כל מה שקשור לתוכנית הערב - לשרר לפה

drnaji

New member
../images/Emo41.gif כל מה שקשור לתוכנית הערב - לשרר לפה ../images/Emo70.gif

צפיות\אכזבות\הערות וכל מה שאתם רוצים לכתוב על התוכנית של הערב,נא לשרשר לפה!

drnaji

New member
צרות בקובצת הסטריט - מחלה ופציעה!

שום דבר לא וודאי הלילה בתוכנית של הסרטיט! שלשום ג'וס נפצע במהלך החזרות לקראת התחרות הערב. ג'וס נפל על גבו והובא עם אמבולנס למיון. עדיין לא ברור האם ג'וס יוכל להתגבר על הכאבים ולרקוד הערב. כך מצטרף ג'וס לכוכב נוסף של אונה, מיקסר, שכבר מתחילת השבוע לא יכול היה להשתתף בחזרות עקב מחלה. גם השתתפותו של מיקסר בתוכנית הלילה כרגע מוטלת בספק. מה אתם חושבים יקרה בסופ?

drnaji

New member
מה מצפה לנו להילה ../images/Emo58.gif

מצאתי רק לגבי הסטריט - אם מישהו ימצא עוד דברים נא לשרשר לכאן. מיקסר אמור להצטרף לרפאל ולמישמיש בריקוד קלאסי סוער לצלילי בטהובן וג'וס אמור לחבור לנופר ו"לתת בראש".

liron98

New member
אני לא חושבת שזה צריך להיות ככה...

שכל האנשים באים רק כדי לזרוק הערה על פרק או משהו ברוב הפורומים יש שרשורים, פעילויות, הכירויות וכו'. אבל אתם המנהלים.. מי אני שאדבר
צפיה מהנה

drnaji

New member
את יותרת ממוזמנת לדבר!

אני כל יום נכנס לפורום ואשמח אם תקחי יוזמה ותפתחי כל שרשור שאת רואה לנכון שהוא רלוונטי לפורום

liron98

New member
../images/Emo106.gifסטריט../images/Emo47.gif

אחד אחד
אבל זה כמו ברור כ"כ שהמנצחים יהיו הסטודיו, לא יודעת להסביר את זה.. פשוט ברור אחרי כל מה שראינו בטלוויזיה

drnaji

New member
הכל יוכרע בסיבוב האחרון.כך שיהיה מותר ומעניין

liron98

New member
אני מדברת בכללי... שמן הסתם המנצחים הסופיים

יהיו הסטודיו

liron98

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

אני מאושרתתת!!! אבל אני עדיין חושבת שבכללי ובסוף, בגלל כל הרקע שהשופטים באים ממנו (שלוש מתוך 4- סטודיו..) זה די ברור שהם ינצחו. לצערי /:

drnaji

New member
כמו שאמרת שהלילה הסטודיו ינצח?

אני ארחיב על זה בסיכום שלי :)

liron98

New member
כי זה פשוט נראה ככה כי עידו מיכל ונעמי

באים מהתחום הזה אז טבעי שהם יתחברו אליו יותר ויבחרו בו רוב הפעמים. נחכה לסוף העונה
ולבינתיים... מחכה לסיכום שלך

liron98

New member
למרות זאת ולמרות שאני מדברת עם עצמי

אני אומרת שעוד פעם הסטודיו ינצחו
אשמח לטעות.

למעלה