להתעורר!

Another Girl

New member
../images/Emo41.gif להתעורר! ../images/Emo41.gif

נרדמתם,ילדודס? בואו ננסה להעיר אתכם בשאלה לדיון: הסרט הולך ומתקרב ועימו גם ספקולציות על שהולך להתרחש שם. אבל בינינו: לאיזה סצינה אתם הכי מחכים? איזו סצינה נראה לכם שתהווה את שיא הסרט? בואו נשמע רעיונות.

MaceWindu

New member
כאילו, זה לא ברור כבר? (כמו ג'ודי..

ניר מוזס שלום שלום של ארץ נהדרת..) ברור שאני מחכה לסצנת הקרב שמעל קורוסנט.. זה לא ברור כבר?! חחח סתם.. כן זאת אכן הסצנה שאני מחכה לה.. המון חלליות!

Lu Tze

New member
תני לישון...

הנפילה של אנני לתוך הלבה. שני יתרונות: גם לראות את אנני נשרף וגם לראות איך ווידר נוצר.

the Sithari

New member
אמורים להיות בסרט הזה כל כך הרבה

קרבות, שאני לא מבין איך כולם יכנסו... גם אובי וואן-גריווס, גם אובי ואן-אנאקין, גם יודה-סידיוס, גם מייס-? ודוקו-?

פשוט מאוד- כל הסרט הוא קרב אחד גדול

וזה מצחיק כי בשאר הסרטים חיכיתי בקוצר רוח שהם יפתחו את חרב האור (אפילו יש לי בשביל זה תירוץ- בגלל ה"קושי" של יצירת אפקט חרב האור יש לחרבות מעט זמן מסך) ואז בסרט אחד מביאים מליון קרבות. יש גם קרבות במים בקרקע ובחלל, ואנאקין נלחם נגד מייס ודוקו ובכל ג'די אפשרי.

the Sithari

New member
חח... אבל אמרו שלדוקו יש תפקיד קצר

ונראה לי שזה יהיה סידיוס- מייס, דוקו- אנאקין אפילו שהיה לי חלום שבו מייס קופץ על ג'נרל גריווס ונשחט תוך כדי..

../images/Emo6.gif בקשר לחלום

תפקיד קצר זה קצת שורות או קצת זמן מסך? ראיתי בטריילר של המשחק וידאו שאנאקין נלחם נגד מייס וזה היה כתוב גם בעלילה של הסרט שפורסמה מזמן. לילה טוב לא קשור איזה באסה שכמעט תמיד שאני רוצה להוסיף סמיילי אני שוכחת לבטל את העוצר-פרסומות אז החלון לא נפתח לי ובפעם השניה כתוב שיש טעות ושזה לא יכול להיפתח.

MajorWinters

New member
קושי?!?../images/Emo19.gif

לעשות חרב אור זה אחד הדברים הכי קלים שם בסרט. ברצינות. זה אוטומטי, אתה צריך לתאים לא את המיקום המחשב כבר עושה אפקט. ידעת? הקטע הכי קשה לאנשי הFX בסרט, היה לעשות תקריב על הפנים של יודה בסוף הסרט. וחוץ מזה, ממתי "קשה" עצר את לוקאס? הרסתי את האשליה?

אני יודעת

בגלל זה אמרתי שזה תירוץ ושמתי את המילה קושי במרכאות (ז"א לא קשה). חוץ מזה, עם הטכנולוגיה של היום שום דבר לא קשה- מקסימום לוקח קצת יותר זמןוהשקעה.

הלייטסייברים היו אפקט לא קל

בטרילוגייה הישנה... היום זה כלום... ואתה מדבר על הסצינה שקיבלה את הכינוי "The Widowmaker"...

למעלה