אחרי הקריאה של השירשור "כינויים" עלה לי רעיון. אם עומר ואורית החליטו לקרוא לאדווה לחמניה, ולעומר פוצי, אולי כדאי שלכל אחד מאיתנו יהיה שם? (רק אם זה לא מעליב\מפריע לאפחד...) אפשר לקרוא לאורית הוד מעלתה... (קצת להתחנף מה קרה?!) מממ... אין לי עוד רעיונות... עכשיו תורכם\ן.
במקום לרחם עלי ולהשתתף בצערי אתם קוראים לי לחמניה..? בושו ממ. נזכרתי בעוד כינוי ד"א.. כמו בכל פעם שמשדרים את עולמה הסודי של אלכס, כמה אנשים חולים בראשם קוראים לי "גב´ מאק" או אלכס.. אלוהים יודע איך הם רואים דמיון אבל שיהיה בכל מקרה.. ממ אני אחשוב על משהו נכון לעכשיו המוח שלי מנוון מהקור
מישהו פה בכלל שם לב שאני מהפורום.. אני לא מדברת על ... טובל א משנה אני לא יודעת איך להסביר את עצמי.. אני לא יודעעת אם אתם ממצאיים כינויים אבל פליז לא לקפח אותי.. אני יודעת אני נזקקת.. לא נורא.. ולהוד מעלתה (חחח!!
) לבלוט זה לא סתם שם יש לזה הרבה הסבר!!! נא לא להעליב. לא עלינו על זה בשניה.. ד"א כינויי המרובים ואני לא אוכל לפרט אותם אבל כמה דוגמאות: ניק ניקי ניקלבאק (יציאה!!) ניקי פיקס פיקלס ובלי קשר!! תפוז... לא ידוע למה... וגם ברבה התחילו לכנות אותי מוזרה ומעופפת סיבות לא בורורת