ואני אוהב את הניק שלך, כל כך כל כך.
H HermioneCamila New member 3/5/04 #39 רק רציתי להגיד ברוכה הבאה לכולם.. כי הצטרפו הרבה לכבוד התחרות, או שהם רק עשו לוגו... לאנשים משעמם.. אז הם מכינים לוגו לפורום של להקה של לא אוהבים.. או שהם ממש רוצים חולצה של תפוז =)
רק רציתי להגיד ברוכה הבאה לכולם.. כי הצטרפו הרבה לכבוד התחרות, או שהם רק עשו לוגו... לאנשים משעמם.. אז הם מכינים לוגו לפורום של להקה של לא אוהבים.. או שהם ממש רוצים חולצה של תפוז =)
ה הילד מארץ לעולם לא New member 3/5/04 #41 יפה מאוד אני אוךלי לא מכיר את הלהקה צודקים אבל אני רוצה להכיר ואם את רוצים עוד סמלך אני יכול לנסות לעצב משהו
יפה מאוד אני אוךלי לא מכיר את הלהקה צודקים אבל אני רוצה להכיר ואם את רוצים עוד סמלך אני יכול לנסות לעצב משהו
ר רונה מאחיו New member 4/5/04 #42 אמממ .... יש לי שאלה ... פשוט אני אומנם לא בפורום ... אבל אני כן אוהבת להתעסק עם כאלה דברים אז החלטתי להשתתף ... רק רציתי לדעת באיזה גודל כדאי שזה יהיה ...
אמממ .... יש לי שאלה ... פשוט אני אומנם לא בפורום ... אבל אני כן אוהבת להתעסק עם כאלה דברים אז החלטתי להשתתף ... רק רציתי לדעת באיזה גודל כדאי שזה יהיה ...
ה הילד מארץ לעולם לא New member 4/5/04 #44 דרור אני רוצה שתיצור איתי קשר באי סי קיו 313199631 או באיי מייל/מסנגר:[email protected] כדי שאני יכין את מה שאתה רוצה
דרור אני רוצה שתיצור איתי קשר באי סי קיו 313199631 או באיי מייל/מסנגר:[email protected] כדי שאני יכין את מה שאתה רוצה
ה הילד מארץ לעולם לא New member 4/5/04 #46 אני רוצה לפי איך שאתה רוצה הנה עוד כמה שעשיתי לפי אותה תמונה
S ShaDoW GiRl New member 4/5/04 #53 הלוגו שאני הכנתי חבל שלא ראיתי אתה התנאים החדשים.. בכל אופן... הלוגו שהכנתי סתם.. בגלל המוזה.. [דרך אגב- העבודות פה מאוד מאוד יפות!!!]
הלוגו שאני הכנתי חבל שלא ראיתי אתה התנאים החדשים.. בכל אופן... הלוגו שהכנתי סתם.. בגלל המוזה.. [דרך אגב- העבודות פה מאוד מאוד יפות!!!]
A adi u New member 4/5/04 #56 ../images/Emo26.gif גם אני רוצה לנסות את מזלי אני לא מוכשרת יותר מידי..אבל ניסיתי יכולתי לעשות את זה הרבה יותר טוב\יפה אם לא היה את האהרון פוץ!
../images/Emo26.gif גם אני רוצה לנסות את מזלי אני לא מוכשרת יותר מידי..אבל ניסיתי יכולתי לעשות את זה הרבה יותר טוב\יפה אם לא היה את האהרון פוץ!
D Drorrrrrr New member 4/5/04 #57 תודה רבה לכל מכיני הלוגו! עכשיו התחיל השלב השני בתחרות. אין אפשרות להעלות יותר לוגואים! תודה ובהצלחה!
תודה רבה לכל מכיני הלוגו! עכשיו התחיל השלב השני בתחרות. אין אפשרות להעלות יותר לוגואים! תודה ובהצלחה!
B B182 New member 3/5/04 #33 לוגו אני מקווה שזה מה שאמורים להכין...לא ממש הי לי זמןלהשקיע אבל אולי...
B B182 New member 4/5/04 #58 אני מגיבה לעצמי כי אף אחד אחר לא עושה את זה...הלוגו שהכנתי כ"כ גרוע שבגלל זה לא מגיבים עליו?...
C crazy4tc New member 4/5/04 #60 חחח מה פתאום! הלוגו שלך ממש חמוד! אבל יש מלא לוגואים ואי אפשר להגיב לכולם...