לאט... לאט...

בטיטi

New member
../images/Emo41.gif לאט... לאט...

VS.NET 2005 אתר ASP.NET 2.0 (יצירת Web Site). משום מה, בניגוד לשאר הפרוייקטים באותו סגנון שאני עובד עליהם, הפרוייקט הזה מתקמפל מאוד מאוד לאט, אבל מאוד. הפרוייקט עצמו אינו גדול, סה"כ כ 20 עמודים, ללא לוגיקה מיוחדת, אך יש לא מעט DLLים, בעיקר של Exterprise Library. יש למישהו כיוון כיצד להתחיל לבדוק מדוע Rebuild לוקח הרבה מאוד זמן ? (כ 5 דקות !)

leeorc

New member
כאשר

יש הרבה אסמבלים נלווים שמתקמפלים יחד עם פרוייקט ה WEB, זה לוקח הרבה זמן ב VS2005 , אז או ששמים יותר זכרון, או שמקמפלים את ה DLLs בנפרד (מורידים את ה CheckBoxes של ה Build בפרוייקטים שלהם) בשלב מוקדם יותר. מעבר לקח אני ממליץ להתקין את ה Vs2005 service pack 1 , שמונע התרסקויות , ותקיעויות במהלך קומפילציה. יום טוב ליאור

בטיטi

New member
כבר בוצע...

ה DLLs הנוספים קומפלו בנפרד, והם לא מסופנים לקימפול בפרוייקט. בנוסף Vs2005 service pack 1 הותקן לא מזמן (לקח כמה שעות, אבל הותקן
) מה עוד יכול להיות ?

rnan

New member
../images/Emo189.gif עצה

יש תוכנה שנקראת RESHARPER שם יש סריקה מסיבית על הקוד כולל REDUNDENT CODE דבר שבהחלט יכול לההוביל לעומס מערכתי אני מציע לך להתקינה אולי תצחק אבל בדוק גם את הדברים הנל: מקום פנוי ב HD ( יכול להיות שיש שימוש גדול ב SWAP עקב זה) תנקה את ספריית ה CACHE של ASP היא נמצאת ב : C:\Documents and Settings\sff\VSWebCache כאשר SFF זה שם המחשב ממש תמחק אותה יש מצב שתצטרך לבצע VIRTUAL DIRECTORY שוב אחרי פעולה זאת( לא בטוח - לא זוכר) ביייייי

בטיטi

New member
תגובה

1. אני לא אוהב את ה Resharper, הוא סתם מוסיף עוד איטיות לתפעול הפרוייקט, בכל מקרה -ה בעיה אינה בקוד מיותר. 2. אין בעיה של מקום ב HD, ובכל מקרה הבעיה היא לא ספציפית על המחשב שלי, אלא גם על כל מחשב אחר.

ייוניי

New member
סיכוי קלוש שזה זה

בגלל שמדובר ב ASP.NET ולא ב Winforms אבל... תבדוק ב Tools->Options->Windows Forms Designer->General את הדגל AutoToolboxPopulate ותוודא שהוא ב False

בטיטi

New member
תגובה :

הוא היה ב True, הפכתי ל False, זה לא עזר... (גם סגרתי ופתחתי שוב את הפרוייקט). בעבר קראתי מאמר המסביר על קבצי ה Refresh של ה DLLים, ועל מירוץ כלשהו המתרחש, הגורם להאטה משמעותית בזמן הקימפול... מישהו מכיר ?

rnan

New member
../images/Emo189.gif בבקשה

http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/2006/07/30/Common-Gotcha_3A00_-Slow-VS-2005-Web-Site-Build-Performance-Because-of-_1C20_Dueling-Assembly-References_1D20_.aspx

yairov

New member
תגובה

תוריד את ה-CheckBox דרך ה-Configuration Manager עבור ה-Web Site. אין צורך לקמפל פרוייקט Web Site, הוא מתקמפל אוטומטית בזמן ריצה. קימפול של Web Site בסה"כ בודק שגיאות בניגוד לקימפול של Class Library שממש מייצר את האסמבלי. אם בכל זאת תרצה לבדוק שגיאות ב-Site, תוכל ללחוץ קליק ימני על ה-Site ו-Build.

בטיטi

New member
תגובה :

אבל אני כן רוצה לקמפל. יתרה מכך, אני רוצה להבין מדוע זה כ"כ איטי.

למעלה