כמה דברים...

../images/Emo41.gifכמה דברים...../images/Emo41.gif

דבר ראשון כמו שאתם יודעים (או שלא ידעתם) אלאניס כרגע נמצאת באולפן הקלטות ועובדת על הדיסק הבא שלה. היום קראתי שיש שמועות שאומרות שהדיסק הבא יצא בסביבות קריסמס (דצמבר) ואם הכול ילך חלק יכול להיות שגם בספטמבר (למרות שזה נראה לי קצת קרוב מידי)~~ אבל אני מזכיר שאצל אלאניס אי אפשר לדעת כלום... דבר שני בנוסף לזה שאלאניס נמצאת באולפן הקלטות היא גם נמצאת בחזרות לקראות סיבוב ההופעות שלה באירופה בחודש הבא! בסיבוב ההופעות הזה אלאניס כנראה תשיר שירים חדשים~ עכשיו יש לי שתי שאלות אליכם: 1.יש לך איזה שהיא בקשה לאלאניס לקראת סיבוב ההופעות? שיר מיוחד? משהו שמפריע לכם באיך שהיא מופיעה והייתם רוצים שהיא תשנה?? 2.אם אלאניס תשיר שירים חדשים בסיבוב הופעות ויהיה ניתן להוריד אותם אתם תורידו? כן או לא? +נימוק~

Rוית

New member
אממ שאלות טובות..

בקשר לשאלה 1 דיברנו על זה פעם, שבהופעות שלה היא לא מדברת הרבה עם הקהל, אז אם היא קצת תדבר יותר, תספר אולי על השיר שהיא הולכת לשיר, זה יכול להיות נחמד... שיר מיוחד? לא יודעת, לא עולה לי משהו בראש, תלוי מה יהיו השירים החדשים שלה... ובקשר לשאלה 2, זו שאלה טובה... הממממממממממממ... נראה לי שגם אם אני אחליט שלא, אני לא אוכל להתאפק..
תודה על העידכונים!

לחכות או לא לחכות-זאת השאלה

השאלה האם לחכות לדיסק כדי לשמוע את השירים החדשים,או שמא להשיג אותם קודם בהופעה חיה אכן מעלה דילמה קשה.... ב-URS לא הצלחתי להתאפק-בכל מקום שנכנסתי אליו באינטרנט כולם כבר התחילו לדבר ולנתח את השירים החדשים. למרות שהבטחתי לעצמי לא להתפתות ולחכות עד שהדיסק יצא,לא הצלחתי להתאפק... אז אומנם,כששמעתי את השירים בגירסא החיה,אהבתי אותם כל כך,ולא הצלחתי להפסיק לשמוק אותם (ולהזכירכם-תקופת ההמתנה לURS הייתה כל כך ארוכה,אז מזל שהיה לי את השירים הללו להקשיב להם ו'להרוות את צימאוני' הכבד לשירים חדשים של אלאניס...). אך מצד שני,בגלל שכל כך התרגלתי לגירסאות החיות,כשהקשבתי בפעם הראשונה לדיסק ושמעתי שהשירים שם שונים לגמרי ממה שהייתי רגילה אליו,הרגשתי כאילו ההפקה של הדיסק קצת הרסה את היופי של השירים,והעניקה להם גוון 'פופי' במקצת- וזאת הרגשה שבחיים לא הייתי מרגישה אילולא הקשבתי כל כך הרבה לשירים בהופעות החיות! (כמובן שאחרי מספר קצר של ימים התרגלתי מחדש לגירסת האולפן,והתאהבתי בדיסק ...!). אז בגלל כל זה,נראה לי שאני אחכה הפעם לדיסק-ןאני חושבת שגם לכם כדאי-גם כדי שלא תהרסו לכם את החוויה של לשמוע את השירים בפעם הראשונה בדיסק חדש (והרי אין כמעט הרגשה כיפית מזו) וגם כדי שלא תדברו פה על השירים החדשים,ובכך תגרמו לי להשבר ולזנוח את כל עקרונותי ודעותי המוצקות...

מסכים איתך!

אני גם הורדתי את השירים החדשים שאלאניס שרה ב2001 (urs וfos) וזה ממש הרס לי את החוויה את הדיסק החדש~ בURS היו בסה"כ 4 שירים שלא הכרתי לפני שקניתי את הדיסק~ אז הפעם אני אנסה להתאפק ולא להוריד את השירים החדשים (זה הולך להיות קשה) ובקשר לבקשה מאלאניס בקשר לסיבוב הופעות: אז ברור שאני מבקש שהיא תבוא לפה!! ושתדבר קצת יותר עם הקהל (ד"א היא השתפרה קצת בסיבוב הופעות האחרון) אבל הייתי רוצה לבקש ממנה שתשיר יותר שירים מsfij, כי זה נראה כאלו היא שחכה את הדיסק המעולה הזה וחבל יש שם שירים שנשמעים בלייב מדהים (ju;,wnc,cn ועוד...)

avivs

New member
דעתי..

1. הבקשה שלי מאלאניס זה שהיא תבוא לפה! עבר כבר מספיק זמן מהפעם הקודמת וזה די ברור שמעריצים יש לה פה. חוץ מזה אין לי ממש טענות, ההופעות שלה נהדרות, אולי באמת יותר יחס לקהל, אחרי הכל הכרטיסים לא ניתנים בחינם והמעריצים לא שם בשביל להעביר את הזמן.
2. בקשר לשירים החדשים אין לי מושג, מי שאמרה שהגירסאות החיות הרסו לה צדקה, bent 4 you נשמע הרבה יותר רוקי בהופעה החיה וכך גם sb. אני יודע שלא משנה מה אני אחליט עכשיו כשיהיה אפשר להוריד את השירים החדשים אני ישר יוריד ויעשה דין וחשבון אחר כך
ובקשר לזה שהדיסק יוצא עוד כמה חודשים ממש לא נראה לי, אולי היא התחילה לעבוד עליו מהר מהצפוי אבל עדיין מדובר פה על אלאניס, נראה לי שיקח עוד זמן, מינימום קריסמס. חוץ מזה הקריסמס זה תקופה של מכירות שיא לדיסקים, מה שמראה על חשיבה קצת מסחרית

למעלה