כנסו כולם....

../images/Emo41.gifכנסו כולם....

טוב אז קודם כל אני רוצה לומר לכם שאני מתה משיעמום ואין לי מה לעשות אז אני ארשום לכם בעיה שיש לי... מי שירצה יענה מי שלא לא
אז ככה, יש לי ידיד שהוא ידיד ממש אבל ממש ממש טוב שלי, אנחנו עושים הרבה מאוד דברים ביחד ומתראים המון
אז ככה הוא הציע לי לעשות משהו ביחד לסילבסטר... וזה נראה לי בסדר לחגוג את הסילבסטר עם ידיד שלי לא
, ואז הוא סיפר לי מה הוא מתכנן לי, הוא תיכנן להביא איזה סרט, למלא את החדר שלו בהמון נרות, ולנשק אותי בחצות
... אני בת 17 והוא בן 20 ובכל זאת הקשר שלנו ממש ממש מעולה, ואני לא יודעת אם הוא אוהב אותי, או מתחיל לאהוב אותי ומה אני עושה
מצטערת אם כתבתי מגילות ואין לכם כוח לקרוא
בכל אופן אני חייבת שתעזרו לי דחוף
כי הוא הזמין אותי לצאת איתו, ואני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפיי (אהבה, או סתם אהבה בין ידידים)... אני לא אוהבת אותו ואני לא רוצה שיהיה שום דבר בינינו.... מה לעשות
תודה לכל מי שיהיה לו כוח לענות לי

nobodys girl

New member
אני חושבת..

שאם את לא רוצה יותר מידידות איתו תגידי לו ותשאירי לו לבחור אם הוא עדיין רוצה לשות את כל זה

GirlFriend

New member
אממממ

אם את מרגישה משהו שהוא רק ידידות, תגידי לו שאת לא רוצה שהידידות תפגע. אולי זה שהוא אמר לך את זה הפחיד אותך קצת כי אולי הוא מתקדם מהר מידי בשבילך. קודם כל את צריכה לדעת מה את מרגישה כלפיו, ולראות אם את מוכנה ליציאה שהוא תכנן, או פשוט ללכת לסרט.....

תודה לכולכם שעניתם לי...

אבל אני לא יכולה להגיד לו שזה יפגע בידידות שלנו כי הוא עדיין לא אמר לי אפילו חצי מילה בנושא... זאת סתם הרגשה שהייתה לי.... אז מה אני עושה?

../images/Emo2.gif אמ....

מה את עושה..? קודם כל את מרגישה כלפיו משהו..? ולפי מה שהוא מארגן..זה לא נראה מפגש כל כך ידידותי.. אמ..ואם את בטוחה שאת לא מרגישה כלפיו כלום אז לא ממש כדאי שתלכי.. בכל זאת גם יכול להיות שהוא סתם צחק כשסיפר לך מה הוא מתכוון לעשות.. מקווה שעזרתיי
בהצלחה
ו...אם הוא אוהב אותך...את תדעי את זה מתי שהוא..אל תדאגי..

כנסי...

אני לא אוהבת אותו...
, כאילו רק בתור ידיד... ואין לי מה לעשות בסילבסטר, כי החברות המעצבנות שלי לא רוצות לצאת ואין לי חשק לצאת עם הבנים שהזמינו אותי... אממ... ולא בא לי לשבת עוד שנה בבית בסילבסטר... אז הוא הציע לי לבוא אליו... אז מה להגיד לןו שלא?
שאני אפילו לא בטוחה שהוא אוהב
אותי...?

../images/Emo13.gif

זה קצת מסובך להסביר למה אני לא רוצה לצאת עם הבנים שהזמינו אותי, אבל אני יענה לך בקצרה...
אני לא יוצאת איתם כי הם מאוהבים בי
ואני לא רוצה שהם יחשבו שאני מרגישה משהו לאחד מהם כי ממש לא... ואני גם לא רוצה שיבינו אותי לא נכון... ואממ... זאת הסיבה... ועם חברות שלי ממש אין מצב לצאת... אז... מה עושים? יושבים בבית?

את בכל זאת.....

יכולה לצאת איתם...(אם מישהו מבינהם מוצא חן בעינייך..) אבל עזבי אם זה באמת יצור סיבוך..אז כבר עדיף לשבת בבית... חוץ מזה רק תדעי שלא כולם יוצאים בסילבסטר....(אז זה גם לא יהיה כזה נורא אם לא תצאי..) וגם אם תלכי אל הידיד שלך...זה בסדר..(כי כמו שאת אומרת הוא עדיין לא אמר לך משהו על זה שהוא אוהב אותך , או משהו בסיגנון..) ו...אין לך עוד איזה ידיד בודד..לצאת איתו..? כאילו סתם אבל לצאת בתור ידידים? מקסימום אם לא יצא..לך לצאת
אז לא נורא..

../images/Emo187.gif לא רוצה להשאר בבית

אני יודעת שיש עוד מלא שלא יוצאים אבל... לא יודעת לא רוצה להשאר ב-
לא... אין לי עוד עם מי לצאת כי לשאר הידידים שלי יש חברה או שהם לא רוצים לצאת... אז מה אתם אומרים לצאת איתו או לא

אם אין לך מה לעשות אז...

כן...(גם ככה אין לך מה לעשות) ו...זה לא שהוא אמר לך שהוא אוהב אותך או משהו.. אז זה כאילו מפגש של ידידים אפשר לומר..(יכול להיות שהוא רק צחק איתך כשאמר לך מה הוא מתכנן..)
-תהני...(הנה עכשיו יש לך מה לעשות..) ואם לא את כבר תמצאי לך משהו.. בכל זאת תהני

למעלה