כרטיסים

כרטיס לנטאשה תמורת רוק ת"א בניצנים

מעוניינת להחליף כרטיס לאיחוד של נטאשה בניצנים תמורת כרטיס לרוק ת"א (ירמי-חמי-דנה ברגר וכו') בניצנים גם כן. אפשר ליצור קשר באי מייל: [email protected] יום כתום וקסום.

באסה רצינית../images/Emo4.gif

יש לי 255 פקקים ואין לי מה לעשות איתם כי ההגרלות ניגמרו, למכרזים לא מספיק לי ולכל ההופעות הטובות שרציתי ללכת נגמרו הכרטיסים. יש לי כרטיס לנותנים ברוק אבל אני לא יכול ללכת כי אני במחנה. מה שמשאיר אותי עם כרטיס יחיד לחברים של נטאשה. באסה. אז אם מישהו רוצה תרומה של פקקים להופעות שנישארו איליהם כרטיסים פשוט שיבקש... ולהחליף עוד יותר טוב...

הופעה של החברים של נטאשה?!!?!?!?!?!

אני הכי רציתי להשיג כרטיסים לחברים של נטאשה בניצנים, אבל עד שהשגתי מספיק פקקים כבר נגמרו הכרטיסים! אם מישהו מוכן לתרום לי את הכרטיס שלו- אני מוכנה לשלם לו 100 שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם לא אז מישהו אולי יודע מתי יש להם הופעה נוספת באיזור המרכז או תל אביב מתישהו בחופש הגדול?!?!?!?!? אם מישהו יודע בבקשה לכתוב לי אימייל [email protected]

yellow cheese

New member
מוכרת כרטיס להופעה של החברים של

נטאשה בניצנים. לפרטים: 126582741 האייסיקיו שלי.. או במסרים אישיים.

K B G

New member
מחליף\מוכר כרטיסים להופעה...!

רוצים כרטיסים להופעה של החברים של נטאשה? אם יש לכם כרטיס להופעה של היהודים-אביב גפן-מוניקה אז אפשר להחליף או פשוט בכסף... תשלחו הצעות מענות ובקשות לאיסיקיו 272359462 או פשוט הודעה בפרטי...

yellow cheese

New member
אני רכשתי את האחרון :)

ואני מוכנה למכור לך אותו. יש לך מסר ממני.

cornflex

New member
כרטיס לנטאשה

מוכרת בכסף או שתסתפקי בפקקים? יש לי גם אוסף גוגואים אם זה מעניין אותך... :)

מה אתה עושה עם הכרטיס של נותנים ברו

של נותנים ברוק?!?!?!1 אטם אתה לא יכול ללכת אליו אולי בבקשה בבקשה תיתן לי אותו אני ממש ממש רוצה בבקשההההה אני אשלח לך מסר עם הפרטים שלי בבקשה תהיה בקשר!

cornflex

New member
אני מנסה להשיג!!!!!

אני מנסה להשיג כרטיס לרוק תל אביב ההצעה עדיין בתוקף? אני חייבת להשיג כרטיס להופעה של נטאשה!!! חייבת תשלח לי לאי-מייל [email protected]

cornflex

New member
שיר! מה קורה גבר?

ההודעה הקודמת זה ממני! זאת איריס מה קורה? תשמרי לי את הכרטיס, אני ממש מנסה להשיג לך לרוק תל אביב נדבר ביי

וואלה, נגמרו הכרטיסים?

איזה קטע.. אבל ממה שאני הבנתי, קוקהקולה קנו את הכרטיסים מהפורום, והם לא קנו את כולם, ז'תומרת שאפשר לקנות כרטיס בכסף מהפורום. זה מה שאני הבנתי.

זקוקה ממש לכרטיסים!!1

ממש רוצה להיות באיחוד!!! עד שאספתי נגמרו הכרטיסים! אין לי הרבה כסף אז בבקשV KV,JAC TCK TBH NNA NNA RUMV FRYHXHOֱ TO HA KFO FRYHXHO KVUPGU, YUCU, TJRU, TZ DO CCEAV KHMUR EAR AJR [email protected] אי סי קיו 131608122 בבקשה ליצור קשר בדחיפות!

מעוניינת להחליף כרטיסים

יש לי שלושה כרטיסים לאהבה בניצנים ואני לא יכולה ליסוע אם מישו רוצה להחליף איתי/לקנות אז ליצור איתי קשר [email protected] אי סי קיו 131608122 שחר

yuval23rw

New member
מחפש לרכוש שלושה כרטיסים

היי אנשים! מחפש לרכוש שלושה כרטיסים להופעה בניצנים. ניתן ליצור קשר דרך כאן או במייל: [email protected] תודה!

למעלה