להתראות 2005

12ShakirA12

New member
../images/Emo41.gifלהתראות 2005../images/Emo41.gif

הבאתי איתי כמה שאלות מפורום טלנובלות
הדברים שעשו לכם את שנת 2005
שיר
דיסק
זמר
זמרת
שחקן
שחקנית
סדרה
סרט
שיר ישן
ולסיום, איך אתם חוגגים את הסילבסטר ועם מי (במקרה ואתם חוגגים)
שתהיה לכם שנה אזרחית טובההההה ומקסימההה ותהנוווו היום

contesta primera

canción: la tortura disco- fijación oral cantante-shakira y juanes... el actor=, Brad Pitt la actriz- Catalina Sandino Moreno serie o telenovela ok? Pasión de gavilanes la película:Mr. & Mrs. Smith canción vieja=bruta ciega sordomuda o locamente Celebraré con mis amigos y la familia

Im The Sun

New member
יאללה בא לי לענות...../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שיר- קשה, היו הרבה טובים השנה אבל אני אלך על זה: Dove L'Amore [Emilio Estefan JNR. Mix] של שר. אבל רק בגלל שזה מיקס, את המקור לא ממש אהבתי. דיסק- שאקריה וול 2. זמר- ג'יימס בלאנט
זמרת- אני מתלבט, אבל אני אלך על שאקירה, גם קלי קלארקסון הייתה חזקה השנה. שחקן- שיהיה בראד פיט.. שחקנית- אנג'לינה ג'ולי
סדרה- מכושפות
/עקרות בית נואשות. סרט- מר וגברת סמית'
שיר ישן- YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON ולסיום, איך אתם חוגגים את הסילבסטר ועם מי (במקרה ואתם חוגגים)- חברים...

El Argentino

New member
שנת 2005 שלי:

שיר?: הבחירה קשה מאוד! אבל כמובן שאני מדבר על שיר אז זה יהיה בעצימת עיניים שיר של שאקירה השאלה איזה? כל השירים של שאקירה!!! דיסק?: FO1 + OF2 זמר?: אנדרס קאלאמרו וצ'רלי גרסיה זמרת?: ש א ק י ר ה שחקן?: אין מישהו מיוחד! שחקנית?: נטלי פורטמן שחקן לטיני?: גאאל גרסיה ברנאל שחקנית לטינית?: לטיסיה ברדיסה, חולייטה דיאס סדרה?: "עקרות בית נואשות" טלנובלה?: "רסיסטירה" ו-"אהבה בשמירה" סרט?: "מריה הלבנה" ו-"דרום אמריקה באופנוע" שיר ישן?: אין! ולסיום, איך אתם חוגגים את הסילבסטר ועם מי (במקרה ואתם חוגגים)?: חוגג בבית! (אין לי כח לצאת)...

12ShakirA12

New member
תכף זה נגמר ../images/Emo7.gif

ותגיע לה שנה חדשהההההההה
מי כאן עדיין

Sinner Girl

New member
הלו 2006 ../images/Emo9.gif../images/Emo55.gif.

שיר: Turn It Up
של עופרה. גאד, איך אתמול התחרפנתי שהוא היה
. דיסק: החלטה קשה ;[. בין שאקי לשון פול
. זמר: שון פול
. זמרת: נחשו
. שחקן: ג'וני דפ
. זה לא ישתנה בחיים. שחקנית: ג'וליה סטיילס. כנ"ל. סדרה: מירוץ לאתמול
. והטופ מודל הבאה
. סרט: ריקוד צמוד לנצח נצחים
. שיר ישן: אובג'קשיין מיי לאב
. ולסיום, איך אתם חוגגים את הסילבסטר ועם מי (במקרה ואתם חוגגים)? עם חברות, בפאודר
. והיה כל כך בן זונה
. שתהיה לכם שנה אזרחית טובההההה ומקסימההה ותהנוווו היום- בהחלט נהנתי
. אני מקווה שגם את
.

למעלה