!!! בואו נראה- לא היו עוד ערבים (הכוונה לחמאס וכול השט' האלה) כי באופן מיתסתורי פגע בכולם ברק! כל מי שאני שונא היה עף במין סופה שצצה משום מקום... ולי היה מאוד כיייייייףףףף
לו הייתי סופה../images/Emo167.gif אוווווו מ-ג-נ-י-ב!!!! בואו נראה- לא היו עוד ערבים (הכוונה לחמאס וכול השט' האלה) כי באופן מיתסתורי פגע בכולם ברק! כל מי שאני שונא היה עף במין סופה שצצה משום מקום... ולי היה מאוד כיייייייףףףף
א אגוזי18 New member 12/5/04 #12 לא הבנתם../images/Emo3.gif אומרים רק על וולברין שבוע הבא בוחרים דמות אחרת..
B B a m B a m New member 12/5/04 #18 אם הייתי וולברין.....נחמד! הייתי הורגת את כל מי שאני לא אוהבת ומכסחת להם את הצורה אחרי שהם כבר מתים ומשכיתה אותם!!!!!!!!!
אם הייתי וולברין.....נחמד! הייתי הורגת את כל מי שאני לא אוהבת ומכסחת להם את הצורה אחרי שהם כבר מתים ומשכיתה אותם!!!!!!!!!
K Kinky DeviL1 New member 12/5/04 #19 גררררר למה אלימות למה?! תבחרו משו כינוחי יותר כמוניי! לעבוד בחנות ספרים זה סבבה P: אלימים שכמוכם תתבישו! חחחח
גררררר למה אלימות למה?! תבחרו משו כינוחי יותר כמוניי! לעבוד בחנות ספרים זה סבבה P: אלימים שכמוכם תתבישו! חחחח
S spidey 82 New member 13/5/04 #23 לו הייתי וולברין... הייתי מתאבד בעת מכת הפרעושים של 1924. (בהנחה שהייתה אחת כזו...)
F fay valentine New member 13/5/04 #26 לו הייתי וולברין... הייתי אוספת כל כתבה וכל סרטון על הסרט "המספריים של אדוארד", וכנראה בהשפעה של הסרט הייתי מתחילה לגלף בעץ ולעצב דברים מקרח. P: נחמד , לא?
לו הייתי וולברין... הייתי אוספת כל כתבה וכל סרטון על הסרט "המספריים של אדוארד", וכנראה בהשפעה של הסרט הייתי מתחילה לגלף בעץ ולעצב דברים מקרח. P: נחמד , לא?