כמה דברים...

../images/Emo41.gifכמה דברים...../images/Emo41.gif

אלאניס מתכוונת להוציא ספר Alanis Morissette goes now also among the writers. The draft for their first book is already finished, betrayed the Canadian skirt singer on Friday in the AP interview in Hamburg. Since it accumulated so much material, it will become supposed equal a whole series. Over contents the 29-Jaehrige ("You Oughta Know", "Ironic") kept itself however still covered: The book will become probably a kind self-help councellor - "the book, which I would gladly have had, the comfort, as philosophy, something, which one can designate only with difficulty." It profited even very to much from self-help councellors
אלאניס צילמה כבר את הקליפ לסינגל החדש everything בלוס אנג'לס והוא ייצא ב23 במרץ! Everything, in which Jarabe de Palo makes a cameo, will be released on March 23rd. That same day also will begin to sound single in all the transmitters of the U.S.A., Canada and Europe. אפשר לראות תמונות מהסט של הוידאו קליפ באתר הרישמי
ועכשיו לידיעה המרעישה של הסופשבוע....אלאניס הסתפרה שוב

AlanisJunkie

New member
מה הסתפרה?

חשבתי שזה פאה! טוב...אממ..ממש לא יפה לה. סורי. יוחזר השיער הארוך לאלתר.

Rוית

New member
סידרת ספרי אלאניס?

אממ נשמע מעניין למדי.. מענין אם זה יצא בתרגום לעברית (כה, בטח.........)

Not The Doctor

New member
יו!!! הקליפ יוצא יומיים אחרי

היומולדת שלי!!!!! מתנת יומולדת מאוחרת!!!!!!!! ((((((((((((((:) NTD.

BaBa LiVe

New member
אוי אלוהים!

אני חוזר לי הבייתה נכנס לאתר הרשמי! ומה אני רואה? את הזוועה הזאת! שתהיה בריאה... לפחות היא צילמה את הקליפ עם הלהקה האהובה עליי :)

Lotzifer

New member
לא רוצה לראות את הקליפ!

ואם היא ממשיכה להסתפר, אני בעצמי קונה לה פאה!!! אוף.....

matanbu

New member
יאלה, שתעשה קוצים

ותגלה את הבוצ'יות שבה... אני אוהבת אותה בכל מצב צבירה
למרות שכן... הארוך היפה...

alanis2

New member
שלום לכל

מי שזוכר אותי... דודה שלי בניו יורק באה לבקר בארץ. היא אמרה לי שראתה שם את אלאניס!! ולפני שאני מרביצה לה שלא הביאה לי כלום מאלאניס, היא מגינה על עצמה ואומרת "היא הסצפרה" (במבטא אמריקאי...) אמרתי לה, "אז מה?-לא זיהית אותה?" עכשיו אני מבינה הכל, לאור התמונה... חבל על השיער, פשוט חבל...

למעלה