כתבו עליו!

esterosh

New member
סריקה של עפר מרייטינג!

אומנם אסתי שמה כבר אבל זה קצת יותר גדול. והכתבה אגב היא ששאלו את הכתבים של רייטינג מי מהסלב הם היו עושים...ואחת הכתבות בחרה בעפר. האמת שמה שהיא כתבה יצא קצת מעצבן היא ניסתה להיות מתחכמת ושנונה וזה יצא מתאמץ..אבל בכל זאת פירגנו לו אז סבבה. והתמונה אגב היא מהתמונות שוא הצטלם עם טלי לשער של רייטינג ,לפחות ככה זה נראה.

baril

New member
../images/Emo80.gifאיזה תמונה מדהימה ../images/Emo99.gif

והיא באמת ניסתה לצאת שנונה -_-

esterosh

New member
סריקה מפנאי פלוס!

עפר לא נבחר השנה לרווקים והמבוקשים של פנאי פלוס... לטענתם הוא תפוס ע"י אלמונית...אבל זה נראה קצת מוזר..בכל מקרה רן נבחר לרווק המבוקש ויש עליו כתבת שער...

esterosh

New member
מלא איזכורים לעפר בפנאי פלוס!

היה כל כך הרבה איזכורים אז חיברתי את כולם ביחד. חחחח קצת מוזר בכתבה על הרווקים המבוקשים הוא מוזכר שלוש פעמים ,כנראה הם הצטערו על זה שהוא לא נכנס. ואיזה מצחיק שטלי נכנסה לרשימה זה כל כך מזכיר את רננה בטב"ע...אבל מגיע לה חח ושוב הוא מדורג במקום השני ביצאות השבוע ...עם הבדיחה על דב נבון... וגם פה כתוב שהוא הצטרף לסידרה של דנה מודן. דבר אחרון...עפר כבר שנתיים לא מופיע בהצגות חנוכה..אז למה הם משווים אותו ליהודה לוי ורן דנקר.

0ליוש0

New member
רן דנקר ישאר בפסטיגל גם עוד 20 שנה

מילא אין לו מה לעשות חוץ מהשיר שלנו ודיאדורה

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תתפלאי

בכתבה הוא אמר שהוא לא ימשיך לש"ש 5 ושהוא מתכוון לנסות את מזלו בחו"ל ולהוציא דיסק ...מי יודע ....חחחחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רן זמר כמו שאני זמרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומי ששמע אותי יודע איזה קללה נוראה זאת

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אולי הוא זמר לחירשים? האמת שדווקא יש לו קול סבבה...הוא שר יותר טוב משהוא משחק... והראיון שלו זה אחד הראיונות המשעממים שקראתי...ועוד קראתי את זה בתור לקופת חולים חחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם שר יותר טוב ממה שהוא משחק אפשר להבין למה הוא שר גרוע
וחכי את עוד לא הבנת מזה חכי תשמעי אותי שרה תביני כמה נורא זה נשמע
ובתוןר לקופת חולים קראתי פעם כתבה על זה שכתב התקשר למפורסמים והתחזה למעריצים לראות מה הם יגידו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
סריקה אחרונה מפנאי פלוס!

לעפר כנראה יש חברה אלמונית חחחח התמונה יצאה מצחיקה זה נראה כאילו הוא רוצה להעיף משהו על הצלם או שהוא רץ בהילוך איטי לים. ונדמה לי שהוא הסתפר, אבל אני לא בטוחה חחח זהו תהנו...שבת שלום.

liza k

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif

זה נראה כאילו הוא עומד להחטיף לצלם כאפה

baril

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחח נראה כאילו

הוא עומד להעיף איזה כאפה לצלם חחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חופשי נראה שהוא הולך להלביש כאפה לצלם