היחפה עם כתר של זהב
New member
../images/Emo41.gif כולם לכאן! ../images/Emo60.gif
אוקי, דברתי עם הנהלת תפוז וגם אנחנו הגענו למסקנה שעדיף להכין ברכות מאשר לנסות להכין לו מסיבה.. אין מספיק זמן והוא גם באמת עסוק נורא בימים אלו.. אז אני מבקשת מכולם להכין ברכה\מכתב באיזה אורך שתרצו.. בבקשה תכתבו את זה בוורד ותשמרו את זה כקובץ וורד! ככה יהיה קל יותר להדפיס את זה. בסופו של דבר נכרוך את כל המכתבים ונביא לו ספרון שכזה ואפילו פרחים מכולנו
אנחנו עוד לא בטוחים איך נעביר לו את זה.. אבל כדאי שתשלחו את הקבצים אלי ואו שאני אכרוך את זה ואעביר לתפוז, או שתפוז יכרכו את זה ויעבירו להראל
מי שלא אכפת לה לחשוף את המכתב באנטרנט יכולה לשים לי את הקובץ בפורום. השאר יכולים לשלוח לי את זה למייל: [email protected] בבקשה תצרפו את שמכם ואת הכינוי שלכם בפורום! כדי שלא יהיה בלאגן.. אנשים אל תתעצלו תשקיעו! זה מגיע לו
את כל השאלות והברכות שרשרו לכאן!
אוקי, דברתי עם הנהלת תפוז וגם אנחנו הגענו למסקנה שעדיף להכין ברכות מאשר לנסות להכין לו מסיבה.. אין מספיק זמן והוא גם באמת עסוק נורא בימים אלו.. אז אני מבקשת מכולם להכין ברכה\מכתב באיזה אורך שתרצו.. בבקשה תכתבו את זה בוורד ותשמרו את זה כקובץ וורד! ככה יהיה קל יותר להדפיס את זה. בסופו של דבר נכרוך את כל המכתבים ונביא לו ספרון שכזה ואפילו פרחים מכולנו