כתבה שניה בסדרה במדור החדש

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif כתבה שניה בסדרה במדור החדש

למרות שהיום, יום קשה למדינה ולכולנו וגם אני, כמו כולם, צמודה לחדשות - אני בכל זאת מפנה את תשומת לבכם לכתבה השניה במדור החדש של חנן ושלי ב-NRG, הנושא הפעם - מפגשים מהסוג הישראלי, על חלקה של מדינת ישראל בתחום חקר החוצנים והארועים המשמעותיים שארעו בחצר האחורית שלנו.

Bananaking

New member
........

כתבה נחמדה...... אני מקווה שאת תערכי הרצאה נוספת כמו שהייתה באייקון האחרון בכנס הבא (אולי בעולמות?) (-: אבי

Gilliana

New member
אולי...

עוד מוקדם לדעת לאן הנושא יתפתח. אני מקווה בהחלט שתהיינה עוד הרצאות ואולי בעתיד נגיע גם למדיה הטלויזיונית והרדיופונית - הכל למען מטרה טובה.

muldercrushed

New member
ואז תהיי מפורסמת!!

ואז ישיגו לך סוכן ואז תגישי מועמדות לתפקיד אורח בסרט השני של תיקים ואז תסדרי לכולנו פגישה עם ג'יליאן ודייויד!!! וואי איזה כיף לי שאני מכירה אותך!!

Gilliana

New member
ועל זה נאמר...

"ילדים, תרדו מיד מהאוטו!!!" מכירה את הבדיחה הזאת? בקיצור - לא לשים את העגלה לפני הסוסים...
ואני בכל מקרה לא מתכוונת להכנס לתחום המשחק - בואי לא ניסחף. אבל בכל זאת כיף לך שאת מכירה אותי - לפחות כמו שלי כיף שאני מכירה אותך.

Gilliana

New member
אז הנה תשמעי:

אבא אחד הלך עם ילדיו לשלוח לוטו ולאחר שמלאו ושלחו את הטופס, התחילו לדמיין מה יעשו אם יזכו בפרס הגדול. אמר האבא: אם נזכה בפרס הגדול בלוטו - נקנה מכונית הילד הגדול אמר: כן, ואז ניסע לטיול בחרמון, אבא ינהג ואני אשב לידו הילד הקטן התנגד: מה פתאום? אני אשב ליד אבא! הגדול: היית מת! אני יושב ליד אבא! וכך התחילה מריבה בין שני הילדים, צעקות עד לב השמיים ואפילו מכות, עד שהאבא צעק: "ילדים, מיד לרדת מהאוטו!"

hrgo

New member
לא ידעתי שאת כותרת ב-NRG...

אנו "חולקים" את אותו אתר, אה?

Gilliana

New member
מה, גם אתה כותב שם???

איזה קטע - עכשיו תורי להגיד "לא ידעתי"
. המדור החדש ב-NRG נפתח לפני שבועיים וקצת אבל אני גם מנהלת שם שני פורומים, אחד מהם כבר כשנה. וחוץ מזה - תפנה אותנו קצת לדברים שאתה כותב!

למעלה