כולם לכאן!

../images/Emo41.gif כולם לכאן! ../images/Emo60.gif

אוקי, דברתי עם הנהלת תפוז וגם אנחנו הגענו למסקנה שעדיף להכין ברכות מאשר לנסות להכין לו מסיבה.. אין מספיק זמן והוא גם באמת עסוק נורא בימים אלו.. אז אני מבקשת מכולם להכין ברכה\מכתב באיזה אורך שתרצו.. בבקשה תכתבו את זה בוורד ותשמרו את זה כקובץ וורד! ככה יהיה קל יותר להדפיס את זה. בסופו של דבר נכרוך את כל המכתבים ונביא לו ספרון שכזה ואפילו פרחים מכולנו
אנחנו עוד לא בטוחים איך נעביר לו את זה.. אבל כדאי שתשלחו את הקבצים אלי ואו שאני אכרוך את זה ואעביר לתפוז, או שתפוז יכרכו את זה ויעבירו להראל
מי שלא אכפת לה לחשוף את המכתב באנטרנט יכולה לשים לי את הקובץ בפורום. השאר יכולים לשלוח לי את זה למייל: [email protected] בבקשה תצרפו את שמכם ואת הכינוי שלכם בפורום! כדי שלא יהיה בלאגן.. אנשים אל תתעצלו תשקיעו! זה מגיע לו
את כל השאלות והברכות שרשרו לכאן!

skaatushonet

New member
איך עושים את זה וורוד???לא הבנתי

לי יש כבר ברכה...אפשר לכתוב פה או במסר אישי??

כולם יכולים ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

למה לא? ככל שהספר יהיה גדול ומושקע יותר זה יראה יותר יפה ו..מושקע.. עזבו את הניסוח.. עבדתי יותר מדי שעות היום
ובקשר לוורד - פשוט תכתבי את זה בתוכנת וורד.. יש לך אותה? אם לא אז עזבי, פשוט תשלחי לי מסר או משהו..

skaatushonet

New member
אתם אוהבים אותי כ”כ...

דיברתי עם אהובהההההההההה והיא אמרה שהראלי מאוד עסוק ואמרתי שאני יודעת ושאנחנו לא רוצים להיות מטרד אבל רק אם הוא יכול להקדיש לנו שעתיים לא יותר...אז היא אמרה שהיא תדבר עם האמרגן של הראלייייי ושאני אתקשר מחר בסביבות השעה 5 ארררררר איזה כיייייייייף היא אמרה שהיא תבדוק אם זה אפשריייייי ולא העקתי עליה אמרתי לה שזה רק כדי שיראה שאנחנו אוהבים אותו ומעריכים אותו וזהו...ביקשתי רק שעתיים....אררררררררר אני מפליאה את עצמי..חחחחחח

skaatushonet

New member
אהה

ובפורום כוכב נולד בתפוז צוחקים על זה שריקי שכבה או תשכב או לא יודעת מה עם הראלי...לכו תראו.פאקצות

skaatit 1

New member
ראיתי מה שהם כתבו....../images/Emo122.gif

הם משוגעים.... עדיף שלא להתייחס..

skaatit 1

New member
איזה כיףףףףףףף../images/Emo24.gif

את גדולה.... תעדכני אותנו מחר!!!

הלוואי!

אני מקווה שהראל יצליח לפנות לנו שעתיים מזמנו כדי שנחגוג לו יום הולדת, ובאמת כל הכבוד על ההתמדה והניסיון לחגוג לו ולשמח אותו שזה דבר שכולנו רוצים להעניק לו בהרבה אהבה.

skaatushonet

New member
ממש לא...

באותו יום הוא יחגוג עם המשפחה והחברים בטח....זה תלוי אמא שלו תגיד לנו...

למעלה