כמה דברים

../images/Emo41.gifכמה דברים../images/Emo41.gif

ידידה שלי היתה אתמול בת"א בשינקיין בחנות "האוזן השלישית" וראתה שם שלושה סינגלים של אלאניס:
so pure
thank u
u oughta know כמובן שהיא הציעה לי שהיא תקנה אבל אני ילד טוב ירושלים ולא רציתי שהיא תוציע עלי כסף
אז אם מישהו הולך להיות בת"א בימים הקרובים אז שיכנס לחנות הזאת, שאגב יש בה אחלה דיסקים במחירים נחמדים !
יש שמועות שאומרות שהסינגל הראשון מהדיסק scc הולך להיות everything, אבל יש שומעות שאומרות ש8 easy steps הולך להיות הסינגל הראשון! אז כנראה שנצטרך לחכות עד להודעה רישמית מאלאניס שהיא תחליט בעצמה~
פעם חשבתם לעצמכם מה שקאריה חושבת על אלאניס??? (אני בטוח שלא אבל לא נורא) אז הנה בכול זאת: Katrillion talked to Shakira about her first run for success in the U.S. a few years ago when she was compared to Alanis Morissette. Shakira admits, "I was compared to Alanis especially when my hair was black, the comparisons ended when I changed my hair color, but I feel I certainly identify with her. It's especially a natural association because of the songs I sing and the aggression onstage."

avivs

New member
אני שמעתי

הרבה מאוד פעמים ש8 הולך להיות הסינגל הראשון. everything שמעתי הוא שיר מאוד מיוחד. אפילו בין הטובים שלה. אבל ל8 יש פוטנציאל להיות להיט.

j u n k

New member
או יופי טופי ../images/Emo6.gif

יא חתיכת פרייאר היית מבקש ממנה ומחזיר לה בריבית

מלכוש

New member
אממ... שאלה

אני לא רוצה להישמע מתנשאת או משהו כזה אבל מה הקטע לקנות סינגלים, שיש כבר את השירים בדיסקים? כאילו, לדוגמא, למה לקנות סינגל של YOK שיש אותו כבר בדיסק שיש לכם? ולגבי סינגלים של שירים שעדין לא ייצאו, זה לא כמו להוריד אותם? כי יש את האלה (גם אני) שלא מורידים מהאינטרנט את השירים החדשים, ומחכים רק לדיסק, אז לקנות סינגל של שיר חדש, זה לא "נחשב" כמו להוריד? או שבגלל שהוא יוצא כסינגל כבר לחנות אז זה "בסדר"..? אוי הסתבכתי קצת..

AlanisJunkie

New member
סינגל

מלבד העובדה שמין הסתם יהיה בו שיר מסויים שברור שהוא יהיה בו (למשל YOK), מתווספים אליו עוד שלושה ארבעה שירים נדירים או גירסאות חיות או רמיקסים שונים שלא קיימים בדיסק המלא.

חוץ מי זה

סינגלים זה לאספנים! וד"א אני מחר הולך להיות בת"א אז אני אקנה את הסינגלים!

Rוית

New member
תודה על העידכונים!

העידכון היחיד שלי יש הוא בטאוור בעזריאלי, URS עולה משהו כמו 30 שקל רק.. אהה לא רגע, יש לי משהו לספר! הייתי בטאוור (יש לי לפעמים זמן עד הרכבת אז תמיד אני שם), והלכתי לאזור של הדי.וי.דים של המוזיקה. הרמתי איזה דיוידי של איזה מופע כלשהו, לא זכור לי את שמו, וסתם, הפכתי לראות מה זה כדי להבין יותר ופתאום אני רואה תמונה של אלאניס בקטן! מסתבר שהיא שרה במופע הזה את באבא, הנד אין מי פוקט ו.. עוד שיר, לא זכור לי איזה.. מישהו מכיר?

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

זהו שאני לא זוכרת.. נדמה לי הופעה מאיזה קונסבטוריום או משהו כזה... הופיעו שם כל מיני אמנים.. העטיפה של הדיוידי לבנה כזו וכתוב בירוק אם אני זוכרת נכון..

יש נר כזה נכון?

אני מכיר את ההופעה הזאת היא מפריז! אני לא זוכר איך קוראים לדי וי די אבל להופעה קוראים Amnesty International, הנה תמונה מההופעה

j u n k

New member
שוווווווווווווווווההההההה

חוץ מאלאניס יש שם עוד הופעות של אמנים טובים?

הנה מצאתי

לדי וי די קוראים The Paris Concert for Amnesty International - DTS (1999) וחוץ מאלאניס יש גם הופעות של רדיוהד ברוס ספרינגסטין שאנייה טווין טיירסי צ'פמן (Tracy Chapman) ועוד... הנה לינק לעוד אינפורציה על הדי וי די

למעלה